دوست عزیز ، توانایی شاتر در سینک شدن مهمه . دوربینهایی که از شاترهای برگی استفاده میکنن ، اون شاترهایی که در لنز قرار دارند ، میتونن تا حداکثر سرعت شاتر که معمولاً تا 1/500 ثانیه است سینک بشه و مشکلی هم نداره .
اما در شاترهای کانونی ، این محدودیت در سینک شدن وجود داره . چون فلش باید دقیقاً موقعی شلیک شود که پرده اول به انتهای مسیر رسیده و سطح فیلم یا سنسور کاملاً در معرض تابش نور قرار میگیره ، و بعد از اون پرده دوم حرکت میکنه تا سطح فیلم یا سنسور بسته بشه . اگر سرعت بیشتر از حد باشد ، زمانی فلش شلیک میکند که پرده دوم حرکت خود رو آغاز کرده و برای همین بخشی از سنسور نور نمیخوره و سیاه میفته .
در فلاشهای Speedlite میشه در سرعتهای خیلی بالا هم فلش رو سینک کرد،به این ترتیب که فلاش،نه یکبار،بلکه چندبار یه طور پیوسته،ولی با قدرت کمتر شلیک میکنه و به این ترتیب تمام سطح فیلم یا سنسور نور میبینن .
اون وسیله ای که شما دیدی،برای ریموت کردن فلاشهای Speedlite استفاده میشه .
شما نمیتونید با دوربینی که شاتر کانونی داره ، و استدیوفلاشهای معمولی سرعت سینک رو از محدوده دوربین بالاتر ببرید
پ.ن : بهتره سوالتون رو فقط در یه تاپیک بپرسید . مشابه همین سوال رو در تاپیک سرعت سینک هم پرسیدید .
بنظرم مشکل شما اینه که اطلاعات اولیه راجع به مقوله فلاش و نحوه کارکردنش ندارید.به مقالات سایت مراجعه کنید .
ممنون از پاسخ ولی ترجیح میدم رادیوی دیگری تهیه کنم تا در چیدمان فلاشها به مشکل بر نخورم............با یک رادیو همیشه باید هواسم باشه که فتوسل فلاش دیگرم در دید فلاش مستر باشه.............
سلام دوستان
به امید خدا تا آخر هفته میخوام speedlite 600-rt بگیرم.
دوربینمم 7d هست
چه تریگر پیشنهاد میکنید واسه خرید که هم با فلشم شازگار باشه هم با دوربین
دوستان کسی آدرس یا شماره تلفن جایی رو نداره که بتونم از اونجا فتوسل برای فلاش آنالوگ تهیه کنم؟
hooshmand_60301-18415!1_th.jpg
برای فلاش آنالوگ باید حواستون به ولتاژ بالاتر بین پایه های فلاش آنالوگ باشد...
امیرحسین
سلام
من به تازگی یک رادیو فلش GODOX از ناصر خسرو تهیه کردم، موقع خرید فروشنده گفت که تا 1/250 سینک میشه، من فلشم روی دوربین به راحتی تا 1/250 سینک میشه ولی با این تریگر تا 1/200 بیشتر سینک نمیشه، وقتی زنگ زدم از فروشنده پرسیدم گفت تمام مدلهای موجود در بازار با این حول و حوش قیمت(75 هزار تومان) همینه و اگر بخوای 1/250 واقعی سینک کنی باید بالای 150 تومان پول بدی، گفتم تریگر Yongnuo RF-602 میگن 1/250 سینک میشه گفت این مدل چون خیلی خرابیش زیاد بوده دیگه شرکتها وارد نمیکنن و تو بازار نیست تازه می گفت بعیده سینک بشه. حالا نمیدونم فروشنده راست گفته یا نه؟
درود
این مدل Godox Reemix تا سرعت 250 سینک میکنه و به عنوان ریموت کنترل دوربین هم امکانات بسیار جالب و به درد بخوری میده ( فوکوس و شاتر و تاخیر در شاتر )
من چند وقت پیش از ناصر خسرو 120 تومان خریدم که همون موقع فروشگاههای مشهور انلاین به قیمت 180 میفروختن.
به نظرم به نسبت قیمت، بهترین انتخاب حال حاضر در بازار است .
جدیدا با مارک digiStudio هم عرضه میشود.
در ضمن مدل کانن و نیکون آن کابلهایشان متفاوت است.( استفاده به عنوان ریموت دوربین )
چون فروشنده در هنگام خرید به شما واقعیت رو نگفته باید مجبورش کنید که براتون تعویض کنه ( اگر مایل به خرید مدل بالاتر هستید )