YONGNUO, photographic equipment, camera accessories, flash light, camera remote control, speedlite, photo equipment, LED photo light, flash trigger, camera wireless remote control, TTL cord
پايين صفحه منوالش هم هست
فکر نکم ايران باشه قيمتش حدود 28 پوند انگليسه اگر از چين سفارش بديد
من ميخوام بگيرم به نسبت قيمت خيلی خوبه از فلش هاش که خيلی راضی هستم
تنها ايرادی که داره اينه که اگر دوربين منو فلش نداشته باشه تنظيم ها رو نميتونيد از دوربين انجام بديد (تو منوال که من راهی پيدا نکردم)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
دوستان دنبال فتوسل برای اتصال و تریگر فلاش هاتشوی قدیمی هستم.....اگر سایت یا شماره تلفنی دارید از فروشگاهی، ممنون میشم در اختیارم بزارید..........
درود
بستگي به فلاشتون داره بايد ببينيد ولتاژ سر اونها چقدر هستش،اين دو پيوند رو بخونيد خيلي مهم و مفيده:
پاينده باشيد
سلام دوستان.
من دنبال دستگاهي به نام Sound Flash Trigger هستم.
توي ناصرخسرو پرسيدم ولي كسي اطلاعي نداشت.
كسي از دوستان اطلاعي از اين دستگاه ها داره؟ ميدونيد از كجا ميشه تهيه كرد؟
با تشكر
درود
مركز اين كيتها بيشتر توي خيابان جمهوري پس از حافظ هستش، چند تا پاساژ هستند كه انواع اين كيتها رو ( چه آماده چه بشكل سوار نشده)ميفروشند.
بنام "سويچ صوتي" اگر بپرسيد ميتونيد پيدا كنيد، من چند وقت پيش يكي براي عكاسي از قطره خريدم ولي وقت نكردم هنوز آزمايشش كنم! يك مشكلي كه داره اينه كه رله عمل كنندش مكانيكيه و تاخير زماني داره گويا رله الكترونيكيش هم موجوده بپرسيد كه اين مشكل رو نداره.
اين هم يك نمونه:
پاينده باشيد
ممنون از پاسخ.
متاسفانه این چیزی که شما لینکش رو گذاشتین، اون کاربرد مورد نظر رو نداره.
چون قطعه مورد اشاره شما یک سوئیچه
در صورتی که قطعه ای که من دنبالش هستم یک تریگره. یعنی فقط یک محرکه. یک اتصال کوتاه در مثلا یک فیش 3.5 میلیمتری که به انتهای فلش نصب میشه و موجب تحریک فلش و شلیک میشه.
سرعت عملکرد هم بسیار مهمه.