درود
آقای حسن پور این اصلا طبیعی نیست!یه جای کار اشکال داره.
من ان دی 1000 مارک بی+دبلیو دارم و هرگز مورد شما رو ندیدم.از اصل بودن فیلتر مطمئن هستین؟
درود
آقای حسن پور این اصلا طبیعی نیست!یه جای کار اشکال داره.
من ان دی 1000 مارک بی+دبلیو دارم و هرگز مورد شما رو ندیدم.از اصل بودن فیلتر مطمئن هستین؟
بله سفارش دادم از سایت امازون و یکی از آشناهامون از امریکا تحویل گرفت و با خودش اورد ایران / بعضی وقتا که فیلتر پلاریزه و ان دی 64 هم میبندم روی لنز باز اینطور میشه
اینو با 1000 گرفتم تو این عکس مشکلی نیست به جز کمی رنگ بنفش سمت چپ کادر
DSC_8855.jpg
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
برخی فیلترها کمی ته رنگ دارند اما اگر دارند کل تصویر است و منطقه خاصی را در بر نمیگیرد.ولی بیشتر اون نور سفید مشکل و مسئله اصلی است
زاویه تابش خورشید و یا در دیگر ساعات روز هم تکرار کردید؟با دیافهای بسته تر و نور دهی بیشتر چطور؟
اینجا هم یک نفر به این مشکل اشاره کرده است و ظاهرا دلیلش را استفاده از روزنه دیفراگم بسته و محدودیت دیفرکشن حدس زده است.
http://www.redbubble.com/people/pete...ensity-filters
flat,800x800,075,f.jpg
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
f14
DSC_8924.JPG
f 3/5
DSC_8925.JPG
ممنونم از راهنمایی دوستان عزیز
بازم این مشکل وجود داشت برام
توی دیاف های باز و بسته
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
پیشنهاد میکنم با یک فیلتر دیگه هم تست کنید و نتایج را مقایسه کنید تا اطمینان حاصل شود مشکل از دوربین یا لنز نیست....شاید لازم باشد همین فیلتر را دوربین دیگر هم تست بفرمائید؟!!
تجربه من با فیلتر ان دی 1000 و دوربینهای کنون 5 دی مارک 3 ،350 دی و 100 دی و انواع لنز چنین موردی دیده نشد.
یک تیری است در تاریکی ولی یک تست دیگه انجام بدید ولی این بار ویو فایندر رو با یک چیز تاریک بپوشونید . ببینید چی میشه.