والا من چیز خاصی پیدا نکردم.فقط نوشته پری فلاش برای بعضی از دوربین ها کاربرد داره.همین
ولی فلاش فقط یکبار میزنه.و پری فلاشی به صورت دیگه نیست.یکی دو بار تست کردم و تا جایی که فهمیدم فقط زمان سینکش کمی جلوتر هست
راستی بقیه ی فلاش های استودیویی هم سرعت سینکشون زیر 1/200s هست؟ چون این رو بهترین حالتش 1/125s عمل میکنه و زمینه رو کامل یک رنگ نور میده
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سرعت سینک رو همون رادیوفلاش، محدود میکنه.
اگر کیفیت طراحی مدارش خوب باشه، بطور متوسط روی سنسور APS-C تا 1/200 و روی سنسور FullFrame تا 1/160 بهتون سینک میده.
البته، با استفاده از یک Speedlite میتونید به سرعتهای بسیار بالائی دسترسی پیدا کنید.
مگه فلاشهاي استوديويي هم چنين قابليتي دارند؟البته، با استفاده از یک Speedlite میتونید به سرعتهای بسیار بالائی دسترسی پیدا کنید.
به تنهائی خیر، ولی در جوار یک Speedlite بله ...
یادمه پست مربوط به نحوه ی استفاده از یک Speedlite برای گذر از سرعت سینک رو 31 فروردین امسال در این تاپیک گذاشتم ... شما هم در دو سه پست بعد از پست بنده، عنوان کرده بودید که:
ممنون.
چ.ن من با راديو فلاش تست كردم جواب نداد.
ضمنا من بدون اينكه تنظيمات flash metering رو تغيير بدم تا 1.8000 تست كردم جواب داد.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
ممنون جناب بياتي ماشااله حافظتون خيلي خوبهبه تنهائی خیر، ولی در جوار یک Speedlite بله ...
یادمه پست مربوط به نحوه ی استفاده از یک Speedlite برای گذر از سرعت سینک رو 31 فروردین امسال در این تاپیک گذاشتم ... شما هم در دو سه پست بعد از پست بنده، عنوان کرده بودید که:
حقيقت فكر كردم شايد سيستم جديدي اومده كه من بي اطلاعم به هر حال ممنون
راستي جناب بياتي من كماكان منتظر شماره اون آتليه اي كه گفتيد هستم.ممنون