بستگی دارد كه چه نوع فیلتر نیاز دارید.
مثلا فیلتر های Nd صفحه ای هستند.
بهتر است مصداقی بفرمایید.
مثلا چه فیلتری برای چه لنزی؟
بستگی دارد كه چه نوع فیلتر نیاز دارید.
مثلا فیلتر های Nd صفحه ای هستند.
بهتر است مصداقی بفرمایید.
مثلا چه فیلتری برای چه لنزی؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فیلتر پولاریزه بر روی 24-14
تنها انتخاب شما استفاده از فیلتر های ND است.فیلتر پولاریزه ای كه صفحه ای باشد ندیده ام.اما فیلتر های ND را می توانید به راحتی تهیه كنید و بر روی لنز سوار كنید.تقریبا كار پولاریزه را انجام خواهد داد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Neutral_density_filter
http://www.camerafilters.com/pages/nd.aspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Graduated_ND_filter
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من قصد خرید یک فیلتر پلاریزه را دارم ولی میخواهم سایزی بگیرم که در آینده به مشکلی بر نخورم
با توجه به اینکه در آینده احتمال خرید 70-24 سیگما با دهانه 82 را دارم آیا میتوانم بدون مشکل آن را با تبدیل بر روی دهانه 72 استفاده کنم؟>
آیا در چرخش رینگ فیلتر و حذف نورهای زاید در تبدیل سایز 82 به 72 در خروجی عکس مشکلی پیش نمی آید؟؟؟
یعنی ممکن است نتیجه خوبی ندهد برای سایز 72؟
پويا رحيم زاده
و بعد اینکه دیگر نمی توانید از هود استفاده کنید.
زیاد این روش پیشنهاد نمی شود.بهتر است برای هر کدام از لنزهایتان فیلتر جداگانه تهیه کنید.
قیمت بهترین فیلتر های پلاریزه ( سیگما ) که بسیار هم نازک هستند در حدود 40 تا 60 تومان است.
برای یک لنز یک میلیون تومانی خرج زیادی نیست.
برای این لنز هم خواهد ماند و در زمان فروش در آینده بر روی قیمت اش خواهید کشید.
و بعد اینکه هیچ پولی ارزش کیفیت بهتر را ندارد.وقتی شما با مشکل ویگنتینگ ( حتی در رنج های بالا ) را داشته باشید حاضر خواهید شد یک فیلتر دیگر نیز تهیه کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه جان ممنونم ازت حرفاتو قبول دارم ولی فعلا بودجه لاموجود من هم که لنز یه ملیونی نداریم بخوام واسه هر کدوم یه پلاریز سفارش بدم
ولی اگه مشکل فقط کمی ویگنتینگ و عدم فیلتر باشه قابل گذشته ولی مشکل دیگه گمون نمیکنم
دوستان کسی تجربه ای در این ضمینه نداره؟ 77 یا 82 ؟
پويا رحيم زاده
ویرایش توسط kamyar : Sunday 6 April 2008 در ساعت 03:13
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
پویا جان...
این کمی ویگنتینگ یک مقداری بیشتر از کمی است!
17-70 که به صورت مادرزاد دارای ویگنتینگ شدید در 17 میلی متر و حتی کمی ویگنتینگ در 70 میلی متر است.
وقتی هم که هود را بر روی آن سوار می کنید این موضوع حاد تر شده و شدت بیشتری پیدا می کند.
حالا با نصب یک کانوتور و یک فیلتر پلاریزه 82 این موضوع آنقدر حاد خواهد شد که غیر قابل جبران باشد.
یک مشکل دیگر هم موضوع هود است!
دهانه لنز شما بسیار باز است.این لنز همیشه بدون هود در نور مستقیم مستعد فلر است و نبود هود همیشه برایش دردسر است.
وقتی شما نتوانید از هود استفاده کنید کارتان سخت خواهد بود.
هرچند با بستن فیلتر پلاریزه 72 هم قدری مشکل خواهید داشت.
اما به نظرم به سمت همان فیلتر بروید.
یک کار دیگر هم می توانید انجام دهید.
ابتدا یک کانوتور تهیه کنید ( ارازن است حدود 5 تومان ) البته از انواع بسیار بسیار باریک.
بعد فیلتر 82 یکی از دوستان ( هر فیلتری ) را بر رویش تست کنید و از یک صفحه سفید عکس بگیرید و ببینید که نتیجه چطور است...
به نظرم در اف 2.8 و با 17 میلی متر شاید 40% کادرتان مشکل داشته باشد!!!
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه قبادیExposure.ir
17-70 که به صورت مادرزاد دارای ویگنتینگ شدید در 17 میلی متر و حتی کمی ویگنتینگ در 70 میلی متر است.
من تصمیم دارم این لنزو بخرم. اما با این حرفایی که می شنوم....:(
آقای قدیری کجایی که از لنز محبوبت دفاع کنی؟!
می خوام فیلتر C Polarizor برای این لنز بگیرم. 72 مم بگیرم یا 77 مم با تبدیل؟ دوستان نظرشون در این مورد چیه؟
در ضمن چه مارکی باشه که بیشترین کیفیت با مناسبترین قیمت رو داشته باشه؟
ویرایش توسط msk888 : Tuesday 8 April 2008 در ساعت 13:10
Canon EOS 30D