باتري گيرنده رو هم عوض كرديد؟
باتري گيرنده رو هم عوض كرديد؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
در نهایت ضایع که نشدیم ! کلاً متوجه شدم اگر فلاش هم کار کند که کرد، مشکل کنترل نور و ... در بیرون از خودرو است ( عکاسی در روز - بین ساعت 10 تا 16 معمولاً ). فلاش داخل خودرو می زد اما مشکل اینجا بود سرعت بیشتر از 1/250 را نمی توان بدون تجهیزات تریگر استفاده کرد. کلاً بنده روز عکاسی به دلیل کامل نبودن تجهیزات از تزی که داشتم منصرف شدم.
حال نیاز به راهنمایی دارم که با توجه به توضیحاتی که در پست های پیشین دادم و نیاز به کنترل فلاش به صورت بی سیم و استفاده از سرعت های بالاتر از 1/250 و فواصل بین 10 تا 30 متر با خودرو، معقولترین روش با هزینه ی مناسب برای یک تریگر حرفه ای آن هم فعلاً فقط برای 1 دوربین و 1 فلاش ( در آینده 1 فلاش دیگر ) خرید چه مدل تریگری است به غیر از Speedlite Transmitter ST-E3-RT ! ؟
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
سلام
The Pocket Wizard Killer? The Aputure Trigmaster Plus II
دوستان کسی درباره این رادیو تریگر اطلاعی داره؟ قیمت اوون در ایران چقدر هست؟
لینک مطلب:
Fstoppers Reviews: Is This The Pocket Wizard Killer? The Aputure Trigmaster Plus II | Fstoppers
با سلام
به تازگي شنيدم راديو تريگر هايي اومده كه ميتونه تا 1/8000 ٍانيه بر روي فلاشهاي استوديويي سرعت سينك رو ببره بالا ميخواستم بدونم چقدر حققت داره اين موضوع؟
با تشكر
سلام.
سوالی دارم از حضور دوستان:
آیا میتونم D7000 رو به صورت بیسیم به گیرنده تریگر(بدون فرستنده) متصل کرد.
توضیح:فرستنده خراب شده!
سوال نامفهوم بود
فلاش هایی که میخواید تریک کنید استدیویی است یا اسپیدلایت ؟
اگر استدیویی است،راهکارش این است که چشم فلاشها رو روشن کنید ؛ فلاش سرخود دوربین رو در حالت منوال و با قدرت 128/1 مورد استفاده قرار بدید؛نور فلاش سرخود بسیار کم اثر در عکس خواهد بود اما میتواند فلاشها را تریگ کند . اگر میخواهید همان اثر کم را هم نگذارد یک تکه فیلم رادیولوژی را ببرید و بچشباینید به فلاش سرخود تا فقط عمل تریگ را انجام دهد .
اگر فلاشهای مورد استفاده اسپیدلایتهای نیکون یا سازگار با نیکون است ، باید فلاش سرخود دوربین را در حالت وایرلس ترگر قرار داده و استفاده کنید.
متشکرم دوست گرامی از پاسخ شما.
فلاشهای من سه شاخه فلاش استودیویی s&s هستند. با این اوصاف باید به فکر خرید یه فلاش تریگر باشم.
چند روز پیش توی ناصرخسرو یه مدل s&s نشون دادن به قیمت صد تومن.
الان چه مدلهایی توی بازار مناسب هستن؟ برای انتخاب و موقع خرید چه نکاتی از همه مهمتره که لحاظ کنم؟
یا باید پاکت ویزارد تهیه کنید که قیمت بالایی دارد و یا مدلهایی از یانگنو که هم TTL دارند و تا سرعت شاتر دوربین میتوانید با آنها عکاسی کنید.البته با استفاده از این ترگیرها و سرعت هاش شاتر بالا باعث کاهش قدرت فلاش میشود که شاید مجبور شوید از تعداد بیشتری فلاش برای داشتن نور کافی استفاده کنید.