جناب محبی
سلام
اگر هویا مولتی کاتد سری اچ دی باشد قویا توصیه بر استفاده از آن است وگرنه همان سیگما
جناب محبی
سلام
اگر هویا مولتی کاتد سری اچ دی باشد قویا توصیه بر استفاده از آن است وگرنه همان سیگما
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
مبارکه امید جان
مگه سیگما رو چند گرفتید؟؟؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
* فيلتر پلارايز خطي
* فيلتر پلارايز حلقوي ( دايره اي )
هر دو نوع فيلتر يك اثر را دارند ولي فيلترهاي حلقوي گرانتر هستند.
فيلتر پلارايز رنگ آسمان را آبي ژرف نشان ميدهد، انعكاس نور را از شيشه ها و آب به حداقل مي رساند و درخشندگي زياد اجسام غير فلزي را کم میکند. و مي تواند براي صحنه هاي عكاسي با درخشندگي زياد براي كاهش نور ورودي به داخل لنز موثر باشد.
من در این حد متونستم کمک کنم دوستان اگر راهنمایی بهتری دارند لطفا عنوان کنند.
polarize filter 2.jpgpolarize filter.jpg
سلام.
در این مورد چیزی به اسم «قانون» یا «بهترین حالت» وجود ندارد.
بسته به صحنۀ مورد نظر باید تمام کادر را بررسی کنید، تا حالتی را که از دید شما مطلوب است، پیدا کنید. چون همانطور که خودتان هم میدانید تأثیر آن بسته به زاویۀ بازتاب متفاوت است. ممکن است در حالتی که آسمان تیره شد، مثلاً انعکاس در قسمتی از کادر بیشتر شود، یا شاید هم هر دو همزمان به حالت مطلوب شما برسند. همه چیز به نظر خود شما بستگی دارد.
بهترین حالت و موثر ترین حالتش تا جایی که من میدونم این است که زاویه دوربین نسبت به تابش ۹۰ درجه باشه تا قویترین کارایی رو داشته باشه. در حالت منظره هم بستگی به خودتون داره بعضی مواقع دیده شده در قویترین حالت پلاریزه آسمان زیادی تاریک شده پس لازم است رینگ را کمی به عقبتر برگردانید.
یک عدد فیلتر پلاریزه CIRCULAR PL مارک Kenko در اصفهان به قیمت 14,000 تومان خریداری شد.
IMG_8090_edit.jpg
دوستان لطفاً در مورد تقلبی بودن یا نبودنش و قیمتش نظر بدید !
از کارکردش که تا به این لحظه کماکان راضیم...
hama.jpg
Hama filter pol circular HTMC wide 77mm
این فیلتر رو من امروز به طور اتفاقی دیدم، فروشنده قیمت قدیم و 80 تومان میداد. نتونستم توی نت ریویویی درموردش پیدا کنم، خواستم نظر عزیزان رو بپرسم.
سوال دومم هم اینه که آیا میشه اونو واسه 18-105 که 67 م.م هست با استفاده از تبدیلی چیزی استفاده کرد؟