512 مگ رم برای برنامه های adobe خیلی کمه و اولین مشکل که خودشو نشان میدهد پایین بودن سرعت حین کار بدلیل استفاده از scratch disk میباشد.
512 مگ رم برای برنامه های adobe خیلی کمه و اولین مشکل که خودشو نشان میدهد پایین بودن سرعت حین کار بدلیل استفاده از scratch disk میباشد.
همانگونه که دوستان گفتند مشکل اصلی شما همان کمبود RAM است. برای کار با لایت روم 2 و فتوشاپ CS4 ، حداقل مقدار مورد نیاز 2 گیگابایت و در مقدار مطلوب 4 گیگابایت است.
قسمت local Adjustment و Mask لایتروم، جایی است که کمبودهای سختافزاری سیستم را سریعا به رخ شما میکشد. وعملا استفاده از آن قسمت را در صورت کمبود سخت افزاری، غیر ممکن میکند.
البته این احتمال را نیز نمی توان ندیده گرفت که ممکن است روش استفاده شما از این قسمت صحیح نباشد.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
با سلام.
چند سوال در مورد لایت روم.
1. تا جایی که من فهمیدم کاتالوگ لایت روم ( همان پایگاه داده یا Database) از سیستم File Based استفاده میکند. آیا محدودیتی در تعداد فایل های موجود در یک کاتالوگ لایت روم وجود دارد؟
2.روش اصولی برای مدیریت عکسها در کاتالوگ ها چیست؟
مثال - عکسهای مربوط به هر سال در یک کاتالوگ جداگانه یا همه عکسها در یک کاتالوگ
البته این دسته بندی ها می تواند سلیقه ای هم باشد.
3.در هنگام استفاده از لایت روم با نرم افزار DxO Optics Pro ، از کدام سناریو موجود در مستندات Dxo Optics استفاده میکنید.
با تشکر از همه دوستان و اساتید.کد:http://www.dxo.com/intl/photo/dxo_optics_pro/workflow/working_with_adobe_lightroom2
1- عدد مطلقی به عنوان حداکثر تعداد عکسهای یک کاتالوگ وجود ندارد. اما در سیستمهای مختلف، ممکن است بسته به مقدار RAM ،نوع سیستمعامل ( 32 یا 64 بیتی) و نوع اطلاعاتی که در کاتالوگ ذخیره میشود ( تعداد کلمات کلیدی، اطلاعات جنبی عکسها، ریتینگ و ...)، کاتالوگ به حالت Unstable برسد. ممکن است در یک سیستم این مقدار ماکزیمم صدهزار عکس باشد و در دیگری، بیشتر.
2- این مساله هم استاندارد خاصی ندارد. اما عکسهای هر سال در یک کاتالوگ مجزا، کاربر را از مزایای مدیریتی لایتروم محروم میکند. موردی که بیشتر پیشنهاد میشود، جدا کردن عکسهای شخصی و کاری ( یا عکسهای خانوادگی و عکسهای غیر خانوادگی) در کاتالوگهای مجزا است. البته باز هم بستگی به فرد و تعداد عکسها و نوع عکسهایش دارد.
3- سناریو سوم توصیه نمی شود. چون در این سناریو، قابلیت مدیریت شما فقط به عکسهای اصلی محدود میشود. یعنی نمی توانید عکسهای ادیت شده و پروسس شده را با لایتروم مدیریت کنید.
انتخاب بین سناریو اول و دوم بستگی به این مساله مهم دارد که با کدام نرمافزار میخواهید، پروسس RAW را انجام دهید. اگر بخواهید پروسس RAW را با لایتروم انجام دهید، مجبورید که سناریو دوم را انتخاب کنید.
با سلام
دوستانی که این فایل رو دانلود کردن یه لطفی به من بکنن , من دانلودم روی 99 % گیر کرد :(
پس از unzip کردن 28 تا فایل درست میشه که من آخریش رو کم دارم اگه دوستان یه محبت کنن اون فایل آخر رو واسه من بفرستن ممنون میشم , 3.8 مگ بیشتر نیست .
فایل cr-plp2v.zip
یا اینکه فایل Setup.part28.rar
اگه زحمتی نیست به ایمیلم بفرستید : Arash.pic@gmail.com
آرش زمانی5DII A7RII ✗
با سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی دارم که اگر تکراری است به بزرگی خودتون ببخشید
زمانی که عکسی را در لایت روم باز می کنم ظاهرا کمی وایت بالانس آن تغییر می کند و بعد از انجام تنظیمات و اکسپورت هم عکس با چیزی که در برنامه لایت روم است فرق می کند. اگر دوستان راهکاری پیشنهاد بدهند بسیار ممنون می شوم.