سلام
میخواستم بدونم قیمت جدید فیلترهای ان دی 32 رو میخواستم؟ اگه دوستان جای مطمئنی برای خرید سراغ دارند ممنون میشم آدرس یا شمارشون رو در اختیار من بزارید....
سلام
میخواستم بدونم قیمت جدید فیلترهای ان دی 32 رو میخواستم؟ اگه دوستان جای مطمئنی برای خرید سراغ دارند ممنون میشم آدرس یا شمارشون رو در اختیار من بزارید....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
امروز چند روز پس از آن روز جناب اقبالی، 390 هزار تومان (تماس تلفنی با همان فروشگاه) !!!!!!!
با سلام . من یک لنز 50mm f1.8 دارم و با f1.8 حجم زیادی از نور چه فلاش چه محیط وارد دوربین میشه ! با چه ضریب فیلتر nd بگیرم که مشکلم حل بشه؟؟ زیاد نمیخوام هزینه کنم ؟؟؟؟ ممنون
تاثیر نور محیط در عکس را می توان با افزایش سرعت شاتر کنترل کرد مگر این که مقدار نور آنقدر زیاد باشد که حداکثر سرعت شاتر (1/8000 یا 1/4000 ثانیه) هم کفایت نکند (مثلاً عکاسی در محیط برفی یا در ساحل دریا در یک روز کاملاً آفتابی) مقدار نور فلاش را هم با تنظیم قدرت آن می توانید کنترل کنید.
به هر حال اگر فقط برای کنترل میزان نور بخواهید از ND استفاده کنید به نظرم حداکثر ND4 یا ND8 که به ترتیب 2 و 3 استاپ کاهش نور دارند کفایت کند.
با سلام
البته دوستان عزیز قطعا توجه دارند که استفاده از فیلتر ND روی لنز و سپس استفاده از نورسنج دوربین, باعث کاهش نور عکس به میزان ضریب فیلتر نخواهد شد.
بلکه نورسنج دوربین میزان افت نور رو مثلا با کاهش سرعت شاتر جبران خواهد کرد که در صورت عدم جبران نوردهی دستی توسط عکاس, افکتی ایجاد خواهد شد که البته یکی از موارد اصلی استفاده از این فیلترها در طبیعت و منظره هم همین افکت هست.
از بابت توضیح واضحات عذرخواهی میکنم
با توجه به سوال مطرح شده و صورت مساله,خواستم یادآوری کرده باشم
قطعا برای جبران سقف حداکثر سرعت شاتر دوربین, استفاده از NDها یک راه حل میتونه باشه...اگر مشکل همین بوده باشه
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام دوستان
نیاز فوری به یک فیلتر ND بالا دارم ولی نمی دانم چطور و از کجا می توانم بخرم (گشتم، نبود )
58mm برند HOYA ND400 یا B+W ND1000
کمک دوستان موجب مزید امتنان است !
سلام
فرمایش جنابعالی کاملاً متین است. از آنجا که دوستمان بیان کرده بودند که "....با f1.8 حجم زیادی از نور چه فلاش چه محیط وارد دوربین میشه،با چه ضریب فیلتر nd بگیرم که مشکلم حل بشه؟..." همان طور که در پاسخم توضیح داده بودم، برداشتم این است که عکس ها اوراکسپوزد می شود یعنی به دلیل f-number بسیار کم، حداکثر سرعت شاتر پاسخگوی میزان نور نیست.