درود
دوست گرامی ، ولتاژ تریگر این فلاش های قدیمی رو بپایید، ممکنه تا 250 ولت هم داشته باشند!
میتونید اینجا رو بررسی کنید:
بدرود
درود
دوست گرامی ، ولتاژ تریگر این فلاش های قدیمی رو بپایید، ممکنه تا 250 ولت هم داشته باشند!
میتونید اینجا رو بررسی کنید:
بدرود
سلام
هفته پیش ناصر خسرو بودم یکی از مغازه ها که گویا خودش قبلا فروشنده یانگنو بوده کلی بدیه اوون رو گفت و گفت خرابیش زیاد بوده و شرکت دیگه نمیاره (من که خیلی تعجب کردم و با اوون چیزی که تو این تاپیک شنیده بودم همخونی نداشت) ولی جای اوون تریگر Reemix رو به من معرفی کرد 2-3 جای دیگه هم رفتم این رو داشتن و گفتن از این زیاد میبرند
میخواستم ببینم دوستان از این برند اطلاعی دارند....و بین یانگنو / ریمیکس / فوتیکس کدوم رو پیشنهاد میدند؟
سپاس
چیزی که مشخصه اینه که فروشنده هر کالایی رو که داره تعریف میده و کالایی رو که هم نداره...
بین برندهایی که نام بردی اول یانگنو و بعد فوتیکس شناخته شدن و ریمیکس اینطور که مشخصه تازه توی بازار سروکلش پیدا شده
من به عنوان کسی که یانگنو داره میگم که مشکلی نداره و تا به امروز ازش راضی بودم، خوبیش اینه که دوستان زیادی هم در بین بچه های فروم این تریگر رو استفاده میکنن، همونطور که میدونید بهترین برند چینی بوده تا به امروز (اگه قصد خرید این برند رو داشتید به من پیام بدید تا یه جا معرفی کنم)
در مورد دیگر برند ها دوستانی که دارن و استفاده کردن بهتر میتونن راهنمایی کنن
موفق باشید
روی جعبه اوون که زده ریمیکس....گادوکس هم که فرمودید من دیدم بود....احتمالا ریمیکس این اواخر اوومده...من هم تا حالا چیزی ازش نشنیده بودم
الان توی سایت ....ابزار یه مدل تریگر دیدم (پیکسل TTL ) که تا 1/8000 سینک میکرد....قبلا هم همچین چیزی تو همین تاپیک خونده بودم...میخواستم بدونم چطور همچین چیزی ممکنه؟ اصلا منظور از سینک همون سینک با فلاشه یا منظور چیز دیگریست که من اطلاعی ندارم؟؟ ممنون میشم ما رو هم مطلع کنید...........
(سوال فلسفی: یعنی آیا میشود که با سرعت 1/8000 و اوون تریگر و فلاش عکس گرفت بدونه اینکه یه نوار نسبتا ضخیم سیاه عکس رو خراب نکنه )
GODOX PHOTO EQUIPMENT CO.,LTD
خیر برند جدیدی نیست نام یکسری از تریگرهای godox است
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
یک ماهه پیش تریگر یانگنو رو تهیه کردم (1گیرنده/1فرستنده) الان به مجموعم میخواستم 1 فلاش دیگه اضافه کنم....دنبال یک گیرنده دیگه هستم....دوستان کسی مکانی رو سراغ داره که گیرنده تک بفروشند یا اگر گیر آوردن گیرنده تک غیرممکن هست آیا راهی وجود داره که بتونم فلاش جدیدم رو رادیویی تریگر کنم؟ (البته با مدد همون یانگنو که دارم)
سپاس
ببخشید اگه میشه حتما به این سوال پاسخ تشریحی کاملی بدید :)
اینجور که از حرف شما متوجه شدم هیچ رایدو فلاش یا تریگری وجود نداره که سرعت سینک بالاتر از 1/200 برای فلاش های چتری ( استودیویی ) داشته باشه! درست متوجه شدم؟
اگه رایدو فلاشی وجود داره که سرعت بالاتر از 1/200 ثانیه رو ساپورت کنه... لطفا لیست کنید همراه با قیمت تا بدونم کدومش به کارم میاد و بخرم
مرسی ممنون از همکاریتون