سلام
آقای حسینی ممنون از راهنماییتون. ممکنه بفرمایید آدرس دقیقشون توی باب همایون کجاست؟ ضمنا فیلتر uv سیگما یک مدل است یا چند مدل دارد؟ ( البته بدون در نظر گرفتن اندازه فیلتر مثلا 77mm )
باز هم متشکرم
سلام
آقای حسینی ممنون از راهنماییتون. ممکنه بفرمایید آدرس دقیقشون توی باب همایون کجاست؟ ضمنا فیلتر uv سیگما یک مدل است یا چند مدل دارد؟ ( البته بدون در نظر گرفتن اندازه فیلتر مثلا 77mm )
باز هم متشکرم
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
سلام
در مورد مارک فیلتر چیزی که میتونید راحت تو ایران پیدا کنید و کیفیت نسبتا خوبی داشته باشه مارک "کوکین" هستش
این که میفرمائید فیلتر با هولدر یا دایره ای بسته به کاربرد خودتون داره
اما فقط این مطلب رو عرض کنم که فیلتر با هولدر کاربرد بهتری داره چرا که با تغییر رینگ تبدیل شما میتونید عملا از یه تک فیلتر برای لنزهای مختلف استفاده کنید از طرفی هم معمولا هولدرها قابلیت نصب چند فیلتر رو روی هم دارند. البته از این نکته غافل نشید که وقتی شما از هولدر بهره میبید امکان داره ضخامت هولدر( معمولا 1.5 سانت میشه) باعث ایجاد ویگنت های وحشتناک تو کادر بشه که برای همین مجبورید 1 یا 2 شیار نگه دارنده فیلتر رو ببرید( همون کاری که جناب کحال انجام دادند) در مورد خرید هولدر وسواس به خرج ندید هولدر چینی هم همون کاری رو میکنه که هولدر فرانسوی انجام میده اما خود فیلتر رو سعی کنید مارک کوکین فرانسه تهیه کنید.
امیدوارم کمکی کرده باشم
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
ببخشيد براي دوربين من sx10 هم فيلتر هست؟چه فيلتر هايي و با چه مشخصاتي؟مثلا فرا بنفش يا كلوس اپ يا ... .
ميشه يكم راهنماييم كنيد.
راستي بچه هاي اصفهان كسي اگه محل فروشش را هم ميدونه بهم بگه.بازم ممنون.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام
چون این دوربین ها دارای رزوه حقیقی نیستند برای نصب هر نوع فیلتر دو راه دارید:
- استفاده از فیلتر های 52 م م، این فیلتر ها به خوبی روی دهانه لنز فیت نمی شوند ولی در حدی محکم می شوند که هنگام عکاسی از روی لنز نیفتد. بعضی از دوستان با همین فیلترها عکاسی می کنند.
- یا صبر کنید تا تبدیل برای این دوریبن ها وارد بازار ایران هم شود تا به راحتی فیلتر را روی دورین نصب کنید. به لینک زیر نگاهی بیندازید
http://www.lensmateonline.com/newsite/SX10SX1.html
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
خواهش می کنم
لق نیست فقط مشکل اینه که چون دهنه لنز این دوربین برای نصب فیلتر ساخته نشده است به خوبی روی آن سوار نمی شود و نباید توقع زیادی از آن داشته باشید و باید کمی با آن بازی کنید تا محکم شود. همون طور که گفتم اونقدر محکم می شود که هنگام عکاسی نیفتد ولی اگر کیف دوربین تنگ باشه باید حتما قبل از گذاشتن داخل کیف آن را باز کنید. من خودم تازگی یک فیلتر UV ارزون قیمت خریدم (می تونید به تاپیک فیلتر UV سر بزنید اونجا کامل توضیح دادم) تا از خش افتادن لنز جلوگیری کنم ولی چون دیدم مجبورم به خاطر گذاشتن داخل کیف هر بار بازش کنم ازش استفاده نمی کنم چون ممکن است به مرور دهانه لنز رو خراب کنه. من فقط در موقعیت های خاص یا وقتی طولانی عکاسی می کنم ازش استفاده می کنم. بعضی از دوستان از فیلتر های کلوز آپ هم استفاده می کنند.
به هر حال اگر سخت گیر باشید ممکن است نصب فیلتر به این شکل شما رو راضی نکنه و گر نه بعضی از دوستان به طور عادی از این فیلتر ها استفاده می کنند.
موفق باشید
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
پس دوستان لطف كنند اگه اون تبديل براي اين دوربين ها وارد كشور شد و تهران ديديد يه ندا بديد تا تهيه كنيم.ممنون.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام دوستان عزیز .
می خواستم بدونم بهترین فیلتر UV برای D90 که هم کار محافظت رو بکنه و هم اینکه روی شرایط عکس در محیط های داخل و خارجی تاثیر منفی نزاره چیه ؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
بارها در این مورد توضیح داده شده است.
بهترین و ارزان ترین انتخاب در بازار ایران همان سیگما است که اصلی است و ارزان.بعد از آن HOYA است که حدودا دو برار سیگما ها قیمت شان است و با کیفیت تر و بعد از آن زایس های که 2 برابر HOYA هستند و چهار برابر سیگما! کیفیت شان هم ....
قیمت ها حدود 30 و 60 و 120 هزار تومان به ترتیب ....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson