آیا می شه که یه سافت باکس 60 در 70 رو به 30 در 70 تغییر داد؟
منظورم بستن دهانهء اونه
آیا می شه که یه سافت باکس 60 در 70 رو به 30 در 70 تغییر داد؟
منظورم بستن دهانهء اونه
من میخوام کیت فلاش answer بخرم - پروژکتور چه مدلی بخرم ؟ قیمتش معمولا چقدره ؟
پرو فوتو یه وسیله نورپردازی داره به اسم مگنوم رفلکتور.
از کجا می شه یه وسیله مثل اون حالا یه جنس ارزون قیمت تر تهیه کرد؟
این وسیله، در اصل یک کاسه رفلکتور حدود 14 اینچ است که برای فلاش استودیوئی شما نیز، پیدا شدنش از برندهای متفرقه امکان ناپذیر نیست.
بعنوان نمونه، کاسه رفلکتور 12 اینچ از برند Hensel در حال حاضر حدود 110 تومن قیمت دارد (بدون زنبوری؛ زنبوری اش باید حدود 90 تومن باشد)
اینکه پیدا کنید، یک مسئله است و اینکه Ring تبدیل و اتصال به فلاشتان نیز موجود باشد، مسئله ی دیگریست.
این کاسه ها، نور را نسبت به کاسه نرمال (کاسه استاندارد یا همان کاسه ی 7 اینچی) جمع تر میکند ... محصولی که شما نام بردید، نور را تا 50 درجه جمع میکند ... بنابراین پرتاب نور آن، نسبت به کاسه استاندارد بیشتر است. مثلاً اگر در ISO100 و فاصله ی دو متری با هد 500 ژول، کاسه استاندارد f/22 بدهد، کاسه ی 12 یا 14 اینچ، حدود f/45 میدهد.
محصولی که شما نامبردید، بخاطر یدک کشیدن نام برند پروفوتو، حدود 310$ قیمت دارد ! یعنی اگر اینجا با همین وضعیت بازار، موجود باشد، حدود 1 میلیون تومان قیمت میدهندش جنسش از آلومینیوم سخت شده است و وزنش به زور به نیم کیلو هم نمیرسد !
سلام دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده و نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه.
وقتی با فلاش هاتشو بصورت ttl یا فلاش popup دوربین قفل نورسنجی رو میزنم قدرت فلاش بیشتر از وقتی هست که بدون قفل یا fel عکس میگیرم. این اتفاق با شرایط یکسان یعنی رویه سه پایه با کادر یکسان انجام میدم و تو شرایط پرنور و کم نور هم فرقی نداره.نورسنج دوربین هم رویه تمامی حالتها امتحان کردم یعنی نقطه ای و میانگین و اولویت وسط و..
چرا با قفل نورسنجی فلاش ,قدرت پرتاب فلاش بیشتر میشه؟؟
دوستان میله سافت باکس از سمت راست پایین میاد بیرون - خود سافت باکس هم اون قسمت که میاد بیرون رو مثل درزهای دیگه بسته نذاشته - یعنی باز گذاشته و باعث میشه میله بیاد بیرون اگه هم به زور میکنم داخل باز باعث میشه روزنه ایی از پشت باز بشه در کل کامل بسته نمیشه
چرا اینجوریه ؟ باید چیکار کنم ؟
خوب بعضي سافت باكس هاي متفرقه اين جورين. پيشنهاد مي كنم خودت با يه چرخ خياطي قسمت هايي كه ميله ها داخل سافت هستن رو بدوزي تا تهش بسته شه. اصولا روزنه اي هم نبايد بمونه و كاملا با پازچه ديفيوزر دهانه سافت باكس پر مي شه
با سلام
من يه سوال داشتم راجع به نحوه ي حذف پرش نور ناشي از تغيير فركانس برق شهر در نورپردازي استوديويي .
با توجه به اينكه اكثر پروژكتورها امكان حذف اين نوع نويز رو ندارن و هزينه ي خريد ups هم بالاست ، آيا دوستان راه حلي براي رفع مشكل پرش نور در نماهاي پشت سر هم دارند ؟ ممنون.