با سیگل شرط کنید که جنس اصلی می خواهید. بله زمانی که اصلی داشت.
بهتره فاکتور هم بگیرید. که البته معمولا صادر می کنند.
این خودش چینیه! دیگه تقلبی چی داشته باشه. در ضمن کیفیت هویا قطعا خیلی بالا تر از این مدله.راستی Green L که میفرمایید تقلبی هم دارد؟ یا تو بازار پیدا کردم بخرم؟
ارادتمند
با سلام. خوشحالم که در جمع شما دوستان و علاقمندان عکاس هستم.
مدتیه که کانن 70دی با کیت لنز 18-135 تهیه کردم و الانم بعد خرید سه پایه ونگارد 263+ در پی خرید یه فیلتر پلارایز هستم. و بیشتر علاقمند عکاس طبیعت هستم.
دوست عکاسی دارم که به بنده از برند b+w فیلتر پلارایز معرفی کردند و خودشونم در حال استفاده هستند و راضی .
به بنده پیشنهاد میکنند که دهانه 77 میلیمترش و بخرم و با مبدلی 67به77 ببندم به لنز که بعد ها هم فیلتر بدردم بخوره و پشیمون نشم، (احتمالن در اینده به لنز واید برای عکاسی منظره بخرم)
خودمم فکر کردم که حدودای 300 وقتی دارم برای یه فیلتر مرغوب پول میدم یه فیلتر با نگرشی به اینده بخرم که بر روی بیشتر دهانه لنز ها جواب بده .
فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
1- عدم بسته شدن هود( که البته خود شما دوستان و اساتید در نظر دارید که بهترین شرایط نوری برای عکاسی قبل غروب و ساعتی بعد طلوع خورشیده که در اینصورت نیازی به هود بستن نیست) تا نظر شما خوبان چه باشد!
2- عدم بسته شدم درب لنز!(ایا میشود درب لنز برای دهانه 77 خرید و بست بر روی فیلتر؟)
و در اخر خوشحالم میکنید که به بنده لطف کنید و نظرتون در اینباره به بنده انتقال بدید که درست ترین کار ممکن چیه برای من؟
ممنونم از شما.
با سلام. خوشحالم که در جمع شما دوستان و علاقمندان عکاس هستم.
مدتیه که کانن 70دی با کیت لنز 18-135 تهیه کردم و الانم بعد خرید سه پایه ونگارد 263+ در پی خرید یه فیلتر پلارایز هستم. و بیشتر علاقمند عکاس طبیعت هستم.
دوست عکاسی دارم که به بنده از برند b+w فیلتر پلارایز معرفی کردند و خودشونم در حال استفاده هستند و راضی .
به بنده پیشنهاد میکنند که دهانه 77 میلیمترش و بخرم و با مبدلی 67به77 ببندم به لنز که بعد ها هم فیلتر بدردم بخوره و پشیمون نشم، (احتمالن در اینده به لنز واید برای عکاسی منظره بخرم)
خودمم فکر کردم که حدودای 300 وقتی دارم برای یه فیلتر مرغوب پول میدم یه فیلتر با نگرشی به اینده بخرم که بر روی بیشتر دهانه لنز ها جواب بده .
فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
1- عدم بسته شدن هود( که البته خود شما دوستان و اساتید در نظر دارید که بهترین شرایط نوری برای عکاسی قبل غروب و ساعتی بعد طلوع خورشیده که در اینصورت نیازی به هود بستن نیست) تا نظر شما خوبان چه باشد!
2- عدم بسته شدم درب لنز!(ایا میشود درب لنز برای دهانه 77 خرید و بست بر روی فیلتر؟)
و در اخر خوشحالم میکنید که به بنده لطف کنید و نظرتون در اینباره به بنده انتقال بدید که درست ترین کار ممکن چیه برای من؟
ممنونم از شما.
درود
فیلتر های b+w جزو فیلترهای بسیار خوب هستند و البته بسیار زیاد تقلبیش هم در بازار یافت می شود.
در خصوص قیمت نظری نمی توانم بدم ولی بنظر قیمت جهانی این فیلتر باید حدود 100 دلار باشه که با این اوصاف و علاقه وافر فروشگاه های داخل ایران به ارائه بهترین قیمت به کاربران!!!! باید تو 400 یا حتی بالاتر روش حساب کنید. تازه اگر باز هم فروشنده در حقتون لطف داشته باشه و کالای اصلی تحویلتون بده.
البته دقیقا اطلاع از قیمتش در حال حاضر ندارم.
[QUOTE]فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
/QUOTE]
یکی از بزرگترین معضلات استفاده از فیلتر پلاریزه عدم امکانت نصب هود هست. هود همیشه کاربرد حذف تابش نور نداره و ممکنه گاهی به عنوان محافظ و ... هم استفاده بشه. البته عمومیت نداره. در عکاسی در زمان طلایی همانطور که گفتید استفاده از هود کمتر نیاز می شه. البته برای رفع این مشکل دو راه کار وجود داره.
1- تهیه هود های مخصوص برای هنگام نصب فیلتر پلاریزه که در قسمتی از هود امکان چرخاندن فیلتر وجود داره (شخصا در ایران این هد را ندیدم)
2- تهیه فیلترهای مربعی و استفاده از هود فیلترها برای رفع مشکل که البته این روش هم دردسرهای خاص خودش را داره و هزینش هم کمی بالاتره.
بله امکان تهیه درب لنز 77 برای فیلتر وجود داره ولی درب لنزهای فابریک قیمت بالایی دارند. بنابراین باید به فکر درب لنزهای قدیمی یا شرکتهایی مثل فوتیکس باشید.2- عدم بسته شدم درب لنز!(ایا میشود درب لنز برای دهانه 77 خرید و بست بر روی فیلتر؟)
ممنونم از شما.[
ارادتمند
ممنونم بزرگوار .فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
/QUOTE]
یکی از بزرگترین معضلات استفاده از فیلتر پلاریزه عدم امکانت نصب هود هست. هود همیشه کاربرد حذف تابش نور نداره و ممکنه گاهی به عنوان محافظ و ... هم استفاده بشه. البته عمومیت نداره. در عکاسی در زمان طلایی همانطور که گفتید استفاده از هود کمتر نیاز می شه. البته برای رفع این مشکل دو راه کار وجود داره.
1- تهیه هود های مخصوص برای هنگام نصب فیلتر پلاریزه که در قسمتی از هود امکان چرخاندن فیلتر وجود داره (شخصا در ایران این هد را ندیدم)
2- تهیه فیلترهای مربعی و استفاده از هود فیلترها برای رفع مشکل که البته این روش هم دردسرهای خاص خودش را داره و هزینش هم کمی بالاتره.
بله امکان تهیه درب لنز 77 برای فیلتر وجود داره ولی درب لنزهای فابریک قیمت بالایی دارند. بنابراین باید به فکر درب لنزهای قدیمی یا شرکتهایی مثل فوتیکس باشید.
ارادتمند
یه مدلی از سایت دیجی.ک.ا.ل ا از برند b+w گذاشته برای فروش با قیمتی خیلی مناسب و تعجب برانگیز:
B+W CPL-HAZE Filter 67mm
65.000T
لطف میکنید بگید تفاوت در چیه با مدل های گران قیمت؟
در ضمن دوستان با در نظر گرفتن هزینه کمتر جهت کارهای شخصی، نظرشون در مورد کیت سه تایی سایت ا.ف.ر.ن.گ، از برند هویا چیه؟
Hoya 67mm Digital Filter Kit II
uv+cpl+nd8 .
250.000T
ارزش در برابر قیمت داره با تجربه شما دوستان؟
و یه مقدار هزینه 400تومن فکر میکنم ظلم به پوله برای شخص من!!! بازم نمیدونم!، اگر بفکر هزینه کمتر باشم و از روی تجربه شما خوبان از چه برند و مدلی به بنده پیشنهاد میکنید؟ که از نظر کیفیت درسته که نه در حد مدلهای سطح بالا نخواهد بود اما در حد جلب رضایتم باشه کافیه؟
متشکرم.
ویرایش توسط farshad_fmaa : Thursday 7 January 2016 در ساعت 10:51
نمی شه در مورد تفاوت صحبت کرد چون کلا این فیلتر تقلبیه!
این محصول قطع به یقین محصول شرکت اشنایدر چینه که تجار میهن پرستمون زحمت کشیدند برای کمک به من و شمای مصرف کننده و سود کلان در چین سفارش تولیدش رو دادند!!!!! باورکنید قیمت تمام شدش برای واردکننده کمتر از 20 هزار تومان شده.
اسم برند شرکت اشنایدر که تولید کننده B+w هست حداقل 100 هزار تومان می ارزه.
در شرایطی که قیمت جهانی این محصول در دهنه 77 نزدیک 200 دلاره چطور ممکنه یک محصولی در ایران حدود 20 دلار فروش بره؟!
اگر به این لینک هم نگاه کنید، محصولی با این نام در بین محصولات سایت اشنایدر نمی بینید!
اگر یک بار فروم و تاپیک های فیلتر را مطالعه کنید به وفور به یان عبارت برخورد می کنید که نصب نکردن فیلتر بهتر از بستن فیلتر بی کیفیته!در ضمن دوستان با در نظر گرفتن هزینه کمتر جهت کارهای شخصی، نظرشون در مورد کیت سه تایی سایت ا.ف.ر.ن.گ، از برند هویا چیه؟
Hoya 67mm Digital Filter Kit II
uv+cpl+nd8 .
250.000T
ارزش در برابر قیمت داره با تجربه شما دوستان؟
دوست عزیز هر کام از این فیلترهایی که نوشتید در سایتهای معتبر اینترنتی قیمتی نزدیک به 200 هزار تومان دارند!
بنظرتون فروشنده عاشق چشم و ابروی شما و مشتری های دیگه است که اینقدر بهتون لطف کنه؟
خوب راه های دیگه ای هم هست.و یه مقدار هزینه 400تومن فکر میکنم ظلم به پوله برای شخص من!!! بازم نمیدونم!، اگر بفکر هزینه کمتر باشم و از روی تجربه شما خوبان از چه برند و مدلی به بنده پیشنهاد میکنید؟ که از نظر کیفیت درسته که نه در حد مدلهای سطح بالا نخواهد بود اما در حد جلب رضایتم باشه کافیه؟
متشکرم.
شما که محدودیت بودجه دارید به فکر Hama باشید که هم قیمت خوبی داره و هم تقلبیش نسبت به برند های دیگه بخاطر قیمتش کمتره.
جنس اصل هم اگر بخواهید فعلا فقط دو نماینده رسمی در ایران برای دو برند مارومی و هویا هستند که می توانید در تاپیک اسمهایشان را مشاهده کنید.
خرید فیلترهای ارزان نسبت مستقیم با افت کیفیت تصویر خروجی نهایی شما داره.
فیلتر پلاریزه ای در اوایل راه عکاسی خریداری کردم که در حالت واید لنز عالی بود و در تله تصویر را محو می کرد. هنوز هم دارمش و هیچ وقت از دلیلش سر در نیاوردم.
بازار فیلتر ایران به شدت آلوده به کالای تقلبیه!
برای خرید مطمئن یا باید فروشنده مطمئن داشته باشید و یا از نمایندگی های رسمی خرید کنید و تازه با شرط تضمین اصالت و فاکتور.
فیلتر بدلیل کوچکی و کم حجمی در تعداد حدود 10 الی 20 مورد در بازارها و فروشگاه های خارج از کشور در شرایط تخفیف مثل سال نو با حدود 30 درصد تخفیف خریداری می شه و بعد در داخل کشور فیلتر های تقلبی ای که کیفیت ساخت جعبه بسیار نزدیک به اصلی دارند می آورند و فیلترش را درون جعبه فیلترهای اصلی، و فیلترهای اصلی را درون جعبه فیلترهای فرعی خریداری شده قرار می دهند.
فیلتر اصلی به قیمت جهانی فروش می ره و فیلترهای تقلبی با جعبه اصلی هم به قیمت جهانی حالا کمی ارزان تر!
اینطوری با یک بار خرید شما 2 برابر حد عادی سود می کنید.
وضعیت ایقدر اصفناکه که خود فروشنده ها هم برخی مواقع در تشخیص جنس اصل دچار مشکل هستند.
ویرایش توسط msh2200 : Thursday 7 January 2016 در ساعت 11:09
همونطور که دوست بزرگوار اقا مصطفی فرمودن همه انها تقلبی هستند.
برای لنز 1 میلیون تومانی 400 تومن پول فیلتر دادن به نظر من زیاد منطقی نیست ....
در این شرایطی که اکثر ما عکاسی می کنیم (که نهایت استفاده مان از عکس انتشار در وب است) خریدن فیلتر های اعلا و درجه یک بیشتر بار روانی مثبت و حس خوب دارد وگرنه در سایز 800 پیکسل تفاوت خروجی کوکین 1 میلیون تومانی و فوتیکس 100هزار تومانی در 99درصد مواقع قابل تشخیص نیست.
به نظرم یک فیلتر هویا سایز 67 بگیرید بعدا اگر لنز را ارتقا دادید فیلتر های مرغوب تر و گران تر بخرید (هرچند همان هویا بسیار راضی کننده است)
برای لنز 10-20 سیگما فیلتر ND 1000 چه برندی خوبه؟
NISI چطوره؟
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram