مدل های جدید hoya : EVO Circular Polarizer Filter کسی اطلاعی داره ؟
یکی از مدل های دیگه که دیدم و تعریف ازش زیاد شده nikon circular polarizer 2 هست که اینجا ظاهرا کسی ازش استفاده نکرده ..
فیلتر پلاریزه نیکون رو طبقه دوم پاساژ پایتخت داشتن ولی خیلی گرونه و تو اکثر سایتها هم قیمت این فیلتر رو علیرغم عملکرد خوبش متعادل ندونستن.
kenko رو فکر کنم از نظر تقلبی بودن تو ایران رو دست نداره٬ چند وقت پیش یه فیلتر 8 ND این برند رو تو تبریز ( که همیشه گرونتر از تهران هست قیمتها) بیست و پنج هزار تومن قیمت دادن. بهش گفتم باید قیمتها خیلی بالاتر از اینا باشه که گفت مشکل شما همینه که وقتی ارزون حساب میکنند شک میکنید.( شاید هم راست میگفت)البته Kenko PRO1D Wide Band و Sigma DG Wide هم بهتر از هویا Hd عمل کرده اند.
خلاصه اینکه فیلتر های پولاریزه هویا بر خلاف فیلتر های uv اش، عملکرد رده اولی ندارند و در میانه های جدول فیلتر ها قرار دارند.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
قیمت فیلتر نیکون چنده توی پاساژ پایتخت؟
سلام دوستان
دو روز وقت گذاشتم این تاپیک + تاپیک فیلتر ND رو خواندم و تشکر میکنم از کل دوستان ک تجربیاتشون را در اختیار دیگران میگذارند
با این حال هنوز نتونستم انتخاب درست و کارشناسانه ای انجام بدم به همین دلیل وارد بازار شدم و فقط فروشگاههایی رو پیگیری کردم
که دوستان در اینجا ازشون به عنوان معتبر یاد میکنند
من ب عنوان ی آماتور با دوربین D7000+18-105 که در آینده نزدیک احتمال خرید لنز واید(رنج 10-24) را خواهم داشت برای هم پولار و ND8 کدام انتخاب بهتری برایم خواهد بود:
خرید فیلترهای گران ( Rodenstock or B+W) با مم77 (با 20 هزار تومن تبدیل ک الان ازشون استفاده کنم) هزینه ای حدود 400 الی 500 هزار تومن (هم nd Iم پولار)
استفاده از برند Marumi S-DHG ک در اصل یا تقلبی بودنش شک دارم مم77 مبلغ کل 300 هزار تومن 67 مم 200 هزار تومن
یا استفاده از Marumi معروف جعبه نارنجی 67مم 100هزار تومن و هر وقت لنز واید گرفتم همون موقع فیلتر 77مم خوب
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید
این هم عکس marumi ها البته از e.bay برداشتم
$(KGrHqZ,!q!E-wl2PhS7BP4GMye(-g~~60_12.JPG48.JPG$(KGrHqJHJD!FBldIi19)BQcFSihDsg~~60_57.JPG
ویرایش توسط Logitech : Saturday 6 October 2012 در ساعت 23:00 دلیل: ا
دوست عزیز من ته این قضایا رو درآورم! Marumi رو هم گرفتم اما ۳ روز بعدش بردم پس دادم!!! اصلا شک نکن و برو برای خرید B+W یا RodenStock. هر دو عالی هستن. من خودم RodenStock گرفتم که بسیار راضی هستم و ND هم که B+W 1000 رو از خارج آوردم که بی نظیره! واقعا با کیفیت هستن و از کار کردن باهاشون لذت می برید...
اصلا گول این برندها رو نخور!
به قول انگلیس ها: Buy right Buy once
از کجا می تونم فیلتر پولار Hoya HD سایز 77 رو پیدا کنم؟
بیشتر مغازه ها در تهران رو گشتم نداشتن.اگر کس جایی دیده ممنون می شم کمکی بکنه.
دوستان برند سونی هم فیلترهای اصل و با کیفیتی با شیشه زایس داره که تو ناصر خسرو واسه دهانه های مختلف دیدم.حتما امتحان کنید
یک نمونه:VF-72NDAM | Neutral Density Filter for 72mm Lens | Sony | Sony Store USA