سلام دوستان
برای کارهای خانگی و شخصی قصد تهیه یک شاخه فلاش 150 یا 160 رو دارم و چند تا نکته رو نمیدونم.اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم و البته صفحات قبلی این تایپیک رو هم خوندم.
اول اینکه تو بازار بجز مدلهای معمولی فلاش ، مدلهای مینی هم وجود داره .مثلاً S&S دو مدل 150 داره یکی معمولی و یکی مینی که البته اختلاف قیمت تقریباً 100 تومنی داره.تفاوت اینها بجز جنس بدنه و وزن در چی هست و آیا مینی ها کار فلاشهای معمولی رو انجام میدن.
برای فلاش 160 و برای عکاسی پرتره و در مواقعی قدی نهایتاً از چه ابعاد سافت باکسی میتونم استفاده کنم.خودم دو مدل 50*70 و یا 60*80 رو در نظر دارم.
البته دوستان در صفحات قبلی گفتن که تفاوت ناچیزی بین مدلهای چینی بازار وجود داره ولی یه مدل دیدم به اسم Godox mini pioneer series 160 که به نظر بد نمیومد. سایت رسمی هم داره (http://www.godox.com/EN/Products_Stu...ries.html)از دوستان کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره.
از لطف دوستان بسیار ممنونم.
مهدی
دوستان همچنان منتظرم.
فردا قصد خرید دارم.
در ضمن لینک بالا اصلاح میشود
GODOX PHOTO EQUIPMENT CO.,LTD
مهدی
سلام
دوستان کسی در مورد این فلاشها و تجهیزات جینبی چیزی میدونه؟ یا تجربهای داره؟
نکته مثبت اینه که تامین کنندهی اینها دیدفراز هست.
یک شاخه فلاش 160 زول Godox خریداری شد به قیمت 140 با یک سال گارانتی. به نظر فلاش خوب و با کیفیتی هست(البته من بقیه فلاشها رو تست نکردم)
از مشخصات میشه به بدنه فلزی و تنظیم قدرت فلاش تا 1/8 و گاید نامبر 43 اشاره کرد.
مهدی
من با این فلاش کار نکردم اما Godox محصولات خوبی داره و تو چینیها برند شناخته شده ای است.یک شاخه فلاش 160 زول Godox خریداری شد به قیمت 140 با یک سال گارانتی. به نظر فلاش خوب و با کیفیتی هست(البته من بقیه فلاشها رو تست نکردم)
از مشخصات میشه به بدنه فلزی و تنظیم قدرت فلاش تا 1/8 و گاید نامبر 43 اشاره کرد.
سلام
نظر دوستان با تجربه در خصوص فلاشهای استدیویی در مورد این فلاشها چیه؟
میدونم در ایران نیست و احتمالاً کمتر کسی هم باهاشون تجربه داشته باشه
سوال اینه که کدوم مدل(با قدرت خروجی) برای کارهای استدیویی مناسبتره؟160Ws؟ 320Ws ؟ یا 640Ws ؟
یه تاپیک به نام فلاشهای Alien Bee داریم.ضمنا تاپیک زیر هم اطلاعاتی در این مورد داره:
فلاش های استوديويي پرتابل
سلام
ميخواستم بدونم اين وسيله چيه؟
و كاراييش چيه؟