سلام دوستان
جناب حمزه ای مقدار پخش شدن نور چتر دیفیوزر بستگی به این دارد که شما از رفلکتور فلاش( کاسه پخش نور فلاش) استفاده کنید یا خیر .
مسلما وقتی شما از رفلکتور فلاش استفاده می کنید میزان پخش شدن نوررا می توانید کنترل کنید .
قطرو بزرگی دهنه رفلکتور فلاش در میزان پخش شدن نور تاثیر مستقیم دارد .
همانطور که سافت باکس از یک جهت نور را دیفیوز می کند چتر هم همین کار می کند من فکر می کنم یا شاید هم در مورد این حرف شما اشتباه برداشت می کنم که شما شیوه قرار گرفتن چتر دیفیوزر اشتباه می کنید .
هنگامی که ما از چتر دیفیوزر استفاده می کنیم باید هد فلاش بطرف سوژه باشد و نور فلاش پس گذشت از چتر دیفیوزر به سوژه می تابد .
اما در مورد اینکه باعث بیشتر روشن شدن بگراند می شو د یا خیر باید بگویم که شما هرچه سوژه را از بگراند دورتر کنید و سپس فلاش هارا بر اساس سوژه تنظیم کنید و عکس بگیرید مسلما بگراند تیر تر خواهد شد . علت این است که نور کمتر به بگراند خواهد رسید . مسلما بگراند سفید کمی تیره تر خواهد شد .بگراند های رنگهای دیگر هم بهمین شکل تیر تر خواهد شد .
برای اینکه بگراند هم کاملا سفید بشه شما می توانید با توجه به مقدار قدرت فلاش * فاصله سوژه تا بگراند را تنظیم کنید طوری که نور به اندازه کافی به بگراند برسد . و را ه دیگر اینکه شما از یک فلاش مجزا برای روشن تر کردن بگراند استفاده کنید .
نمی دونم درست گفتم یا نه .ولی امید است دوستان یاری کنند و اگه اشتباه می کنم راهنمایی کنند
یا حق