دوستان گرام من یدونه فیلتر UV 55 چه مارکی و از کجا میتونم تهیه کنم تو تهران ممنون
دوستان گرام من یدونه فیلتر UV 55 چه مارکی و از کجا میتونم تهیه کنم تو تهران ممنون
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
بهترين مارک براي فيلتر يو-وي 70-200 کنون چيست؟
البته قصد سفارش از دبي را دارم؟
ضمنا مارک خود کنون چگونه است؟
سلام دوست عزیز.
قبل از هر چیز درخواست میکنم پست های قبلی رو کمی مرور بفرمائید.
اما جهت اینکه راهنمائی کوچکی کرده باشم :
Filter SIGMA DG رو تهیه بفرمائید. درضمن نیازی هم نیست برای خرید سفارش به دوبی بدهید.
در ایران این فیلتر موجود و براحتی قابل تهیه است.
و اما فلتر CANON تجربه این در مورد ندارم ولی مشکلی هم در SIGMA ندیده ام که CANON رو نسبت به اون برتر بدانم.
فلتر سیگما : قطر رینگ کم, بدون ایجاد مشکل بر روی عکس, قیمت مناسب و کیفیت ساخت خوب.
خرید خوبی داشته باشید. :biggrin:
من برای لنز جدیدی که خریده ام Sigma 10-20 می خواستم یک فیلتر فقط جهت محافظت از آن تهیه کنم چون به من گفتند که لازم است اما با خواندن این تاپیک دیدم که به دردسرش نمی ارزد چون حوصله ی جنس تقلبی و بنجل خریدن و فریب خوردن را ندارم.
در اینجا خواندم که دوستان در مورد دستمال های مخصوص پاک کننده ی لنز اشاراتی کرده اند. لطفا در این مورد مرا راهنمایی کنید که آیا وسایل ویژه ای برای تمیز کردن لنز هست که دیگر نیازمند فیلتر نشوم؟ و کجا می توانم آن را تهیه کنم؟
فقط امیدوارم برای خرید دستمال، لازم نباشد تخصصی یا دانشی کسب کنم و مرغوبیت جنس آن را با حس ششم تشخیص بدهم تا سرم کلاه نرود! :::big grin:::
ویرایش توسط Amateur : Sunday 6 January 2008 در ساعت 20:42
دوست عزيز من هم يک -10 20 سيگما دارم و چون با اين لنز بيشتر عکاسي منظره ميکنم از يک فيلتر پولاريزه استفاده ميکنم همون طور که آقا ارش هم گفتن اگر تصميم به خريد فيلتر داريد حتماً مارک خوب بخريد در غيره اين صورت پولتان رو ريختين تو سطله زباله من خودم اکثر فيلترهام هويا هستند و هويا رو پيشنهاد ميکنم در مورد وسائل تميز کننده هم کافيه يک سري به فروشگاهاي مربوطه بزنيد
مهرداد
در صورت قصد خرید فيلتر از خارج از کشور بهترين مارکهاي جهان کدامند
در مورد مارکهاي canon و B+W از دوستان کسي اطلاعاتي دارد؟
دوست عزیز سلام.
در پاسخ به سؤال اول : برای تهیه فیلتر اگر در ضمینه تشخیص اصل از فرع تجربه و تخصص ندارید، پیشنهاد میکنم
فیلتر خود را حتما" از فروشگاه های معتبر تهیه فرمائید چون متاسفانه در بازار فلترهای زیادی با نام با مارک های معتبر
وجوددارد که متاسفانه غالبا" تقلبی هستند. اما شرکتهای هم وجود دارند که فلترهای مرغوب و اصلی را عرضه میکنند
همانند آفومار، سی گل و ... که اجناس وارداتی این شرکتها از طریق فروشندگان و نمایندگان معتبر عرضه میگردند.
جهت خرید فیلتر محافظ از نوع UV میتوانید SIGMA و یا TAMRON و یا Hama را تهیه فرمائید.
درپاسخ به سؤال دوم : جهت تمیز کردن لنز و فیلتر از محلول " متیل الکل " به همراه کاغذ مخصوص تمیز کردن لنز/فیلتر
استفاده فرمائید.
کاغذ های مخصوص ذکر شده در بالا، کاغذ های نازک و بدون پرز هستند که معمولا" بصورت دفترچه های 5X6 وبه تعداد 20 ویا 40 ورقی در بازار قابل تهیه هستند. ( نیاز به هیچ گونه دانش و تخصص در این باب نیست :) )
جهت تهیه میتوانید به عینک فروشی ها ویا بازار ناصرخسرو مراجعه فرمائید.
جهت تهیه متیل الکل نیز میتوانید آنر از فرشگاه های مواد شیمیایی آزمایشگاهی در خیابان ناصرخسرو تهیه فرمائید.
امید وارم مفید واقع گردیده باشد.:biggrin:
ادرس این فروشگاه سی گل یا آفومار و میشه بزارید اینجا