با سلام
چند وقتیه قصد خرید فیلتر دارم ولی بخاطر عدم آشنایی با برندهای جدید و برندهایی که فیک زیاد دراومده نتونستم انتخاب کنم
دوستانی که تجربه استفاده فیلترهای Nissi دارن از لحاظ کیفیت تصویر در چه حدی هست؟
و اینکه فیلتر nd2000 این برند نسبت به nd1000 افت شارپنس و یا تغییر رنگ داره؟
دوستان تا کنون به این فیلتر Soft Focus Filter بر خوردید؟به چه کار میاد؟امروز در سایت نیکون در اکسسوری 105 نیکور رویتش کردم.
سلام
من مدتی دنبال فیلترهای مربعی بودم با همچین فیلتری برخورد داشتم اما کار نکردم بیشتر برای پرتره کاربرد داره و همونطور که اسمش روشه مقداری عکس رو سافت میکنه اگه نورپردازی هم انجام شده باشه افکت های جالبی بدون نیاز به فوتوشاپ تو عکس ایجاد میشه
مخصوصا بافت چهره و پوست رو خیلی نرم میکنه و کمی هم عکس رویایی! میشه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام دوستان
تهران جایی هست که بشه( filter gelatine) فیلتر پشتی لنز 8-15 یا 11-24 کنون تهیه کرد؟
علی اسدی
درود
دوستان فروم از ND1000 های Nisi استفاده کرده و راضی هستند. گویا کمی ته رنگ ایجاد می کنه.
خیلی بعید قیمت هویا بالاتر از Nisi باشه!hoya مثلا در همین مورد فیلتر nd قیمتی که گرفتم تقریبا دو برابر nissi واسه همین میخواستم ببینم ارزش خرید داره یا hoya خیلی سرتره؟
تا جایی که بنده خبر دارم هویا حدود 300 باید قابل تهیه باشه.
nisi حدود همین قیمته.
در سری مربعی قیمت بالاتره و ممکنه به 600 هم برسه که با احتساب رینگ و هولدر حدود 750 دستتون رو می گیره.
علظت بالای ND کاربرد خاص داره. حتما مطمئن باشید این غلظت ها بکارتون میاد یا نه!
تو این رده فکر کنم منظور شما فیلترهای Deffuser باشه!
این فیلتر ها باعث سافت شدن تصویر می شوند.
برای پرتره در عکاسی نگاتیو برای کاهش اثر رتوش استفاده می شد.
در عکاسی دیجیتال بدلیل تحول پردازش کمتر کاربرد دارند.
در حال حاضر شخصا از این فیلتر برای عکاسی شب استفاده می کنم و اثر خوبی داره.
شما دقیقا دنبال چه کاربردی از این فیلتر هستید؟