همیشه این روش نتیجه بخش نیست. اولا باید RAW بگیرید و ثانیا در نواحی روشن، اطلاعات قابل بازیافت وجود داشته باشد.
در مورد سوالات نرمافزاری، بهتر نیست راهتمای آن را بخوانید تا اینکه بخواهید در مورد هر ویژگی، جداگانه سوال کنید؟
همیشه این روش نتیجه بخش نیست. اولا باید RAW بگیرید و ثانیا در نواحی روشن، اطلاعات قابل بازیافت وجود داشته باشد.
در مورد سوالات نرمافزاری، بهتر نیست راهتمای آن را بخوانید تا اینکه بخواهید در مورد هر ویژگی، جداگانه سوال کنید؟
سلام
تست فیلترهای UV
کد:http://www.lenstip.com/index.php?art=113
نظرتون در مورد فیلتر یو وی مارک Haida چیست؟
بین Haida , Sigma , Hoya کدامیک را انتخاب نمایم؟
نظر شخصي بنده :
فقط سيگما !
بدليل كيفيت برتر و احتمال كمتر تقلبي بودن آن
تا نظر اساتيد چه باشد
دوستان راهنمايي فرمايند كه كدام مارك براي خريد فيتلر هاي عكاسي مناسب مي باشد
Canon 50 ِ18-200
sony U520
عرض سلام
بستگی داره که چقدر می خواهید هزینه کنید و چه نوع فیلتری در نظر دارید
به عنوان مثال اگه فیلتر یو وی می خواید فقط برید سراغ خود کانن کم گیر میاد ولی عالیه
اگه اسکای لایت یا فیلتر رنگی می خواید هاما بگیرید چون هم قیمت مناسبی داره هم در دسترسه برای بقیه فیلترها هم باید بفرمائید تا محضرتون عرض کنم
به هرحال توصیه من اینه که اگه تهران هستید تشریف ببرید ناصر خسرو پاساژ جوانمرد فروشگاه نور بورس فیلتره و به نسبت منصف هستن
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
به چه قیمتی خریدی؟
لابد زیر 140 هزار تومات؟
اگر زیر 140 هزار تومان خریدید این یک تکه شیشه معمولی 1 میل بی کیفیت به همراه یک عدد حلقه فلزی است که به عنوان فیلتر به شما عرضه شده است و هیچ ارزشی ندارد و نه تنها ارزشی ندارد بلکه یک مشکل بسیار بزرگ برای شارپنس و سیستم فوکوس و اعوجاج لنز شما خواهد بود.
آن را به سطل زباله بیاندازید. حلقه دورش را نگه دارید ممکن است جایی به کار بیاید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله قیمتش بالاست ولی نه اینقدر الان همین 58 رو من برای کسی خریدم 95 تومن
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
فکر نکنم عمق فاجعه در این حد باشد...اصولا بودن اش بسیار بسیار بسیار مضر تر از نبودن اش است.
قیمت اش هم فکر کنم در بازار حدود 5 تا 8 هزار تومان باشد.
فیلتر های اصلی کانن حدود 140 تا 150 دلار است و بسیار بسیار کمیاب ( حتی در خارج از ایران )
من تست رو با 18-55 IS انجام دادم. کیفیت با 350 دی زیاد فرقی نداشت. (ولی بی تاثیر هم نبود. تاثیر روی ویگنت و افت نور ... بیشتر از افت کیفیت به نظر می رسید). سعی می کنم یه کراپ 100 از هر دو حالت بذارم.
مشکل اصلی من یه فلر سبز هست که در صورت پر نور بودن سوژه اتفاق می افته (یه نمونه هم از این مشکل قرار می دم.)
ولی با 450 دی مشکل واضح تر بود.
متاسفانه فایل های 450 دی رو موجود ندارم.
قیمت هم 4 تومن بود! نوشته های روش هم موقع پاک کردن فیلتر بعد از عکاسی از یه سوژه که به روغن مایع داغ و جوشان هم ربط داشت و قطرات اون رو فیلتر پریده بود، با الکل پاک شد! :biggrin:
اصلان نورقاسمی