فیلترهای مربعی بله دارند ولی کوکین تا به حال ندیدم!
پک، شکل ظاهری و جنس فیلتر به سادگی گویای کیفیت هست.
اول از همه ببینید چه فیلتری نیاز دارید!پیشنهاد میکنید فیلترها رو از فیلتر فروش داخل معروف پاساژ جوانمرد بخرم یا از نمایندگی ها؟
مثلا ممکنه ND بخواهید یا GND بعد همچنان اصرار دارم از ست های سه تایی خرید کنید که با علامت اختصاری H شروع می شوند و در داخل پک یک عدد هولدر هم دارند.
دوم اینکه فرقی نمی کنه از باب همایون بخرید یا نمایندگی ها! ببینید کدام مناسب قیمت فیلتر را می فروشند.
در مورد رینگ ولی بهتره از همون ناصر خسرو خرید کنید که رینگ چینی بخرید و هزینه اضافی پرداخت نکنید (بخصوص اگر قصد خرید رینگ عمومی ندارید!)
و نکته نهایی اینکه حتما رینگ را قبل از استفاده (اگر چینی هست و ارزان قیمت) یک بار با اسکاج و ریکا بشوئید تا رنگ آن از بین برود! چون رنگ بصورت استاتید و الکترولیز نیست، در بارندگی و فضای مرطوب موجب رنگی شدن لوازم و لباسهای شما می شود.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه!
اگر سوالی بود بنده در خدمتم
ارادتمند
ممنونم.همیشه با راهنماییتون بنده رو شرمنده میفرمایید
برای شروع میخوام ست h270 شامل سه فیلتر ان دی 2و4و8 و هولدر + رینگ یونیورسال رو تهیه کنم و به مرور ان دی تیره تر، gnd و استار رو تهیه کنم.
فقط ببخشید یک سوال دیگه. این هولدرها چنتا فیلتر میشه گذاشت توش؟ از عکسش بنظر میاد 3تا شیار فیلتر داره
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
فیلترهای GND لذت خاصی به عکاسی می دهند! ازشون غافل نشوید.
هرچند اثر این فیلترها با پردازش قابل شبیه سازیه ولی لذت کار با ابزار چیز دیگه ای هست!
رینگ یونیورسال هم با توجه به موردی که عرض کردم بررسی بفرمایید توجیه اقتصادی داره یا نه؟
اگر سه دهنه لنز متفاوت دارید صرف با خریدشه!
اما اگر مثلا 1 دهنه رینگ جواب گو هست بنظرم فعلا عجله نکنید.
استاندارد هولدر های کوکین سری P شامل 2 عدد فیلتر مربعی و یک عدد فیلتر رینگی (مثل استار) می باشد که جای فیلتر رینگی هم در می شود از فیلتر مربعی استفاده کرد.فقط ببخشید یک سوال دیگه. این هولدرها چنتا فیلتر میشه گذاشت توش؟ از عکسش بنظر میاد 3تا شیار فیلتر داره
در مورد استفاده از فیلتر بیشتر هم روشهایی وجود داره و شما می توانید هرچقدر که می خواهید فیلتر جلوی لنز سوار کنید لازمش تهیه رینگ مخصوصه که بدلیل افتش شدید کیفیت شاید توجیه اقتصادی نداشته باشد.
اما در خصوص فیلترها یک نکته دیگر را هم توجه داشته باشید!
زمان خرید این پک شما فیلترها را داخل یک جعبه تحویل خواهید گرفت که مشکل حجم را ایجاد می کند. برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم به فکر تهیه یک کیف فیلتر مثلا با مارک مارومی یا هر مارکی دیگه ای باشید که صد البته خودتون اطلاع دارید مارومی! رو از کجا می شود تهیه کرد. فکر کنم قیمتش بین 30 تا 60 باشه.
از لوازم جانبی دیگری که می توانید تهیه کنید،
هود فیلتر، نورگیر پارچه ای و درب مخصوص اتصال روی هولدر هست
هود هم مانند هولدر با خرید تعداد بالا قابل اتصال به هم می باشد.
اما نورگیر!
تاثیر این وسیله را زمانی احساس می کنید که قصد عکاسی در حالت پشت به نور در هنگام طلوع یا غروب خورشید دارید!
اثر بازتاب نور از سطح فیلتر به لنز اثر منفی روی تصویر شما خواهد داشد.
برای رفع این مشکل یا باید خودتان پشت دوربین درهنگام ثبت اثر قرار بگیرید و یا اقدام به ساخت یک نورگیر دست ساز کنید.
البته فعلا تمام توجه خودتان را به فیلتر و عکاسی جلب کنید و لذت ببرید
هر موردی نیاز بود بفرمایید بنده در خدمتم.
ارادتمند
سلام دوستان عزیز
قصد خرید فیلتر uv دهانه 95 را دارم فعلا توی بازار فقط مارومی موجود است آیا دوستان تجربه استفاده از این برند رو دارند ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون میشم
سلام بر تمامی دوستان و عزیزان
نیازمند راهنمایی هستم
خودم تا به حال تجربه کار با فیلتر های مربعی رو نداشتم و تو نزدیکانم هم کسی نیست که تجربه داشته باشه یکی از دوستان ازم راهنمایی خواسته جهت خرید و میخواد حداقل هزینه برای این نوع فیلتر رو بدونه خودم هم چون آگاهی ندارم خوشحال میشم اگه محبت کنید و بگید برای تهیه ی یک ست ( برای مثال پلاریزه ) حدود هزینه چقدره ؟ به چه مواردی باید دقت کرد تو خرید این نوع فیلتر ها ؟ لوازمی که نیازه چیست ؟ این رو هم اضاف کنم برای مثال یک لنز با دهانه 52 و یک لنز با دهانه 77 رو در نظر بگیرید که نیاز به فیلتر مربعی دارن باید چه چیزی تهیه کرد ؟ رینگ ؟ هولدر ؟ پک کامل ؟ بنده کوچکترین اطلاعی ازین نوع فیلتر ندارم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود
نوع کاربری و تعداد لنزها خیلی مهمه!!
اگر برای یک لنز قصد تهیه دارید شاید توجیح نداشته باشه!
یک فیلتر مربعی پلاریزه برای دهانه کمتر از 82 با هولدر و یک رینگ چیزی نزدیک 500 تمام می شود.
اگر دهانه لنز بالای 82 باشه که دیگه قیمت می ره تو 700 الی 1 میلیون!!
در کل برای خرید باید به ترتیب زیر عمل کنید!
1- مشخص کردن تعداد لنز، دهانه هر لنز
2- انتخاب هولدر مناسب برای فیلترها با توجه به دهانه لنزها که در واقع سری فیلترها هم مشخص می کند و از طرفی با توجه به آلترا واید بودن یا نبودن لنز هولدر را تحت الشعاع قرار خواهد داد
3- مشخص کردن فیلترهای مورد نیاز از نظر جنس و نوع (نه ابعاد)
4- براورد قیمت و انتخاب صحیح
5- تهیه فیلتر در صورت صرفه اقتصادی
حالا اگر ممکنه به ترتیب جلو بریم بهتر می تونم کمکتون کنم
اراتمند
ممنون آقا مصطفی
مثل تمام راهنمایی هاتون کامل و پله پله ...
1.گلوگاه همینجاست چون هنوز به نتیجه ای نرسیده 18-140 داره و احتمال داره 11-20 توکینا یا 10-20 یا چیز دیگه برداره حتی نیم نگاهی هم به 17-70 داره ( حقیقتش خود من هم شرایطم مشابه منتهی با این تفاوت که من بین 17-70 و 10-20 و سیگما 105 یدونه انتخاب میکنم )
2.هولدر چیست ؟ از اسمش مشخص که نگهدارنده هست یعنی اگه درست متوجه شده باشم قطعه ای که برای هر دهانه با قطر متفاوت باید جداگانه تهیه بشه درسته ؟
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با اجازه آقا مصطفی،هولدر قطعه ایست که در دهانه جلویی لنز بسته میشه و فیلتر روی اون نصب میشه.از هولدر زمانی استفاده میکنیم که مثلا یک عدد لنز با دهانه 67 داریم و میخواهیم یک فیلتر دهانه 77 رو روی اون ببندیم.در واقغ هولدر یک نوع تبدیل دهانه از کوچک به بزرگه.زمانی که شما چند لنز از یک دهانه ثابت بزرگتر دارید و یک لنز با دهانه کوچکتر میتونید با استفاده از هولدر مربوطه فیلتر های دهانه بزرگ رو روی دهانه کوچکتر ببندید و برای تک لنز دهانه کوچک دیگه هزینه فیلتر نداشته باشید.البته اگر برای دهانه های مورد نظرتون موجود باشه.مثلا بنده تا حالا هولدر 77 به 58 ندیدم.