سلام دوست عزیز
620000 تومان از اصفهان فروشگاه رگا شاپ
موفق و سربلند باشید
متا
سلام دوست عزیز
620000 تومان از اصفهان فروشگاه رگا شاپ
موفق و سربلند باشید
متا
ممنون دوست گرامی
بنده هم هفته پیش از مشهد گرفتم 600 البته یک هد و پایه رو برنداشتم و 440 نهایتا ست رو با 2 هد گرفتم.
پایدار باشید
سلام. کیت زیر رو یکی از دوستان من با قیمت 110 تومان از تهران برام خریدن. برای عکس برداری داخل فضای کوچک و خانه با فلاش اکسترنال خیلی خوب جواب می ده.
دوست عزیز شما چند چیز رو با هم پرسیدید و اینکه تمام پستها رو خوندید و همچین سوالی پرسیدید یه ذره گنگ و نامفهمومه برای شخص بنده
شما چند چیز رو باید روشن بفرمایید برای خودتون و بعد برای دوستایی که قراره با شما مشورت کنند روشن بشه که چی میخواید
استنباط بنده از سوال شما اینه که شما میخواید یه سری تجهیزات خریداری کنید برای استودیو خونگی و بعد از کسب تجربیات لازم کار تجاری رو شروع نمایید
برای دوربین . لنز بایستی در انجمن های مربوطه و با توجه به بودجه خودتون اقدام به کارشناسی و تحقیق کنید. در این تاپیک اساتید زحمت کشیدند و تجهیزات نور پردازی و فون ها و ... رو معرفی نمودند.
برای کار پرتره ( صورت و بالاتنه) شما نیاز به هد های 150 ژول به بالا دارید و اگر میخواید تمام قد هم کار کنید 200 به بالا . البته با همه نورهای میشه همه کاری کرد ولی روتینش رو عرض کردم.
توصیه اکید بنده به عنوان کسی که تا چندی پیش درگیر همین انتخاب شما بوده اینه که اول تمام تجهیزات و کاربرد هر کدوم رو با استفاده از کتاب ها و فیلم های موجود بشناسید و بعد از اون با نیاز سنجی خودتون اقدام به خرید کنید. چون اینطور که بدونید چی نیاز دارید و فوریت اون نیاز برای شما چقدر هست و چقدر لازمه که براش هزینه کنید خیلی کمک میکنه.
سلام
میشه آدرس جایی را که دوست تان آن را خریده بپرسی در فروم به گذاری آیا از نمایندگی خاصی گرفته شده را ستی عکسی که از آن گذاشتی خیلی بی کیفیت بود و مارک آن مشخص نبود در صورت امکان مارک محصول را هم بنویس
با اجازه بزرگ ترها یک فیلم آموزشی هم هست درباره این استودیو خانگی اونم نگاه کن
اسمش فکر کنم Home Studio Lighting with Educational
من چند روز پیش دانلود کردم چیز خوبی هست
یک سرچ کنی پیداش میکنی
نکردی بگو لینکاشو میزارم
با سلام به دوستان عزیز
من حدود 2 سالی هست که عکاسی می کنم، البته بصورت تفریحی و نیمه حرفه ای. اطلاعاتم هم بد نیست.
تصمیم گرفتن یه استودیو خانگی برای دل خودم درست کنم. دوربین نیکون 80D دارم با لنز کیت 18-105 mm.
حدود یک میلیون تومان میخوام هزینه کنم برای لوازم استودیو (یکمی بالاتر هم شد مهم نیست). در ضمن همه پستهای این موضوع رو هم خوندم.
لازم به ذکر است که ساکن دبی هستم و دسترسی به بازار ایران/تهران ندارم.
همچنین اگه پیشنهادی برای لنز داید نیز متشکر میشم بگید (حدود 800-900 تومن)
با درود
سعید
سلام
دوست عزیز دوربین بسیار خوبی دارید و همچنین لنز خوب.به نظر من برای استودیو شما با داشتن 18-105 نیاز به لنز ندارید شما برای راه اندازی استودیو خانگی نیاز به یک ست فلاش 160 ژول و یا ست 200 ژول دارید برندش را هم در دوبی مناسب با پولتان خودتان پیدا کنید.همچنین می توانید برای خود یک تریگر فلاش هم بخرید اگر چه نخریدید هم زیاد مهم نیست من در این چند سال با قرار دادن قدرت فلاش دوربین روی یک شانزدهم هیچگاه نیاز به تریگر به تریگر پیدا نکردم..برای بگراند هم از انجایی که نمی دانم در دبی چی گیر میاد پیشنهادی نمی توانم بدهم ولی یک پارچه 2در2 سیاه ساده و استفاده از یک ملحفه سفید هم بیشتر مواقع برای بگراند بکار می اید کمی ذوق وخلاقیت به شما در این زمینه بسیار کمک خواهد کرد.
خدا یارتون
یا حق
اسدالله مداح
با سپاس از پیامتون
از اونجاییکه من هنوز یکمی با اصطلاحات استودیو آشنا نیستم، میشه لطف کنید بگید که ست 160 یا 200 ژول شامل چه چیزهایی باید باشه؟ مثلا ست چند تایی باید باشه یا اینکه مثلا سافت باکس هم شامل میشه؟
اگه لطف کنید و آیتم به آیتم ذکر کنید بسیار سپاسگزارم.
اگه همچنین یک نمونه برند خوب رو برای ست همراه با لینک نام ببرید متشکر میشم تا بدونم دقیقا "ست" یعنی چی.
باز هم از ممنون
با درود