سلام مسعود جان.
باید در منوی Edit->Prefrences وارد تب Import بشی و Show import dialoge when a memory card is detected رو غیر فعال کنی.
با تشکر.
سلام مسعود جان.
باید در منوی Edit->Prefrences وارد تب Import بشی و Show import dialoge when a memory card is detected رو غیر فعال کنی.
با تشکر.
آرش سلطانی
با سلام خدمت دكتر و دوستان عزيز
در لايت روم چگونه تصوير را نگاتيو كنيم؟
سلام
دانلود لايت روم v2.4 :
Adobe Photoshop Lightroom v2.4.572242
کد:http://rapidshare.com/files/248310316/Adobe.Photoshop.Lightroom.v2.4.572242.Multilingual.Incl.Keymaker.REPACK-CORE.rar
درود
لایت روم روی سیستم من خیلی کنده و سرعتش پایینه مخصوصا هنگام گرفتن خروجی و تهیه ماسک ، در کل سرعتم پایینه باید چه کار کنم ؟؟؟
و وقتی از ماسک استفاده می کنم فقط می تونم یکی از فاکتور های
exposeure,saturation,clarity,brightness,sharpness, contrast رو تنظیم کنم و وقتی بخوام بقیه فاکتورها رو تنظیم کنم روی تصویر اعمال نمی شود .
فکر می کنید مشکل چیه؟؟ و باید چه کنم؟؟
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.co.cc
دوست عزیز
البته شما دقیقا نفرمودید چه پردازنده ای روی سیستم سما نصب است.
و نوع حافظه (رم) را نیز مشخص ننمودید
ولی کلا این پیکربندی سخت افزار که ذکر شده است از Minimum system requirements برای Lightroom 2.0 ضعیفتر می باشد.
Minimum system requirements for Lightroom 2
Windows
* Intel® Pentium® 4 processor
* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit and 64-bit editions)
* 1GB of RAM
* 1GB of available hard-disk space
* 1,024x768 display
* CD-ROM drive
کد:http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/systemreqs/
درود
ممنون از شما ولی مشخصات سیستم من همین فقط رم 512 دارم ، و مشکل اینه که گاهی برنامه سریع عمل میکنه ولی گاهی کنده.
من در کل پاسخ سوالم رو نگرفتم مخصوصا قسمت دوم سوالم که پرسیدم در قسمت ماسک ، فقط یکی از شش پارامتر متغیر رو می تونم تنظیم کنم و تغییرات دیگر اعمال نمی شود چرا؟؟؟
امیدوارم دوستان متخصص کمک کنند
www.monatehrani.co.cc