جناب شکری،
با سلام و با تشکر از تصاویر ارسالیتون که خیلی کمک کرد.
خدمتتون عرض کنم که متاسفانه خود سایت هویا تصاویری از جعبه های این فیلترها نداره و توی اینترنت هم هیچ منبعی برای اینکه چرا از دو رنگ متفاوت آبی و خاکستری استفاده شده وجود نداره. اینجا دو فرضیه مطرح میشه:
1. به دلیل اینکه نتایج جستجو برای این فیلتر در گوگل، جعبه آبی را به عنوان نتیجه بر می گرداند این احتمال وجود دارد که فیلتر اصلی باید رنگ آبی داشته باشد و فیلترهای با رنگ خاکستری تقلبی هستند.
2. احتمال داره هویا این فیلتر رو برای بازار بعضی کشورها مثل استرالیا، شرق دور و ... با جعبه خاکستری عرضه کرده باشد که حالا یا مسافری یا به هر طریقی وارد بندر عباس شده اند.
این دو احتمال چیزی رو به اثبات نمی رسونند اما نکته ای که من بهش دقت کردم و به احتمال قوی تقلبی بودن این فیلتر رو به اثبات میرسونه اینه که شما اگه برید تو سایت هویا به
آدرس
HOYA | The Difference is Clear و برید تو قسمت products با انواع و اقسام محصولات مواجه میشید. از انواع و اقسام فیلترهای uv گرفته تا nd و پلاریزه و فیلترهای رنگی و ...
من حدود 20 تا از این فیلترها رو به صورت random انتخاب کردم. وجه اشتراک همه این فیلترها این بود که روی رینگ فیلتر نوشته شده made in japan یا کلمه japan به تنهایی نوشته شده که در مورد فیلتر شما صدق نمی کنه.
مورد بعدی که در تصاویرتون بهش شک کردم چفت نشدن خوب دو سر حلقه پلاستیکی دور فیلتر هست که به نظر میاد دو سر این حلقه به خوبی روی هم چفت نشده اند این مسائل در کارخونه اصلی در مرحله کنترل کیفی بررسی میشه و بعیده فیلتری با این کیفیت از کارخونه هویا وارد بازار بشه. باز هم من از روی تصاویر نظر دادم خودتون قسمتهایی که مشخص کرده ام رو با دقت بررسی کنید.
فایل پیوست 63267