صفحه 31 از 149 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 301 تا 310 , از مجموع 1489
Like Tree1729تشکر

موضوع: راهنمايي براي انتخاب و خريد فيلتر مناسب

كاربر فعال nadersharp آواتار ها
    تشکر کرده
    2187

قبلا کانن فیلترهای بسیار مرغوبی تولید میکرد ولی اینکه این فیلترها اصلی هستند یا خیر بقول دوستمان جای شک داره.
    بهتره روزه شک دار نگیرید و همون سیگما رو بگیرید. کیفیتش واقعا خوبه.
    یه نکته که خیلی مهمه برای دوستان : اگر بعدا قصد خرید لنزهایی با دهنه بزرگتر رو دارید خرید فیلتر با دهنه 58 برای مثلا لنزی مثل 18-55 شاید بیهوده باشه.
    بهتره فیلتر سایز بزرگتر رو گرفته با مبدل استفاده کنید تا به این شکل در هزینه هاتون هم صرفه جویی بشه.

جناب مسعود خان بیرامی سینا وکیلی این فیلتر رو قبلا گرفته ... میتونی از ایشون بپرسی.
    دیروز با هم صحبت میکردیم از بسته بندی بسیار خوب این لنز برایم گفت ولی من همچنان به سیگما اعتقاد دارم .
    Rouzbeh Ehsani، M. Beyrami، Walkman و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نادر مسلمی

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

نادر جان حدود ۲ سال هست که من فیلتر سیگما دارم (یو وی و پلاریزه ) فیلترهای بسیار خوبی هستند ولی یک عیب بزرگی دارند اینه که به سرعت روی شیشه لک میوفته و کثیف میشه در حالی که این حالت برای فیلترهای هویا بسیار کمتره و در عین حال فیلترهای هویا کیفیت بالایی مانند سیگما دارند. بنابراین هویا را پیشنهاد میکنم.
    vbigdeli، Rouzbeh Ehsani، M. Beyrami و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

نقل قول نوشته اصلی توسط ssobhdel نمایش پست ها
    نادر جان حدود ۲ سال هست که من فیلتر سیگما دارم (یو وی و پلاریزه ) فیلترهای بسیار خوبی هستند ولی یک عیب بزرگی دارند اینه که به سرعت روی شیشه لک میوفته و کثیف میشه در حالی که این حالت برای فیلترهای هویا بسیار کمتره و در عین حال فیلترهای هویا کیفیت بالایی مانند سیگما دارند. بنابراین هویا را پیشنهاد میکنم.
    چند وقت پيش كه قيمت UV سايز 62 ميليمتر رو از سيگل گرفتم براي SIGMA و HOYA به ترتيب قيمتهاي 30 و 40 هزار تومن رو داد.
    شايد اين 10 هزار تومن قيمت بيشتر HOYA تاييدي باشه بر كيفيت بالاتر اون نسبت به سيگما...البته شايد
    nadersharp و djmehdi_67 تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    539

با سلام،
    از لینکهای زیر هم می توان برای مقایسه کیفی انواع فیلترهای UV و پولارایزر استفاده کرد.( گزارشهای تکمیل کننده هم در سایت وجود دارد)

http://www.lenstip.com/115.4-article...d_summary.html
    http://www.lenstip.com/113.4-article...d_summary.html
    Daruosha، vbigdeli، Nima Sadigh و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه netwalker آواتار ها
    تشکر کرده
    1003

نقل قول نوشته اصلی توسط ssobhdel نمایش پست ها
    ضمن تائید فرمایش شما عرض کنم که من هم مدتی است که برای لنزم به پیشنهاد آقای قبادی این فیلتر (هویا) را خریداری کرده ام. در این مدت که قسمت شده است و بسیار نیز با ان عکاسی کرده ام، کاملا از آن راضی هستم.
    ssobhdel تشکر می‌کند.
    هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
    .
    محسن سيفي

كاربر فعال nadersharp آواتار ها
    تشکر کرده
    2187

با سلام
    من چون از دستمال visible dust که نانو بوده استفاده میکنم متوجه لک زیادی نشدم صالح جان.
    ولی مطمئنم چیزی رو که تست کردی میتونه صحت داشته باشه.
    Rouzbeh Ehsani و ssobhdel تشکر می‌کنند.
    نادر مسلمی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    13

دوستان عزیز سلام.
    دوتا سئوال برام پیش اومده.ببخشید که شاید ساده بیادولی هرچی مطالعه کردم این چندتاتاپیک رو نفهمیدم وبه نتیجه نرسیدم.
    برای کانن sx30فیلتربا چه دهانه ای مناسبتره؟فیکس خودش که فکرکنم 58 باشه(اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفاً) یابزگترباآداپتر؟
    آیا فیلترهای پلاریزه کاهش نورمتفاوت دارند؟تاچند استاپ؟

كاربر همراه djmehdi_67 آواتار ها
    تشکر کرده
    1433

نقل قول نوشته اصلی توسط sixers نمایش پست ها
    آیا فیلترهای پلاریزه کاهش نورمتفاوت دارند؟تاچند استاپ؟
    بله
    فیلترهای پلاریزه بسته به نوع ساخت جنس و و و از حدود یک تا سه استاپ نور را کاهش میدهند
    sixers تشکر می‌کند.
    چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
    تجهیزات

تشکر کرده
    1433

موضوعی پیش اومد برام که بد ندیدم نظر دوستان رو هم بدونم
    برای خرید یک CPL برای 15-85 مشغول تحقیق بودم البته شکی در HOYA HD ندارم چون 58م.م رو داشتم(دارم) و استفاده کردم و امتحانش رو بسیار خوب پس داده و بین هویا و سیگما مونده بودم که خوب بحثی رو دیدم که جناب مسلمی بزرگوار با یکی از دوستان داشتند پیرامون پاک کردن فیلترها که ظاهرا هویا بهتر پاک میشه تا سیگما که من فکر میکنم مساله بسیار بسیار مهمی هست که خوب بچه ها کمتر به این مورد توجه میکنند موقع خرید
    وقتی HOYA HD CPL 58mm روی 18-55 ام بود(یه فیلتر 60 تومنی روی لنزی مثل 18-55 هم از اون حرفاست )
    یه بار دستم خورد و یه لکی روش افتاد(اینجا هود خودشو نشون میده) و از اونجایی که خیلی روش حساس بودم با هیچ دستمالی حتی دستمال مخصوص خودش هم پاک نکردم تا برم لنز پن بخرم تا پاک کنم خلاصه این قدر این کار رو نکردم تا اینکه 15-85 گرفتم و فیلتر و لنز رو با هم گذاشتم رو طاقچه کنار عکس سهراب
    حالا نکته اینجاست که بعد از چند ماه که سری بهش زدم با تعجب دیدم کوچکترین اثری از لک شدگی یا گرد و غبار روش نبود انگار که همین الآن از جعبه درآورده باشی و به قدری تمیز شده بود که اگه ته رنگ مشکی خود فیلتر نبود باید با لمس کردن متوجه حضور شیشه ی روش میشدم
    خواستم ببینم دلیلش چیه؟کسی تا حالا با این موضوع برخورد کرده؟
    Amir Abdolpanah، nadersharp و Miri تشکر می‌کنند.
    تجهیزات

تشکر کرده
    1433

تفاوت دو مدل HD و Pro 1 Digital فیلترهای CPL در مارک HOYA از زبان سایت سازنده

M. Beyrami و Miri تشکر می‌کنند.
    تجهیزات

صفحه 31 از 149 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 131 ... آخرینآخرین