ممنون از توجه شما
لینکی در مورد تفاوت این cpl ها دارید؟
جواب رو پیدا کردم
http://www.hoyafilter.com/index.html
همون کاتولوگ ها
با سپاس از جناب میری و استیری
ممنون از توجه شما
لینکی در مورد تفاوت این cpl ها دارید؟
جواب رو پیدا کردم
http://www.hoyafilter.com/index.html
همون کاتولوگ ها
با سپاس از جناب میری و استیری
ویرایش توسط Ali Saeedi : Saturday 9 July 2011 در ساعت 02:33
سلام علی جان
لینک آخری که گذاشتی یعنی مارک B + W کیفیت بهتری نسبت به Hoya دارد ولی چون در ایران در دسترس نیست معمولا Hoya از مرغوب ترین های موجود در بازار ایران شناخته می شود.
توضیح : فارق از قابلیت جلوگیری از بازتاب های ناخواسته سطوحی نظیر شیشه - آب و ... در ثبت تصاویر - از فیلترهای پلاریزه برای اشباع رنگ و افزایش کنتراست (مخصوصا آسمان) در عکس ها هم استفاده می شود.
علت تفاوت قیمت ها در این محصولات نوع و کیفیت مواد به کار رفته در ساخت - قابلیت های موجود در فیلتر و همچنین میزان تحقق اهداف فوق در هر یک از برندها است.
جالب است بدانید یکی از قابلیت های موجود در فیلتر پلاریزه ساخت شرکت Hoya افزایش کنتراست در آسمان یک منظره بدون تاثیر گذاری در دیگر نواحی است.
بدون فیلتر
با فیلتر
پی نوشت : با جناب استیری خط رو خط شدم
اکثر دوستان معتقدند پلاریزه b & w گیر نمی آید در صورتی که پاساژ جوانمرد 1 ماه قبل یک فروشگاه فیلتر پلاریزری داشت که روش نوشته بود b & w و 150 تومان هم قیمتش بود.
FD master
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
ببخشید همون b+w منظورم بود. بنده هم چون تخصص تشخیص فیلتر اصل را از نمونه غیر اصل ندارم عرض کردم روش نوشته بود B+w
حدس میزنم این یکی اصل بود! اگر کسی دنبال این فیلتر میگرده و هج کجا پیدا نمیکنه بد نیست با یک همراه مجرب سری به آنجا بزند. ضمن اینکه پیشنهاد میشود کلاه خود را اصلا به همراه نبرد.
FD master
برای لنز 10-22 کانن فیلتر پلاریزه میخوام مشکل مالی ندارم اما میخوام جنس مطمئن بخرم
از مباحث تاپیک این طور دستگیرم شد که hoya که سیگل وارد کننده اونه بهترین گزینه موجود در ایرانه
دوتا سوال:
اولا با توجه به اینکه چندین مدل در مارک hoya وجود داره بهترین گزینه در مارک hpya چیه؟
دوما میخواستم بدونم آیا مارک بهتری هم هست؟
نهایتا نور... Hoya CIR-PL 77mm رو تو سایتش 55هزار تومن قیمت زده با توجه به اینکه دوستان از قیمت های بالاتر صحبت میکردن میخواستم بدونم دلیلی این اختلاف در چیه
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
هفته قبل من پلاريزه Hoya HD براي دهنه 72 رو گرفتم 85 فکر نميکنم اون قيمت 55 تومني درست باشه هر جا قيمت کردم همينه گفته ي آقاي عبدل پناه درسته بايد حدود 90 باشه
بله درسته، بنده هم در همین سایت دیدم. البته این قیمتها مربوط به چندین ماه پیش است. با تورم نرخ دلار در حال حاضر، بعید میدونم اون قیمتِ مرقوم، رو برای فروش اعمال کنه.
بنده خرداد ماه از سیگل جهان کودک خریدم، به قیمت بسیار نزدیک به قیمت خرید شما. پس اصلاً نگران نباشید. ( جعبه آن مقوای مشکی است و خود فیلتر داخل یک بسته پلاستیک فشرده - شبیه قوطی واکس - است، که کفی آن سفید و درب آن شفاف است که درب و کف، بصورت پیچی بهم سفت میشود) فیلتر بسیار نازنین و با کیفیتی خریدید. مبارک باشه و میدونم عکس های زیبائی باهاش میگیرید.