دوستان من هیچ گونه اطلاعاتی در مورد فلش ندارم و الان چند روزه متوجه شدم احتیاج به فلش دارم یه راهنمایی کلی کلی می خوام از TTL چیه ؟ نمی دونم زوم چیه کلان اموزش استفاده از فلش و تجهیزات فلش رو از چه لینکی پیدا کنم تا همه چی رو در مورد فلش بدونم
دوستان من هیچ گونه اطلاعاتی در مورد فلش ندارم و الان چند روزه متوجه شدم احتیاج به فلش دارم یه راهنمایی کلی کلی می خوام از TTL چیه ؟ نمی دونم زوم چیه کلان اموزش استفاده از فلش و تجهیزات فلش رو از چه لینکی پیدا کنم تا همه چی رو در مورد فلش بدونم
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
سلام
شما تاپیک های زیر را مطالعه بفرمائید، مطالعه دفرچه فلش را هم قبلا اساتید به من توصیه کرده بودن(اگر ندارید از سایت سازنده داننلود کنید)، سپس اگر سوالی بود مطرح بفرمائید.
Ttl flash metering - دانشنامه عکاسی
مدهای فلاش | عکاسی
اگر از سیستم کانن استفاده میکنید:
فلاش برای دوربین های Canon
Canon 580EX II
Canon 600EX- RT
توصیه میکنم لینک ها را به ترتیب بخوانید. و همچنین دیگر مقاله های موجود در سایت.
ارادتمند
دوستان سلام.در دفترچه d 7000 فقط به فلاشهای sb400......sb900 بعنوان فلاش هماهنگ اشاره شده است.آیا این بدنه با sb910 مشکلی خواهد داشت؟کسی از دوستان با این بدنه از فلاش sb 910 استفاده کرده است؟در کل آیا خرید 910 برای d7000 به صرفه است؟
سلام قصد خرید فلش برای دوربین pentax k-5 دارم.خب متاسفانه نمایندگی در حال حاضر نداشت.به غیر از فلش های پنتاکس از برند های دیگه فلشی هست که روی این دوربین جواب بده؟
ممنون از توجه شما.در دفترچه اشاره شده است چنانچه از فلاشی به غیر از فلاشهای نامبرده استفاده شود احتمال آسیب دیدن کفشک فلاش وجود دارد.مقصود از فلاش هماهنگ ،همان فلاشهای ذکر شده در دفترچه بود.در هر حال آیا استفاده از فلاش sb910 (که در دفترچه ذکر نشده است) روی بدنه D7000 عوارض یا منعی ندارد؟
خیر مشکلی نیست
وقتی فلاش هنوز تولید نشده چطور در دفترچه نامش ذکر شود؟ اون زمان این فلش هنوز تولید نشده بود 910 مدل بروز 900 است
هماهنگی هم منظور را متوجه نشدید مدل های قدیمی ولتاژ بالایی داشتند و بله هماهنگ نبودن ولی فلش هایی که طی 10 سال اخیر تولید شدن همگی با دوربین های هم دوره هماهنگ هستند
ضمنا این فلش برای کار ورزشی و خبر حرفه ای است
بسیار بزرگ و سنگینه برای شما sb700 و حتی 400 نیز کفایت میکند
سلام دوستان آیا فلاش 430ex قابلیت سینک سرعت بالا (hss) با بادی 600d را دارد؟با تشکر