سلام دوستان عزیز
من برای گرفتن کارت عکاسی و فیلمبرداری می خوام اقدام کنم نمی دونم باید کجا برم؟؟؟
می گن یه سری کتاب هست که از روی اوونا امتحان می گیرن. می دونین کتاب ها اسمشون چیه و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ راستی امتحان به چه صورتی هست؟؟؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
دوستان من این رو پیدا کردن. منابع آزمون اتحادیه:
منابع امتحان فنی
احسان فراهانی
والا من خودم تا حالا دنبال این موارد نگشتم و اطلاعی ندارم......فقط چیزی رو که در ویدئو ها دیدم گفتم.....کلا نظرم این هست که از هر جنسی که خودتون میبینید مناسبه استفاده کنید و یک طرفش رو مشکی مات و طرف دیگر رو سفید مات رنگ کنید و دو لنگه رو به هم ( به هر طریق خلاقانه که به ذهنتون میرسه) وصل کنید...........شاید بتونید از نوعی تخته خیلی سبک استفاده کنید....یا حتی به جای تخته یه تیکه,از فریم (چارچوب) استفتده کنید و فریم خالی رو با پارچه بپوشونید.................................
یه چیزی برام خیلی جالب هست. داخل فروم های خارجی زمانی که پست داده می شه قبل از Commit کردن جواب پست رو دادن!!! خیلی باعث تاسف هست که خیلی از دوستان آگاه هستن و هیچ پاسخی نمی دن. ما تنها مردمانی با شعار های بسیار هستیم که همیشه توقع پیشرفت داریم. اما با این رویکرد هرگز به این هدف نمی رسیم. من نا آگاه هستم. و متاسفانه اتحادیه هم اصلا کمکی نمی کنه. اتحادیه منابع زیر رو معرفی می کنه:
تکنیک عکاسی نوشته آندریاس فی فینگر – ترجمه نصرالله کسرائیان
فن و هنر عکاسی : نوشته دکتر هادی شائیه، انتشارات علمی و فرهنگی
عکاسی رنگی 1 و 2: نوشته همایون ابراهیمی – انتشارات سازمان فنی و حرفه ای
فرهنگ واژگان سینمایی – انتشارات حوزه هنری
مبادی سواد بصری
ترکیب بندی در عکاسی
من با یکی از دوستانم که آتلیه داره صحبت کردم گفت کتاب تکنیک های عکاسی رو بخون. خیلی بهتر هست و تمامی کتاب های ذکر شده در بالا رو پوشش می ده. حالا موندم. ممنون می شم بهم کمک کنید. می خوام بدونم امتحان به چه صورتی هست. چه سوالاتی مطرح می شه؟؟؟
باتشکر
احسان فراهانی
سلام
اول یک درخواست.
بحثهای بیربط ر در پستهایتان ارسال نکنید چون باعث میشود که پست شما به تاپیک بحهای بی ربط منتقل شود.
مورد دیگر اینکه شما ابتدا تاپیکهای مرتبط را مطالعه کنید.پاسخ بسیاری از سوالاتی که تکراری پرسیده میشوند در آنها داده شده است.پاسخ به سوالات تکراری هم از حوصله اکثر افراد خارج است.اگر به سوال پاسخ داده نشده باشد هم هیچ کاربری تعهد نداده که حتما اگر پاسخ سوالی را بداند پاسخ دهد که پاسخ ندادن به سوالات دلیلی شود که شما به خود اجازه زیر سوال بردن و محکوم کردن عموم کاربران را بدهید.
دوست عزیز من هرگز همچین اجازه ای رو به خودم نمی دم حتی یک نفر رو زیر سوال ببرم چه برسه به عموم کاربران. دوست عزیز کسی وظیفه نداره پاسخ بده اما این لطفی هست که دیگران در لطف کسانی مثل من می کنند که اطلاعاتی در رابطه با برخی مسائل از جمله سوال بالا ندارم. در هر صورت تشکر می کنم.
احسان فراهانی
آقا شرمنده ام انقدر دیر شد.راستش چند روزی به اینترنت درست و حسابی دسترسی نداشتم و عکس ها هم جای دیگه ای بود.
اگر از جای دیگه ای خواستید بگید عکسش رو بذارم
بازم شرمنده ام
http://up.vbiran.ir/uploads/13768485..._0IMG_0373.jpg
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
دوست عزیز متاسفانه گاهی دوستان قدیمی تر فروم کمی کم حوصله میشن و این صحبت ها پیش میاد البته باید بگم حق با آقای مبین هست ( البته نه اینقدر تند )و شما هم اگه کمی وقت میذاشتی راحت میتونستی پیدا کنی.
بهرحال
ترکیب بندی در عکاسی
مبانی هنرهای تجسمی
عکاسی مقدماتی + عکاسی پیشرفته ( دانشگاه هنر )
فن و هنر عکاسی
کتابهای خوبی هستند و کتاب استاد شفاییه رو میشه چکیده خیلی خوب با کلامی مناسب تر نسبت به 2 جلدی عکاسی مقدماتی و پیشرفته دونست
موفق باشی