سلام
من از Adobe Lightroom 2 استفاده می کنم و فایلهای فرمت خام الیمپوس مدل E510 رو قبلا به براحتی با این نرم افزار باز می کردم ، اما بدنه جدید E30 رو که گرفتم متوجه شدم فایلهای خام این دوربین توسط Lightromm باز نمیشه و پیغام خطا میده ! همین مشکل رو Adobe Camera Raw CS3 هم داره ، آیا کسی دلیل و راه حل رو می دونه؟
باید لایت روم را به اخرین نسخه (2.3) و ACR را نیز به آخرین نسخه ( که نیاز به CS4) دارد، ارتقاء دهید.
فکر کنم نصب شود. اگر هم نشد، سریال آن در فروم موجود است.
یک فایل PDF اینتراکتیو شامل میانبرهای کلیدی لایتروم
کد:http://www.brianreyman.com/documents/KeyboardShortcuts_Lightroom_PC.pdf
دوستانی که بیشتر با برنامههایی نظیر Ps و Lr کار کردهاند، احتمالا حرف مرا تصدیق خواهند کرد که میانبرهای کلیدی در استفاده بهینه از این برنامه ها نقش مهمی دارند. البته معمولا در این لیستها، تعداد زیادی میانبر وجود دارد که عملا بخاطرسپاری آنها ممکن نیست. اما استفاده از موارد مهم آنها، تقریبا برای یک روند بهینه کاری، اگر نگوییم الزامی، حداقل بسیار مفید خواهد بود.
جناب روشن نحوه معرفی عکس گرفته شده توسط کارت خاکستری به لايت روم عنوان به مرجع وايت بالنس به چه صورت هست ؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
ماجول Develop > دکمه W کی برد را بزنید> با علامت قطره چکان آن، روی قسمت خاکستری کارت کلیک کنید. بعد همه عکسهایی را که در همین شرایط گرفتهاید را انتخاب کنید (CTRL+A) و دکمه Sync را بزنید. در صفحه تنظیمات Sync Setting فقط گزینه White Balance را انتخاب کرده و Ok کنید.
ویرایش توسط nmroshan : Tuesday 2 June 2009 در ساعت 21:40 دلیل: اضافه کردن جمله آخر
سلام
دوستان برای اضافه نمودن واترمارک از پلاگین mogrify استفاده کردم..ولی این نرم افزار همش ایراد میگیرد
راه دیگری برای اضافه نمودن واترمارک نیست؟
ممنون.
وحید بیگدلی