ممنون از شما...
نیسی ارزون تره؟
هولدری که نیسی برای نیکون 14-24 زده موجوده. منتها باز نمی دونم میخوره به تامرون یا نه!!
منتها قبلش ، در مورد سری زد: مطمئنین؟ اندازه دهانه اصلا مطابقت نداره که... دهانه تامرون 98 هستش. فیلتر تا 90 رو ساپورت می کنه!
پ.ن: در حسرت اولترا واید سوختم، در مبحث فیلتر مربع داغون شدم...
والله این باید برای خود فیلتر تولید شده باشه
من تو لیست هاشون ندیدم! باید بپرسید
سری Z هم حق با شماست بنده در سایز دهانه تامرون مورد بحث دچار اشتباه شدم
پس چاره ای جز تهیه سایز بزرگتر ندارید!
دیگه لنز آلترا واید ابزار مورد استفادش رو هم نیاز داره!پ.ن: در حسرت اولترا واید سوختم، در مبحث فیلتر مربع داغون شدم...
ارادتمند
سلام.
اقا مصطفی هویا رو پیشنهاد میکنید؟
یکی از دوستام یه ست سه تایی هویا داره که تا اونجایی که میدونم اصله و داره قیمت مناسبی میده.
البته من فقط به پلاریزش نیاز دارم اما از اونجایی که اصلا استفاده نکرده و قیمتش هم داره کمتر از نصف خریدش میده بهش گفتم که ازش میگیرم.اما سر برند هویا تردید داشتم.
آخه من به خاطر افت کیفیت و معقول نبودن خرید فیلترهایی مثل B+W برام توجیح نداشت ترجیح میدم از بو وی هم استفاده نکنم و اگر این ست رو بگیرم تقریبا توفیق اجباری میشه دیگه که چون یو وی هم داره اگر ببینم خوب باشه و تاثیر زیادی تو خروجی نداره از یو ویش هم استفاده میکنم دیگه.
پس شما هویا رو تایید میفرمایید؟
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
اقا مصطفی ست مورد نظر این سری هست.
https://www.amazon.com/Hoya-77mm-Dig.../dp/B00309D9JW
حالا اصلا اگر اصل هم باشه ارزش خرید داره؟
مخصوصا پلاریزش که دلیل خریدم همین فیلترشه.