موارد زیر نظر بنده است از مجموعه چیز هایی که می دانم اگر اشتباهی توش هست دوستان دیگر اصلاح می کنند :ميدونم ولي من فكر ميكردم كه دوتا فلاش 430 بگيرم و سه پايه كافي باشه. چون ميخوام بيرون هم ازش استفاده كنم و نميخوام محدود استديو يا اتليه باشم و اينكه اصلا نميخوام عكاسي كارم باشه فقط ميخوام به عنوان يه حرفه داشته باشم
بعد تصميم گرفتم يه فلاش 580 بخرم و يه فلاش استديويي معمولي
و بعدا هم بعد از اينكه اين تاپيك رو خوندم كلاً گيج شدم
و فقط براي اطلاع، من از پروژكتور معمولي استفاده كردم ولي خيلي داغ ميكنه و نورشم كمه
و باز تأكيد ميكنم من جاي ثابتي ندارم و اتليه و استديو هم ندارم ولي در اون محيطها گاها عكس ميگيرم ولي ميخوام وسايلشو داشته باشم كه قاعدتا اگر جمع و جور باشن حمل ونقلشون اسون ميشه
داشتن دو فلاش 430 چندان جالب نیست چون هر دو اسلیو هستند پس اگر چنین قصدی دارید حد اقل یکی را 580 بخرید و یکی را 430 (که فکر کنم هزینه اش جور در نمی آید) ضمناً نورش هم برای استدیو کافی نیست (حد اقل با این لنزی که دارید) بر حسب ژول هر کدام چیزی بین 80 الی 120 (حدودی و تخمینی بر حسب دیافراگمی که می دهند و در یکی از سایت ها دیده بودم) می دهند که روی مرز است. دست کم یک 160ژول تهیه کنید هرچند که بهتر است 200ژول باشد (برای استفاده از سافت باکس بزرگتر و ... درد سر نداشته باشید)
می توانید یک 580 بخرید که هرگز از خریدش پشیمان نخواهید شد. از طرفی می توانید یک شاخه فلاش استدیو هم در کنارش بگیرید که براحتی توسط 580 تان تریگر می شود. برای مصرف لوکیشن که می فرمایید می توانید یک jtl mobil light خرید که هم با برق و هم باطری 12 ولت کار می کند و رابط فندکی ماشین هم دارد. یا می توانید به فکر فلاش های دست دوم هات شو باشید ... بستگی به کاربردتان دارد.
یا هر ستی از فلاش ها رو بخرید و یک دستگاه Invertor که برق 12 مستقیم رو به 220 متناوب تبدیل می کند بخرید که 1000 واتش حدود 80 هزار تومان است و 500 و 100 وات هم دارد.(برای استفاده از باطری ماشین) احتمالاً باید به فکر یک تریگر کننده رادیویی هم باشید که 35 الی 45 هزار تومان (نوع ارزانش) قیمت دارد. یا اگر 430 بگیرید شاید کابل تی تی ال بخواهید که اونم حدود 25 30 هزار تومان است.
تمام موارد فوق تو تاپیک های مختلف بحث شده به تاپیک استروبیست هم سری بزنید.