سلام دوست عزیز :)
خوش آمدید .خوب برای شروع باید ببینیم که چقدر دوست دارید یا بهتر بگویم می توانید هزینه کنید . (بهتره هزینه را مشخص کنید )همچنین به نگرش شما هم بستگی دارد . گاهی مافکر می کنیم بابا یه عکسی هم تحویل بدیم بره . گاهی هم می گوییم که نه باید عکس خوبی تحویل دهیم و خدمات خوبی هم بدهم تا همیشه مشتری داشته باشم .از اینکه آتلیه هم با ید آبرو مندانه باشد نمی توان غافل شد .
دوست عزیز آنچه اینجا عنوان می کنم به هیچ وجه وحی منزل نیست بلکه فقط و فقط نظرات شخصی خودم هست . و صد در صد خالی از اشتباه نخواهد بود اما اینجا دوستانی داریم که حتما شما را از من بهتر راهنمایی می کنند .
خوب به نظر من شما حداقل سه فلاش نیاز دارید .و حداقل هم باید دوتا 200 ژول باشه و فلاش سوم نور بالا سر هم حداقل 160 ژول باشه . راستش من عقیده دارم برای گرفتن عکس های تمام قد فلاش 300 ژول مناسب تر است . اما دویست هم در آتلیه جواب می دهد . . داشتن سه پایه برای عکس های عروس و داماد من انقدر ها نیاز نمی بینم و لی برای پرسنلی بیشتر نیاز خواهید داشت . این از فلاش .
خوب شما می توانید مثلا برای جلوگیری از هزینه بیشتر سه تا فن خوب و بصورت تکی بخرید که حدود سی تومن آب می خوره . یه رادیو فلاش می خواهید که می توانید بجای ان از سیم سینک استفاده کنید البته همراه با یه کفشک بقول ما دهاتی ها .
رادیو فلاش بهتر ه که می شه شصت وپنج تومن . کلا یه ست فلاش که تشکیل شده از دوتا فلاش دویست ول و یک 160 ژول و یک چتری و شیدر و زنبوری و یه چتر و یه رادیو فلاش و یه سافت باکس حداقل 770 تومن باید بپردازی .
صندلی هم از 15 تومن تا پمپی که 53 تومن در ناصر خسرو هست . برای قسمت پذیرش هم میزو دکور و یا ویترین که خودت بهتر می دونی .خودتون زحمت محاسبه اش رو بکش چون ما نمی دونیم شما چه سلیقه ای دارید و تا زه اگه هم بدونیم کاری ازمون بر نمی ات . کار کار خودته .
در مورد سئوال آخرت که گفته بودی با کمتر ازین وسایل می شه کار کرد باید بگم اره می شه باید یه حلب 17 کیلویی خیار شور برای زیر مشتر پیدا کنی و با دوربین فانوسی تو کوچه های مولوی عکس بگیری . این قسمت شوخی بود که کمی بخندی عزیز .
یا حق