ساخت کجا هست دوست عزيز ؟چين ؟کيفيت ساخت نسبت به قيمت ميارزه ؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام ادریس جان
من این سه پایه بوم که شما عکسش رو گذاشتی رو دارم. حدود یک سال پیش از فروشگاه آلتون ۸۰ تومن خریدم که الان دوستمون میگن شده ۱۰۰ تومن . البته اونی که من خریدم چرخ هم داشت. جنس هم چینی است ولی کیفیت ساختش بد نیست. واقعا نسبت به قیمت می ارزه. ولی اصلا فکر نمیکنم که شما بتونی این رو تو هیچ چمدونی جا بدی. جمع شده این پایه یک جعبه به ابعاد حدودی 25*25*130 سانتی متر هست . یعنی اینکه طول جمعش شده اش از یک متر هم بیشتر بود. در ضمن وزن کمی هم نداره . فقط اون وزنه اش ۴.۵ کیلو هست.
ممنون حالا ببينيم اگه بشه جا داد که عاليه .واقعا قدر يک سری از قيمت ها رو تو ايران بدونيد .3 پايه نوری که من تو ايران 20000 تومان خريدم رو اينجا 80$ پول دادم .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
من دو روز پیش سه پایه مورد نظر(پایه بوم) را از باب همایون قیمت گرفتم البته یادم رفت بپرسم چرخ دار است یا خیر .قیمتش نود تومان بود.و لی به نظر من واقعا اون چیزی که من دیده بودم و قیمت نود تومن بسیار مناسب بود.
پایدار باشید
یاحق
اسدالله مداح
سلام آقاي مداح من هنوز جوابي در مورد نور پردازي دريافت نكردم همچنين در شهر ما كلاسي در اين مورد موجود نيست اگر امكان دارد شماره تماس خود را براي من يادداشت كنيد ويا در هميجا مقداري در رابطه نورپردازي جهت عكس 4*3 وهمچنين تنظيم ديافراگم وسرعت برايم توضيح دهيد .در ضمن لنز 70 18 جهت عكس عروس وداماد كافي است دوربين من نيز D 70 است متشكرم
سلام دوست عزیز
اگر منظور شمانور پردازی برای عکس پرسنلی است که من از دو چتر استفاده می کنم دیافراگم هم من از 8-9-10 استفاده می کنم .لنزم هم 18-70 است دوربین من هم دی 70اس است (همه اینها رو قبلا به شما گفته بودم که.گفتم که تجهیزات شما بجز فلاش مثل تجهیزات من است)سرعت را حداقل 250 تنظیم کنید وایت بالانش هم روی فلاش یا نور روز تنظیم کنید(همه این ها را گفته بودم ).
18-70 برای عروس داماد در آتلیه فسقلی من کافی است.
شما پست خصوصی و عمومی خود را بسته اید و من نتوانستم برای شما شماره تلفنم را ارسال کنم ایمل هم که ادرستون اشتباه است لطفا به کنترل پنل کاربری خود مراجعه کنید و و مشکلات و تنظیمات مرتبط با پست خوصوصی خودرا حل کنید .
شماره من 09177678893
یکبار دیگر مطالب این صفحات رو دقیق مطالعه کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthr...396#post125396
http://www.akkasee.com/forum/showthr...742#post126742
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
آقای مداح آیا 70-17 برای پرتره از نظر تله کم نمیاره؟
من با D90 (کراپ 1.5) عکس نیم تنه و سرشانه که میگیرم معمولا بین 105-70 هست! (با لنز 105- 18 )
برای تمام قد هم بین 70-45 معمولا :confused:
البته من در آتلیه عکس نمیگیرم و همین جوری برای خودم عکاسی میکنم
میشه در این مورد توضیح بدید
با تشکر
سلام
راستش من همیشه سعی می کنم با 80م م عکاسی کنم حالا چه لنز 18-135 خدا بیامرز چه این18-105.(در استودیو خانگی)راستی خبر دار شدم که 18-135 قدیمی که با بدنه دی 80 فروختمش خراب شده .واقعا کیفیت این لنز................
اما اینکه 70 برای پرتره کم میاد .آتلیه من بسیار کوچک است (3*3/30cm)طوری که فقط برای نیم تنه می توانم از 70 م م استفاده کنم .برای سر تا پا هم 35 م م اگر اشتباه نکنم استفاده می کنند.این که می گم اگر اشتباه نکنم برای ان است که من از عروس و داماد عکس نمی گیرم . روی عدد 35 م م کمی شک دارم .
اما اگر روزی صاحب آتلیه بزرگ شوم( انشالله) حتما یک فول فریم و یک 200-70 خواهم خرید چه از برند کانن و چه از برند نیکون فرقی نمی کند .(هردو را دوست دارم ).
می گن 85تا 135 م م روی فول فریم برای پرتره بسیار مناسب است .
پایدار باشید
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Friday 21 August 2009 در ساعت 19:49 دلیل: تصحیح ابعاد آتلیه
اسدالله مداح