گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام دوستان
من قصد دارم يك لز اولتذا وايد سيگما 20-10 تهيه كنم حالا چيزي كه ذهنم رو مشغول كرده اينه كه آيا فيلتر UV، ND و پولارايز اگر بخوام براش تهيه كنم آيا نوع فيلترها تفاوت داره؟ چون دهنه اين لنز با اينكه 77 م م هست، عدسي بيروني گويا كمي بيرونتر و يا مماس با دهنه لنز است البته هنوز از نزديك نديدم و بررسي نكردم و در كل خواستم بپرسم دوستاني كه تجربه دارن آيا نوع فيلتر براي اين نوع از لنزها متفاوت هست؟ و در صورت امكان حدود قمت مدلهاي مناسب رو هم قيد كنيد.
ممنون
خیر هیچ تفاوتی با بقیه لنزها که فیلتر 77 می خورند نداره و فیلترهای 77 روی آن نصب می شوند.
خط رو خط شدیم
اولين ولازمترين فيلتر محافظ UV0 يا اصطلاحا فيلتر شيشه اي براي محافظت .
از نوع معمولي هم بگيري مشكلي نيست. برخي مدلها multi coated هستند . اين فيلترهاي معمولي قيمتي حدود 4 تا 15 دارند.
ولي براي عكاسي با اين لنز به نظر بنده بهتراست تا يك فيلتر خوب پلاريزه نيز تهيه كنيد.
فعلا معتبرترين مارك كه بيشتر ميتوان به آن اعتماد كرد sigmaشركت سيگل هست و قيمتش حدود 80 ميباشد.
ضمنا بهتر است از نوع circular و multi coated باشد.
بنده خودم از فيبتر سايز 77 براي 10-22 كانن و با مبدل براي ديگر لنزهايم بهره ميبرم.
كيفيت اين فيلتر سيگما به نسبت فيلتر كانن در خروجي حدود 60 تا 70 درصد است. فيلتر كانن حدود 180 تومان قيمت دارد و اگر بتوانيد فيلتر مورد نظر خود را با مارك marumi از خارج و منبع معتبر تهيه نماييد قيمت به كيفيتش از سيگما بهتر است.
نادر مسلمی
سلام
من در بعضی از سایتها خوندم که فیلتر پلاریزه باعث ایجاد اشکال در تصاویر گرفته شده با لنزهای واید مخصوصا در محدوده شما میشن. (گویا باعث پلارایز شدن زیاد آسمان میشود ویا در بعضی از زوایا باعث تیره شدن بخشی از آسمان در حالی که بخش دیگر روشنتر هست میشه )که اینها کاملا شخصی بوده و اگر از این تاثیرات خوشتنون می یاد حرف دیگه ایی است.
http://www.luminous-landscape.com/tu...larizers.shtml
http://photonotes.org/articles/filters/
کامبیز بخشنده
سلام دوستان من میخوام یه فیلتر بگیرم چه مارکی بگیرم خوبه؟!
هیچ تخصصی هم در زمینه فیلتر ندارن
پیشاپیش ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ج.ابراهیمی
فیلتر رو فقط میخوام بگیرم که روی لنز خش و لک نیفته یا uv یا پولاریزه
البته یه چی هم باشه که بدرد بخوره(پدر مادر دار باشه)
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ج.ابراهیمی