سلام
در مورد انتخاب سافت باکسها سوال داشتم.
علت اختلاف قیمت نجومی بعضی برندها در چیه ؟
کیفیت نور و رنگ خروجی ؟ سرعت برپایی و جمع کردنش ؟ قدرت خروجی ؟ وزن ؟ ...
اگر همه سافت باکسهای مورد استفاده از یک برند باشه ، باز بحث تغییر کلوین مطرح میشه ؟
دوستان چی پیشنهاد میدن و علتش رو هم بفرمایید در صورت امکان.
ممنون
Nikon D750
بجز در برندهاي ارپايي، كه عملاً امكان استفاده از سافتباكسها و بطور كلي lighModifier هاي برندهاي ديگر غير ممكن است (رينگ تبديل درست كرده اند كه در بازار ما نيست و اگر از خارج تهيه بشه، در مجموع اقتصادي نميشه) ، تمامي برندهاي چيني به يُمنِ كپي كاري از روي هم به يكديگر ميخورند.
اما مثلا برندي مثل Creative Light اومده رنج گسترده اي از سافتباكسها رو توليد كرده كه با رينگ تبديل به برندهاي معروف اروپائى بخروند شان
قيمتها ؟ نجومي ! يعني به نفع خريداره كه بره از همون برند اروپائى خودش خريد كنه، اسم CL رو هم تو آتليه اش مدام نبينه
يه سافتباكس بزرگ از يه برند اروپائى كه قبل از جهش دلار ٥٥٠ هزار تومن بود، الان به قيمت كيت سه شاخه ي چيني داره بفروش ميرسه
در همون مقطع دنبال يه سافتباكس كم عرض و بلند (strip box) از يه برند اروپايي بودم، فروشنده ميگفت با يوروي ١٤٠٠تومني، حدود ٧٥٠ هزار تومن ميشه كه چون كسي نميخره ماهم نمياريم ...
حسابش رو بكنيد با قيمتهاي الان اگر بخواهيد همين رو از خارج تهيه كنيد، معادل ريالي اش چقدر خواهد شد.
بحث تغيير كلوين هم هست، كيفيت نور هم تا حدي هست، طبعا وجود پارچه شمعي بعنوان ديفيوزر، از شدت نور خواهد كاست
وزن، زياد تغييري نميكند، سرعت برپايي شان هم زياد با هم تفاوتي ندارد
بايد يكبار سافتباكس چيني و اروپائى را در كنار هم ببينيد
بجز در برندهاي ارپايي، كه عملاً امكان استفاده از سافتباكسها و بطور كلي lighModifier هاي برندهاي ديگر غير ممكن است (رينگ تبديل درست كرده اند كه در بازار ما نيست و اگر از خارج تهيه بشه، در مجموع اقتصادي نميشه) ، تمامي برندهاي چيني به يُمنِ كپي كاري از روي هم به يكديگر ميخورند.
اما مثلا برندي مثل Creative Light اومده رنج گسترده اي از سافتباكسها رو توليد كرده كه با رينگ تبديل به برندهاي معروف اروپائى بخروند شان
قيمتها ؟ نجومي ! يعني به نفع خريداره كه بره از همون برند اروپائى خودش خريد كنه، اسم CL رو هم تو آتليه اش مدام نبينه
يه سافتباكس بزرگ از يه برند اروپائى كه قبل از جهش دلار ٥٥٠ هزار تومن بود، الان به قيمت كيت سه شاخه ي چيني داره بفروش ميرسه
در همون مقطع دنبال يه سافتباكس كم عرض و بلند (strip box) از يه برند اروپايي بودم، فروشنده ميگفت با يوروي ١٤٠٠تومني، حدود ٧٥٠ هزار تومن ميشه كه چون كسي نميخره ماهم نمياريم ...
حسابش رو بكنيد با قيمتهاي الان اگر بخواهيد همين رو از خارج تهيه كنيد، معادل ريالي اش چقدر خواهد شد.
بحث تغيير كلوين هم هست، كيفيت نور هم تا حدي هست، طبعا وجود پارچه شمعي بعنوان ديفيوزر، از شدت نور خواهد كاست
وزن، زياد تغييري نميكند، سرعت برپايي شان هم زياد با هم تفاوتي ندارد
بايد يكبار سافتباكس چيني و اروپائى را در كنار هم ببينيد
ممنون از راهنمایی جنابعالی.
راستش من سافت باکس چینی دیدم . خیلی الکی به نظر میرسه. مارک هم نداشت یا اگر داشت بیش از حد متفرقه بود ! واسه این فلاشهای paulcbuff einstein e640 باید 2 تا سافت بگیرم. البته من 2 تا اسپیدرینگ هم از خود شرکتش گرفتم که 8 تا سوراخ دورتا دورش هست و احتمالا !!باید به هر سافت باکسی بخوره !
امادر انتخاب مارک موندم. مثلا فلان مدل اروپایی اینجا میدن 1600000 تومن ! مدل چینی 100 تومن کره ای 400 . (البته اروپاییش دو برابر قیمت دلاری داره فروخته میشه)
اما این اختلاف قیمت ها رو نمیتونم توجیه کنم. در اینترنت جستجو هم کردم نتیجه خاصی نگرفتم .
Nikon D750
سلام،دوستان کسی لامپهای کم مصرف معمولی رو بجای لامپ مدیلینگ که معمولا هالوژنی هست به کار برده؟جواب میده؟دیمر کار میکنه؟