رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
امروز رفتم فیلتر یو وی بخرم مارک کانن اصلی ( به گفته فروشنده و به شرط تست در عینک فروشی ) UV 400 را به قیمت 50 تومان دهنه 72
یه سوال و اوون اینکه آیا کاربرد فیلتر UV فقط در محافظت از لنز هست ؟و اگر بیشتر جنبه محافظتی داره یه مارک ارزوون تر پیشنهاد میکنید یا خیر ؟هر چند که در مقاله مربوط به فیلتر جمله زیر نوشته شده بود .
فیلتر UV که با فیلترهای مه و نور روز تشابه زیادی دارد برای جذب طیف نوری فرا بنفش که بین 10nm تا 400 nm قرار دارد طراحی شده است. این فیلتر در حذف اثر مه آلودگی و تاری که توسط اشعه فرابنفش در مناظر دوردست به وجود می آید اثر بهتری از فیلترهای مه و نور روز دارد.
توجه داشته باشید کمپانی کنن، که فیلتر هم میسازد ( UV/PL/UVprotector ) فیلترهایش در همان آمریکا، قیمتی بیش از این این قیمتی که به شما اعلام شده دارد ... به ایران هم که برسد، بسیار بیشتر خواهد شد ... مغشوش ترین بازار از منظر جنس غیر اصلی در ایران، همین فیلتر ها و باتری ها هستند. مثلاً فیلتر پولاریزه ی کنن برای دهنه ی 77 در آمریکا چیزی حدود 250$ یعنی حدود 330 هزار تومن است. اینجا که برسه حتماً میشه 500 تومن.
ضمن اینکه فقط هم به مثبت بودن تست UV400 در عینک فروشی بسنده نکنید. یک فیلتر UV خوب، موارد دیگری هم باید داشته باشد، از جمله کنترل Vignetting، عدم تولید Unsharpnessing و ... که فقط با تست و مقایسه خروجی آن میتوان نظر قطعی داد، نه تنها با تست عینک فروشی ... اما تست UV400 اولین تست باید باشد که سلامت حرف فروشنده رو هم محک خواهد زد.
موفق باشید.
سلام دوستان نظرتون راجع به این فیلتر چیه ؟
http://www.amazon.com/gp/product/B00...pf_rd_i=507846
کاتالوگ فیلترهای HOYA
http://www.hoyafilter.com/pdf/HOYACatalog.pdf
من فیلتر پلاریزه هویا رو خرید کردم از سیگل اما برای عکاسی در نور مناسب خورشید میتونین استفاده کنید و برای عکاسی در نور کم مناسب نمیباشد. در کل از لحاظ کیفیت مارک خوبیه
دلیلش هم اینه که بخاطر انجام پلاریزاسیون (حذف مقداری از امواج نوری بدلیل قطبیت) و نیز رنگ تیره ی شیشه های فیلتر، باعث کاستن میزان نور ورودی به لنز میشود و در نور کم، اثرش شدیدتر میشود. استفاده از فیلتر پلاریزه بسته به اینکه چقدر دو شیشه ی آن، روی هم دوران کرده باشند، بین نیم تا یک و نیم استاپ افت نوری در پی خواهد داشت.