سلام
استدلالتون در اینکه بهتر از این فیلتر پیدا نمیشه چیه؟
با کدام آزمایش و مقایسه و ریویو این مطلب را می فرمائید؟
برای نمونه مثلا این سایت آمده مقایسه ای کرده http://www.bestcovery.com/best-circu...larizer-filter ( نمیخواهم بگویم درست است یا غلط ) فقط جهت اینکه ببینم کلام شما هم چنین استدلال هایی دارد یا اینکه چیز دیگری است
مشتاقم بدانم
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
تو اینترنت معمولا مقایسه فیلتر ها بین ۲-۳ مدل هست مرجع کاملی ندیدم که ۲۰ مدل درجه ۱ از برند های فیلتر ساز کناره هم قرار بده و تک تک با تست های آزمایشگاهی به کاراییشون امتیاز بده شما یه سرچ دیگه تو گوگل بزنی یه سایت دیگه مدلی دیگه رو انتخاب کرده به عرض من هم توجه نکردید بهترین فیلتر تا ۲۰۰ تومان تو تهران اینجا همه جارو بگردید تو بهترین حالت ۴-۵ مدل فیلتر پولاریزه که قیمت معقول داشته باشه و اصل هم باشه پیدا میکنید بیشتره مدلهای موجود برابر با قیمت دلاری
یا بیشتر فروخته میشه این فیلتر هاما ۱۴ لایه با این قیمت نصف قیمت دلاریش هست و خوشبختانه با این بسته بندی تقلبی هم نداره و شرکتی وارد میشه از اینها بگذریم من از ۴ مدل هاما معمولی با قیمت ۲۰ تومان هویا اچ دی حدود ۱۹۰ تومان هاما ۱۴ لایه ۱۳۰ تومان رودنشتاک ۳۵۰ تومانی استفاده کردم بیشتر از هر چیزی فلر و گوستینگ تو فیلتر منو آزار میده کم شدن نور کنتراست زاویه شکست ....برام کمتر مهم هست هاما معمولی که تو این مورد خیلی ضعیفه ۳ تا مدل دیگه انقد نزدیک بودن که به سختی میشود تفاوتی تو عکس ها دید با توجه به قیمت و تجربه خودم بهتر از این فیلتر پولاریزه با این قیمت
تو تهران نمیشه تهیه کرد
بنده هم عرض کردم نمیخواهم بگویم این مقایسه درست است یا غلط خودم میدانم که هزاران سایت دیگر هزاران مقایسه دیگر کرده اند که خیلی هایشان بدون دلیل است من استدلال شما را می خواستم
نمیدانم منظورتان از همه تهران کجاست
خود من برای یکی از دوستان دنبال فیلتری بودم تلفنی با تماس با 5 مغازه انواع و اقسام فیلتر های موجود ( خوب موجود ) را استعلام موجودی و قیمت گرفتم با قیمت معقول البته زیر 150 هزار تومان ( حتی با این نوسانات ارز )
در مورد بسته بندی هم باید عرض کنم اگر خواستید خودم1 نمونه تقلبی این مدل را دارم ( البته سایز 67 ) خواستید تقدیم کنم البته عمرا کسی بتونه تشخیص بده تقلبیه
اما در مورد این رنج قیمتی که فرمودید Marumi Super DHG polarize یکی از بهترین گزینه هاست این را دیگر یک سرچ معمولی در گوگل به من نگفته ریویوهای متعدد و معتبری خوانده ام
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام به همه دوستان
خسته نباشید همگـــــی
میخواستم یه فیلتر پولاریزه بگیرم قیمتش هم زیاد بالا نباشه، قطر دهانه هم 58 مم
نمیدونستم برند ها کدوم بهتره و ایا اختلاف قیمتی که ایجاد میشه بینشون گاها خیلی زیاده.میخواسنم ببینم چقدر ارزش داره این اختلاف قیمت و اینکه کمکم کنید تو انتخاب یه فیلتر با قیمت و کیفیت مناسب
ممنونم از همتون
برندهای خوب شامل Marumi, Hoya, Sigma, Hama و ... هستند. این فیلترها به یکی از این دوصورت عمل میکنند: یا رفتاری خطی دارند، یا رفتار حلقوی ( Circular )
این روزها عموماً نوع دوم بیشتر در بازار یافت میشود. اختلاف قیمت هم به دلایل منطقی زیادی است: کیفیت اپتیک شیشه ی فیلتر، عدم شیفت شدن رنگها پس از عبور از فیلتر، مقاومت فیزیکی و حرارتی شیشه ها، Coating های مختلفی که ممکن است بر روی شیشه ها کشیده باشند و ... که قیمت تمام شده آن را مستقیماً تحت الشعاع قرار میدهد.
قیمتها هم از حدود 20 هزار تومن به بالا قابل دسترسی است. و طبیعتاً هرچه قطر دهانه بیشتر شود (در شرایط مساوی) قیمت بیشتر خواهد بود.
قیمتها، مقوله ای جدید هستند، ولی مشخصات فیلترها، عموماً موارد ثابتی هستند که با خواندن صفحات قبل همین تاپیک، اطلاعات خوبی بدست خواهید آورد.
ممنونم از توضیحات کاملتون
تعداد صفحات خیلی زیاده و وقت من محدود
بازم متشکرم
سلام
با بستن فیلتر پلاریزه باید 2 گام نور دهی را بیشتر کنیم . این طبیعی است ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ج.ابراهیمی