جناب سعادت ملاك تشخيص اصل بودن مارومي چي هست؟ بنده UV دارم كه با دستگاه تست كردم شيشه بود.خوشبختانه اصل میباشد
كجا گرفتيد؟ جلال خراساني؟
جناب سعادت ملاك تشخيص اصل بودن مارومي چي هست؟ بنده UV دارم كه با دستگاه تست كردم شيشه بود.خوشبختانه اصل میباشد
كجا گرفتيد؟ جلال خراساني؟
با سپاس از توجهتون
در اینجا هم توصیه شده است که از فیلتر UV بر روی 50mm استفاده نشود:
http://www.flickr.com/groups/canonef...57626258665184
گویا فقط باید به هود اکتفا کرد!
تجربه ای کمی گران بها و اعصاب خورد کن که امروز بدست آوردیم این بود که فیلتر پلاریزه رو روی لنز بسته نگه ندارید!
مدتی بود فیلتر پلاریزه روی لنز بسته مونده بود و حسابی جا خوش کرده بود. بعد از مقداری کلنجار، فیلتر به دو تکه تقسیم شد، قسمت رزوه دار رو لنز موند و شیشه و واشر برنزی بینشون در دست بنده. فعلا که نتونستم جاشون بزنم و رزوه بین شون کاملا دفرمه شده و چشم آب نمی خوره درست هم بشه. شایان ذکر است که فیلتر مرحوم HOYA HD با هلوگرام بود.
دوستان اگر تجربه ای در جا زدن این تکه های فیلتر پلاریزه دارند ما رو بی نصیب نزارند.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
جناب تهامی اصلا و ابدا نگران نباشید.
بنده هم چنین تجربه ای را داشتم. اون واشر هم کج نشده است، آن انحنا خاص مربوط به خود واشر است. الان دقیقا یادم نیست. اما اگر اشتباه نکرده باشم به این صورت عمل کنید. واشر را روی قسمت عقبی قرار دهید، دو سر واشر از هم فاصله خواهد داشت. هنگامی که قسمت جلویی را روی آن قرار می دهید با یک وسیله ظریف سعی کنید واشر را طوری جمع کنید که دو لبه آن به هم نزدیک شود، در این حالت محیط واشر کوچک شده و از زواری که در پیرامون محیط داخلی قسمت جلویی است کمتر شده و واشر در آن قرار می گیرد و به خاطر حالت فنری باز می شود و در جای خود قرار می گیرد. بنده یک بار چنین مشکلی برایم پیش آمد ولی هنوز بعد از 6 ماه بی هیچ دردسری از فیلتر استفاده می کنم.
موفق باشید
قربان بنده تجربه دیگری دارم . به همین مورد برخورد کردم و جالب اینکه یکی از همراهانم نزدیک بود فیلتر و لنز و بدنه و ... خورد کنه !!! فیلتری که بعد از 2 ساعت نصبش کنده نمیشد (15 دقیقه باهاش ور رفتیم ) خیلی راحت با نیروی کمی که چرخاندن رزوه چندین دور در جهت باز شدن فیلتر ایجاد میکرد ، باز شد !!! الان هم هر وقت گیر میکنه ، همین کار رو تکرار میکنم و براحتی باز میشه .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
مورد جالبی که بسیار باهاش برخورد کردم این بوده که گاهی فیلتری که هر کاری میکنید باز نمیشود با تغییر محیط ( بیشتر سرد به گرم) به راحتی باز میشه.
چند بار پیش اومده که فیلتر پلاریزه من هر کاری کردم باز نشده اما با تغییر محیط دیدم تقریبا شله!!!!!!!!!!!!!!!!
لذا دوستان وقتی اینطوری میشه باهاش کلنجار نرن این مورد رو هم امتحان کنید.
نادر مسلمی
البته منظور حقیر از چرخاندن رزوه ، همان اهرم کم و زیاد کننده مقدار پلاریزه بوده و چرخاندن آن در جهتی که رزوه باید باز شود !
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
سلام
تشخیص اصل بودن فیلتر بیشتر برمیگردد به تجربه خریدار ,فروشنده ,مقایسه و تست های دقیق
بلی از ایشان گرفتم
فیلتر های با مارک B+W با قیمتهای بسیار نازل در بازار داخلی به احتمال خیلی زیاد تقلبی هستند
خرید فیلترهای سیگما از نمایندگی مربوطه مطمعن تر هستند.
هنگام خرید قیمتها را نیز مقایسه کنید فیلترهای پلاریزه 20 یا 25 تومانی و یا UVی 6 یا 7 تومانی بدون شک تقلبی هستند
موفق باشید