دوستای دیگه پیشنهادی ندارن؟چه ستی رو با این قیمت و شرایط پیشنهاد میکنند؟
دوستای دیگه پیشنهادی ندارن؟چه ستی رو با این قیمت و شرایط پیشنهاد میکنند؟
به نظر بنده نور مصنوعیه، یعنی نور پردازی شده (اگر چه از نور طبیعی هم می شه برای همچین عکسی استفاده کرد). چون اون منبع نوری که در گوشه تصویر دیده می شه نور پنجره نیست. این یکی از شیوه های رایج نورپردازی در عکاسی است. یعنی نورپردازی به نحوی که منبع نور، نور آمبیانس (محیط) به نظر بیاد. در مورد عکس هم می شه گفت عکس خوبیه اگر از نورهای لکه ای هم برای هایلایت کردن روی غذا استفاده می شد ، عکس زیباتری به دست می اومد.
دوستان واسه نورپردازی موها از کاسه استفاده کنیم یا سافت باکس که نتیجه بهتری به ما بده و چه سایزی رو پیشنهاد میکنید؟
با سپاس
سلام به استادان ارجمند...
یه سوال اینکه برای عکاسی دسته جمعی در فضای بسته یعنی چیزی شاید حدود 20 تا 25 نفر چه قدرت فلاشی جوابگو خواهد بود؟ و آیا سافت باکس بهتر است برای اینکار یا چتر؟ حداقل سه نور فکر میکنم نیاز باشد! یعنی این عزیزان بصورت ردیفی اگر بایستند!!!
ازونجا که تعدد سوژه دارید و در یک ردیف میخواید قرارشون بدید حتماً چند چند شاخه نور لازم دارید فکر می کنم برای اینکار حداقل سه شاخه لازم باشه. فقط پیشنهاد می کنم توی انتخاب جهت نور دقت کنید و جوری بچینید که نور از یکطرف باشه نه اینکه بقول معروف حمام نور درست کنید سایه هایی با جهت مختلف سوژه ها رو بپوشونه و سعی کنید از فلاشمتر استفاده کنید
من سافت باکس رو پیشنهاد میکنم چون توی اینجور عکسها کنترل نورهای شدید سخته و جلوه خوبی هم ندارند.
سلام
من چند وقتی هست تو فکر راه انداختن یه استودیوی خانگی یا تجاری به منظور کسب تجربه هستم.دوربین و لنزم فکر کنم برای این کار مناسب باشه
1000d+15-85
و اگر پولم جور شد میخوام یه فلاش 430ex هم بخرم.هم برای استفاده تو عکاسی آتلیه.و شاید هم برای محیط های بیرون و لازم بودن سرعت بالاتر
منتها برای نورپردازی کمی مشکل دارم.اتاقی تو خونه هست که حدودا" 3*4 اندازشه.
حالا میخوام بدونم اگر من نور رو به صورت دائم و با استفاده از پروزگتور ها(فرض کنید میتونم نورش رو تنظیم کنم) تامین کنم و همین طور از فلاش هم استفاده کنم(حالا یا با زاویه ی غیر مستقیم بر روی خود دوربین و یا با استفاده از فرستنده ها) نورپردازی خوبی حاصل میشه یا نه؟
کار زیاد حرفه ای فعلا" نمیخوام انجام بدم.منتها در مورد پروژکتورها سوالی داشتم.که اگر موارد بالا تایید بشه این ها رو هم جواب بدید
1 نور پروژکتور ها سفید باشه یا زرد و یا ترکیب هر دو؟
2 تازگی ها چند مدل پروژکتور با استفاده از super led ها اومده تو بازار که رنج نوردهی مختلفی هم دارند.منتها مشکلشون اینه که نورشون سفیده.البته مطمئن نیستم.حالا به نظرتون به درد کار من میخوره؟
3اندازه ی اتاق مناسبه؟
ممنون میشم اگر جواب بدید
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
اميدوارم موفق باشيد
اگر واقعاً ميخواهيد به سراغ نور مصنوعی در استوديو بريد خريدن فلاش 430 اصلاً راهكار مناسبی برای شما نيست و بازه عملكرد زيادی براتون بوجود نمياره.
با همون هزينه ای كه برای خريد فلاش 430 بايد صرف كنيد ميتونيد يك كيت فلاش بخريد كه آزادی عمل بسيار زيادتری بهتون ميده و ديگه عملاً طی مدتی كه داريد كسب تجربه ميكنيد نيازی به تهيه آيتمهای خاص ديگه ای نخواهيد داشت حتی همون پروژكتورهايی كه داريد بهشون فكر ميكنيد !
كيت های فلاش همگی شامل 3 شاخه فلاش ميشن + پايه ها + كيف + سافت باكس + چتر + آيتمهای ديگه ! كه كيت به كيت فرق ميكنه اما معمولاً سايز سافت باكس متغير هست و شيدر و اسنوت و فيلتر و اينجور چيزا . . .
بسته به قدرت فلاشها و كيفيت اونها هم قيمتها متغير هستش ضمن اينكه از 150 - 160 ژول كيت هست تا 200 و 250.
سايز اتاق هم برای شروع با اون لنز بد نيست و اگر صرفاً به همون اتاق فكر ميكنيد هم همون 150 60 ژول كارتون رو كامل راه ميندازه.