سلام
دوستان فیلتر uv جهت محافظت از لنز که در کیفیت خروجی لنز تاثیر منفی نداشته باشه چه برندی رو میشه تهیه کرد؟
لنز 400-100 تایپ2
با تشکر
سلام
دوستان فیلتر uv جهت محافظت از لنز که در کیفیت خروجی لنز تاثیر منفی نداشته باشه چه برندی رو میشه تهیه کرد؟
لنز 400-100 تایپ2
با تشکر
ویرایش توسط mohammad_elec : Saturday 19 November 2016 در ساعت 11:07
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
درود
در این آشفته بازار که انواع تقلبی فیلترها وجود داره اگر به فروشنده مطمئن هستید اول از همه B+W که به شدت تقلبیش زیاده
هویا رو هم در نظر داشته باشید.
یکی از برندهایی که خوب یا بد دارای نمایندگی رسمی در ایرانه Marumi هست که فکر کنم در سری اکسوز (exus) فیلترهای مطمئنی از نظر اصالت و البته خوبی داشته باشه
البته قیمت رو هم حدود 400 الی 500 در نظر بگیرید برای دهانه 77
درود؛
فیلتر پلاریزه 67 با قیمت زیر 200تومن چه پیشنهادی دارید؟ یه جستجویی در یکی از آن فروشگاه های معروف کردم و دوتا گزینه زیر بنظرم جالب اومد:
Cokin 67mm PURE Harmonie Circular Polarizer Filter
2,250,000 ریال
فیلتر پولاریزه 67 میلیمتر- Hama
1,550,000 ریال
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
درود
کوکین رینگ بسیار نازکی داره و به اصطلاح بیش از ندازه Slim هست.
از نظر کیفیت اپتیک قابل قیاس با hama نیست و در سطح بسیار خوبی قرار داره.
مارمومی هم محصولاتی تو این رنج قیمت داره.
اگر هم با اسم چین مشکل ندارید GreenL یک سری فیلتر پلاریزه Multi Coated داره که بنظرم بد نیست نگاهی بهش داشته باشید.
اگر هم فروشنده مطمئن سراغ دارید هویا و اگر گیر بیاد کنکو هم محصولات بسیار خوبی دارند.
ارادتمند
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
با اجازه بزرگترها
با توجه به بررسی فیلترهای پولاریزه توسط این سایت، بهترین فیلتر پلاریزه در حال حاضر hoya fusion هست که از جدیدترین تکنولوژی این شرکت بهره می برد. کوتینگ روی این فیلتر گرد و غبار و آب و غیره را جذب نمی کند. از نظر اپتیک هم که در تستها بهترین فیلتر شناخته شده.
قیمت این فیلتر برای سایز 67میملیمتر 240 تومان هست که با قیمت آن در اروپا که نزدیک به 200 تومن می شود تفاوت چندانی ندارد. من اگر قرار بود فیلتر پلاریزه بخرم این مدل را تهیه می کردم.
Polarizing filters test 2015 - Introduction - LensTip.com
کوکین هارمونی هم در این تست رتبه بدی را ندارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
من پیشنهاد می کنم به فکر برندهای دیگه باشید!
در حال حاضر تنها برندهایی که تحت عنوان نمایندگی فروش دارند مارومی، نیسی و کوکین هستند.
شرایطی پیش آمد کوکین را از نزدیک در سری UV دیدم! بنظرم با این رینگ ظریف شاید ریسک در نگهداریش بالا باشه و در صورت افتادن از دست شاهد آسیب به فیلتر باشید. مضاف بر اینکه مشکل قرار دادن درب لنز رو هم در هنگام اتصال فیلتر خواهید داشت.
بنظرم مارومی و هویا را دریابید بهتره.
اگر از اصالت هویا مطمئن بودید که انتخاب عالی خواهد بود
اگر نه مارومی در سری Exus از کیفیت بسیار بالایی برخورداره. فقط بحث هزینه است که الان دقیقا قیمتش رو نمی دونم! ولی نباید بیشتر از 350 بشه.
اگر هم ارزانتر بخواهید فکر کنم مارومی سری Multi FIT+Slim ایداره که خوش قیمت تر باشه.
نیما جان، در کیفیت هویا تو این رده شکی نیست اما شما خودت چقدر مطمئنی وقتی رفتی برای خرید با جنس High Copy روبرو نمی شی؟ بی انصاف ها الان دیگه کلاغ رو رنگ می کنند جای C130 می فروشند!! یک نمونه زایس تقلبی دیدم که حتی علامت زایس را هم داخل شیشه حک کرده بودند!!!!
اتفاقا چرا دو مدل مارومی هم تست شده! یکیشون هم جایگاه بدی هم نداره!کوکین هارمونی هم در این تست رتبه بدی را ندارد.
از نظر Rank مارومی سری Exus در جایگاه سوم قرار گرفته و کوکین هم در رده بین 6 و 7
این که کوکین رتبه نگرفته بحثش مجزاست! اما در رویو های تک تک اگر چک بفرمایید امتیاز Rank خوبی داشتند هر دو مدل.
لینک مقایسه کلی فیلترها
اگر همه چیز در ایران هم مثل کشورهای دیگه بر مبنای صداقت بود که موقع خرید مطمئن بودی چیزی که می خری اصله و یا نمایندگی از شرکت ها وجود داشت، بنده شخصا به ترتیب همین لیسا اول و دوم رو انتخاب می کردم! اما متاسفانه....!!!!
بگذریم
ارادتمند
سلام
پس از جستجوی های بسیار... توکینای 16-28 یافت نشد و مجبور به تهیه 15-30 تامرون شدم...
در مورد فیلتر مربعی موضوعی ذهنم رو درگیر کرده و اونم اینکه برای این لنز باید هولدر سری X-pro کوکین رو بگیرم؟! یعنی سری Z-pro براش کوچیکه؟!
پ.ن: احتمالا چنانچه نیاز به تهیه ایکس پرو باشم باید کلن بیخیال بشم! ودریغا که از کانن به نیکون کوچ کردم..