با عرض سلام
مي خواستم بپرسم كسي از قيمت 622mark2 و 866 mark2 اطلاعي دارد؟
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
خوشبختانه فلاش 622 مارك 2 كه جريانش تو صفحه قبل بود با پشتيباني مناسب آفومار رفع مشكل شد. نكته اي كه هست اينه كه بخش فني آفومار (كه جا داره ازشون تشكر كنم هم به خاطر پيگيري هم به خاطر برخورد شايسته و اطلاع رساني مناسبشون) اطلاعاتي دادن كه بهتر ميدونم به همه دارندگان فلاش هاي نايسين هم اعلام كنم. بخش باتري فلاش هاي نايسين 622 يك ايراد كوچك در طراحي داره كه مربوط ميشه به بخش فنري اتصال باتري ها كه در فلاشهاي كانن اين مشكل وجود نداره اما براي جلو گيري از ايجاد مشكل، تحت هيچ عنوان از باتري هايي كه روكش پلاستيكي شون كنده شده باشه استفاده نكنيد چون ممكنه همون مشكلي كه براي من پيش اومد براي شما هم پيش بياد.
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
622 M-II 145000 از فروشگاه کنون میرداماد ولی گاها نبودنش به علت خرید جدید شرکت عامل ( وارد کننده ) هست که به علت جابجایی که برخی از دوستان گفته بودن بسته و تعطیل شده و همچنین 866 M-II که همه منتظرش هستن اینجور که گفتن تو 2-3 هفته آینده میاد و در حال حاضر نه وجود داره و نه قیمتی هست
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
دوستان يه مشکلي هست مطرح کردم کسي جواب نداد اينبار اميدوارم کمکم کنيد.
من دو فلاش نايسين 622 از نوع مارک 1 و مارک 2 دارم. فلاش مارک 2 هم با فلاش سر دوربين تحريک ميشود و شليک ميکند هم با شليک فلاش مارک 1 تحريک ميشود و شليک ميکند. اما فلاش مارک 1 فقط با شليک فلاش سر دوربين تحريک ميشود و شليک ميکند. حالا موندم مشکل از کجاست و چيکارش ميشه کرد. از دوستان اگر کسي راه حلي داره بتونه کمکم کنه خيلي ممنون ميشم
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
من از تريگر يونگونو استفاده ميکنم اما مسئله اينجاست که برام اين سوال پيش آمده که هر کدام از اين فلاشها در مد منوال بايد با يک نور قوي (مثلا نور فلاش سر دوربين و يا نور يک فلاش ديگر و يا منبع نوري قوي) تحريک بشن و عمل شليک رو انجام بدن. حالا هر دو فلاش با نور فلاش سر دوربين تحريک ميشن و شليک ميکنن. همينطور فلاش 622 مارک 1 با شليک فلاش 622 مارک 2 تحريک ميشه و شليک ميکنه اما فلاش 622 مارک 2 با شليک 622 مارک 1 تحريک نميشه و شليک نميکنه.
اميدوارم اينبار منظورم رو درست منتقل کرده باشم.
پيش تر بابت راهنمايي ممنونم
تریگر یونگنو وقتی روی کفشک باشه که دیگه نمیشه از فلاش سر دوربین استفاده کرد و باید شما یکی از فلاش ها رو که اصلا مهم نیست کدوم رو باید روی رسیور یونگنو قرار بدید و فلاش دوم رو با استفاده از فتوسل به تحریک و شلیک وادارید بهتره که از 622 M-II رو روی رسیور و فلاش دوم رو با استفاده از فتوسل فلاش تحریک کنید
برای راهنمایی بیشتر میتونی از کتابچه راهنمای فلاش استفاده کنی من نسخه 622 فارسی رو ضمیمه میکنم
http://www.mediafire.com/?c1myp12wxfdvcus
موفق باشی/
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
آقاي فتحي بابت راهنمايي ممنون ولي مشكل من چيز ديگه ايه. اينكه گفتم از تريگر يونگونو استفاده ميكنم در جواب اين سوال شما بود كه از چه تريگري استفاده ميكنم.
مسئله اينه كه فلاش 622 معمولي با نور فلاش سر دوربين به راحتي تحريك ميشه و شليك ميكنه ولي با نور فلاش 622 مارك 2 به راحتي تحريك نميشه و هر 3-4 شليك يك بار تحريك ميشه و شليك ميكنه.مسئله اينجاست که برام اين سوال پيش آمده که هر کدام از اين فلاشها در مد منوال بايد با يک نور قوي (مثلا نور فلاش سر دوربين و يا نور يک فلاش ديگر و يا منبع نوري قوي) تحريک بشن و عمل شليک رو انجام بدن.
مسئله رو جور ديگه شرح ميدم:
حالت اول: فلاش 622 معمولي رو روي دوربين قرار ميدم و فلاش 622 مارك 2 رو در حالت منوال قرار ميدم. به اين ترتيب فلاش 622 مارك 2 اسليو ميشه و با شليك 622 معمولي، تحريك ميشه و شليك ميكنه.
حالت دوم: فلاش 622 مارك 2 رو روي دوربين قرار ميدم و فلاش 622 معمولي رو در حالت منوال قرار ميدم. به اين ترتيب فلاش 622 معمولي اسليو ميشه و بايد با شليك 622 مارك 2، تحريك بشه و شليك كنه ولي اين اتفاق توي هر 3-4 شليك يك بار ميفته (يعني منظم نيست)