با سلام یه سوال دارم
می خواستم بدانم فیلتر Benro LWMC UV SHD چطور فیلتری هست؟
با سلام یه سوال دارم
می خواستم بدانم فیلتر Benro LWMC UV SHD چطور فیلتری هست؟
سلام در جایی خوندم از قول یک عکاس حرفه ای خوندم که ( فیلترهای UV درست مثل در لنز میماند! از آنها پرهیز کنید.) یعنی چی؟
یعنی اگه شما فیلتر uv که خریداری میکنی، جنس مرغوب و قابل قبول نداشته باشه، تو روند خروجی عکسات تاثیر گذاره. از اشتباه انداختن دوربین تو فوکوس بگیر تا فلر و ....
البته اینا موارد ضعف فیلتر نامرغوبه و من برداشتم از این صحبت این بوده. در صورت اشتباه، ممنون میشم دوستان تذکر بدن
ویرایش توسط amir.komeily : Friday 13 December 2013 در ساعت 11:05
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
یه سایت فروش اینترنتی معتبر واسه فیلتر یو وی میشه معرفی کنین؟
اتفاقا من جدید فیلتر یو وی ساده مارک بنرو تهیه کردم و قبلا فیلتر تقلبی داشتم و واقعا نسبت به اون کاهش شارپنر ندیدم که مشکل اصلیم با فیلتر تقلبی اون مورد بود و ازش راضیم
و تاثیرش تو عکسها مثبت بود و فکر میکنم ازلحاظ نور و کنتراست تو شرایط نور بیرون عکسها یکم بهتر هم شدن
البته این اولین تجریه من درباره فیلتر هست و اساتید بهتر میدذون و توضیحا تو تاپیک فیلتر ها هس
من این مدل رو بقیمت 70 تومن تهیه کردم .تو سایت بنرو هم درباره همه محصولاتش توضیحات هست
با سلام خدمت دوستان عزیز
پیشنهاد شما برای فیلتر uv خوب چی هست؟آیا برای 55-18 باید فیلتر با دهانه 58mm باشد؟
ازتون تقاضا دارم بهترین و گرانترین مارک های این فیلتر رو بهم بگید همچنین محل معتبر تهیه اون.
خواهشمندم به سوالم پاسخ بدید با تشکر ازتون
دوست عزیز مطمئنا فیلتر شما تقلبی و فاقد COATING مناسب هست. کنون هیچ موقع فیلتر 10 تومنی نمی سازه. احتمال این که این فیلتر تاثیر منفی در عکسهای شما داشته باشد بسیار زیاد هست. از انواع و اقسام Flare ها بگیرید تا کم رنگ شدن تصویر و ...
اگه واقعا دنبال فیلتر uv هستید از برند های معتیر و اصلی مثل hoya، kenko، B+W و ... استفاده کنید.