با سلام خدمت اساتید
میجواستم بدونم فیلتر پلاریزه معمولا چند استپ کاهش نور داره؟
باید در زمانی که در فضای کم نور عکس میگیرم فیلتر رو باز کنم؟
ممنون میشم کمک کنید
با سلام خدمت اساتید
میجواستم بدونم فیلتر پلاریزه معمولا چند استپ کاهش نور داره؟
باید در زمانی که در فضای کم نور عکس میگیرم فیلتر رو باز کنم؟
ممنون میشم کمک کنید
CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301
حدود 2-3 استاپ نور را کاهش میده .
بله باید در جاهای کم نور آنرا باز کنید مگر که برای کار خاصی از آن استفاده کنید مثلا شاتر بیشتر باز بماند ...
من اين فيلتر راكه دو جداره هم هست مدتي گرفتم ولي با لنز300-70 در فاصله 300 كه عكس مي ندازم ؛عكسها به هيچ وج شارپ نم افته ولي بدون فيلتر عالي ميشه. مشكل از فيلتره يا؟
Amin Rahmani/canon EOS 7D+EF 70-300 is USM / EFs 15-85 is usm
وبلاگ عکاسی
سلام
یک فیلتر پلاریزه مارک مارومی که دو جداره هم هست رو می خواهم بگیرم .
آیا این فیلتر رو میشه گفت اصل هست یا نه ؟ روش تشخیص ؟
دوم اینکه فقط باید با چرخش لایه دوم رنگ مناسب رو برای آسمان پیدا کرد ؟ روش مخصوص داره استفاده کردنش ؟
متشکرم
فیلتر مارومی از ناصر خسرو خریدم، کیفیتش خوبه، حدود 3 استاپ نورو کاهش میده
بین 35 تا 60 هزار تومان قیمت مدل های مختلفشه
معمولا فیلتر رو از مغازه مطمئن بخری به اصل بودنش میشه اعتماد کرد
برای تست هم میتونید به یه شیشه که انعکاس نور داره با فیلتر نگاه کنید، به چرخوندن لایه دوم انعکاس تا حد بسیار زیادی از بین می رود. تشخیص اثر در آسمان دشوار تر است
پرهام آقاییCanon EOS 50D, Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS, Hoya UV,CPL,Close-up +4
دوست گرامی،
دقیقا چه هدفی دارید؟؟ می خواهید عکس بگیرید یا فیلمبرداری کنید؟؟ متوجه منظورتان از حالت آنالوگ در دوربین نشدم!
با همه این تفاسیر، برای کار حرفه (آنهم پایان نامه دانشگاه)، اصلا درست نیست که از عینک آفتابی polarized به جای فیلتر استفاده کنید. با اینکار نه تنها به تنظیم white balance صدمه می زنید، بلکه عکس (یا فیلم) نهایی دچار flare و سایر مشکلات دیگر هم خواهد شد. عدم کنترل مناسب روی زاویه فیلتر را هم به همه این مشکلات اضافه کنید. ،
فیلتر مناسب تهیه کنید.
سلام
ضمن تشکر از آقاي قبادي بابت راهنمايي در مورد خريد فيلتر
براي خريد فيلتر به بازار مراجعه کردم ه يک فيلتر پلاريزه 72 با مارک Hoya HD خريداري کنم، اما اين فيلتر با 2 نوع بسته بندي وجود داشت، يکي بسته بندي مشکي و ديگري با بسته بندي شيشه اي که ريزش برچسب داشت!!! هرکدام از فروشنده ها اون مدلي رو که نداشتند مي گفتند چينيه!!! من هم خريداري نکردم تا دوستان راهنمايي کنند! ناگفته نماند که بعضي فيلتر هاي hama و sigma را معرفي مي کردند! نظر دوستان را در اين مورد مي خواستم که کدام بسته بندي اصلي است و از کجا مي شود خريداري کرد و اينکه اين فيلتر هاي hama که مي گفتند آلماني اصل است، آيا صحت دارد يا خير؟
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
يکي از بسته بندي ها اين شکلي بود
و يکي ديگه اين شکلي
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي