سلام دوستان و حرفه ای های عزیز
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و در دانشگاه تدریس می کنم. هرچند تجربه حرفه ای در زمینه عکاسی ندارم ولی علاقه شدیدم به عکاسی منو بر آن داشته که یک استدیو عکاسی برپا کنم. به چند استدیو که پولم خوب درمیارن سر زدم و حقیقتا به این نتیجه رسیدم که از منی که خیلی تجربه ندارم تو زمینه عکاسی و ادیت عکس ضعیفترن. من خودم یه نیکون پی 80 دارم و عکسهای زیادی هم گرفتم که مثلا تو فیسبوک کامنتهای زیادی گرفتن از دوستان مبنی بر زیبا بودن. حالا می خام یه نیکون دی 3100 یا کنون 550 دی بگیرم. تو این یک ماه اخیرم تو این سایت و جاهای دیگه کلی مطلب در مورد دوربین دیجیتال و لنز و نورپردازی خوندم و کلی یاد گرفتم. تو زمینه فتوشاپ هم بی تجربه نیستم و میتونم عکسها رو ادیت کنم و گلیمم رو از اب بکشم بیرون. و باتوجه به شناختی که از خودم دارم هر مطلبی رو با یکبار آموزش فرا می گیرم. البته قصد برپایی یه آتلیه به همراه یکی از دوستانم رو دارم که شرایطش مثل خود منه و حدودا 10 تا 15 میلیون هم بودجه داریم. با همه این تفاسیر لطفا من رو راهنمایی کنید که این کار رو انجام بدم یا نه. اگر آره از کجا شروع کنم و اگر نه چه پیش نیازهایی لازمه. ممنون