خواهش میکنم.
برای اینکه از این مشکل تا حدی ( عرض میکنم تا حدی نه کاملا ) راحت شی، از محلولهای لنز پاک کن که خاصیت " آنتی استاتیکی " دارند استفاده کن.
این محلولها موجب از بین رفتن بار مغناطیسی که در اثر سایش دستمال بر روی لنز/فیلتر ایجاد میگردد میشود ، در اثر این خاصیت مغناطیسی ذرات معلق در هوا به سرعت جذب سطح لنز/فیلتر میشوند.
موفق باشید.:biggrin:
من دنبال فیلتر پلاریزه 52 با کیفیت بودم. دو روز تمام تهران را جستجو کردم فقط مارک کنکو موجود بود. جالبه حتی فیلتر یو وی 52 با کیفیت هم پیدا نمیشد. فقط کنکو و سونی و براون که باز براون با تستی که کردم کیفیت قابل تحمل
تری داشت. وقتی دنبال جنس خاص باشی حقیقتا تهران با همه ی بزرگیش مثل یک روستا بنظر میرسه . یک فروشنده توی باب همایون میگفت کنکو بهترین فیلتر پلاریزه را داره!!! و پرسید بهتر از کنکو چیه؟ گفتم خیلیها . گفت یکی نام ببر گفتم هویا. گفت هویا را به رییس جمهور فرانسه بگو برات اختصاصی بفرسته!!!
جالبه نمایندگی سیگما هم هیچگونه فیلتر برای 52 نداشت. جالبه کیف ونگارد هم هرجا گشتم نبود دست آخری از مشهد خریدم.
کسی سراغ نداره فیلترهای هویا 52؟
سلام
دوستان من تهران نیستم. می خواستم یه فیلتر پولاریزه بخرم اینجا برند COKIN هست كه قطر 67 اون حدود 50 هزارتومان درمیاد.
می خواستم ببینم برند قابل اعتمادی هست ؟ و آیا اصلا ارزشش رو داره بخرم یا نه.
اینم سایت كاكین :
کد:http://www.cokin.com/
فرهاد حسيني
اقا فرهاد پیشنهاد میکنم پک ژلاتینی کاکین رو خریداری کنید یک عمر راحت باشید
سلام
این فیلتر رو توی كاتالوگ فیلترهای شركت hoya دیدم
1.ایا این فیلتر روی دوربینهای dslr با توجه به فیلتر روی سنسور نتیجه مورد نظر را میدهد
2.پلاگین های شبیه ساز نتیجه خوبی نمیدهند .ایا روشی اپتیكی برای رسیدن به خروجی ir هست البته به جز برداشتن فیلتر روی سنسور:)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
مدت نوردهی باید بیشتر شود
http://www.akkasee.com/darkroom/archives/011754.php
ممنون از پاسخ سریع شما جناب روشن
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
فقط مشكل این است كه فیلتر مادون قرمز در ایران پیدا نمیشود. من که پیدا نکردم.