در سیستم من که تغییری مشاهده نکردهام. کاتالوگ را Optimizeکنید، با کاتالوگ بکاپ ماقبل آخر امتحان کنید، دوباره Lr را نصب کنید.
در سیستم من که تغییری مشاهده نکردهام. کاتالوگ را Optimizeکنید، با کاتالوگ بکاپ ماقبل آخر امتحان کنید، دوباره Lr را نصب کنید.
یکی از دوستان پرسیده بود که چطور می توان در لایت روم عکسهایی را که در یک فاصله کانونی مشخص مانند 50 میلیمتر گرفته شدهاند را پیدا کرد.
برای اینمنظور ابتدا کل عکسها را ( یا عکسهایی که میخواهید در آنها چنین جستجویی را انجام دهید) انتخاب کرده، در ماجول Library و قسمت Library Filters گزینه Text را انتخاب کنید. روبروی Text عبارت Searchable EXIF را انتخاب کنید. در کادر بعدی عبارت Contain Words و در کادر آخر مثلا وارد کنید 50 mm ( البته آنجا mm در سمت راست عدد قرار میگیرد). مراقب باشید که بقیه فیلترها خاموش باشند. در قسمت پایین، هم عکسها را نشان میدهد و هم تعدادشان را.
البته آن دوست عزیز میخواست با این روش تعیین کند که با لنز زومش چند درصد عکسهایش را در فاصله کانونی مشخصی مانند 50 گرفته است تا با این روش میزان استفاده خود را از این فاصله کانونی تعیین کند و بتواند حدس بزند که مثلا لنز پرایم 50 به کارش میآید یا نه.
که به نظر من اصولا جنس عکاسی با لنزهای پرایم فرق میکند و نمیتوان با تعیین تعداد عکسهای یک فاصله کانونی در یک لنز زوم به میزان سودمندی آنها پی برد.
اما به هر حال تعیین عکسهایی که در فاصله کانونی مشخصی گرفته شدهاند، ممکن است کاربردهای مفید دیگری داشته باشد.
سلام
سوال من هم تقریبا همین بود، چطور می شود عکسهایی که در یک رنج خاص از فاصله کانونی لنز گرفته شده اند را در لایت روم پیدا کرد (مثلا از 200 تا 300 میلیمتر)
که البته با توجه به توضیح دکتر روشن به نظر می رسد که لایت روم توان این کار را ندارد، مگر اینکه 101 بار جستجو کنیم! یک بار به دنبال 100mm بگردیم بعد به دنبال 101mm بعد 102mm و الی آخر!
سوال دیگرم این است: فرض کنید من یک عکس دارم که Rating آن را درلایت روم مثلا 3 ستاره تعریف کرده ام و سپس Save Metadata to File را هم زده ام. چرا در Properties ویندوز Rating این فایل تصحیح نمی شود؟
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
سلام
یک مشکلی که چند بار تا حالا برایم پیش آمده این است که عکسی که در ماژول develop در حال کار روی آن بودم, یک باره خطوط رنگارنگ زیبایی! روی آن ظاهر میشود و اشکم را در می آورد
البته عکس بالا مربوط به مدتی قبل است, ولی دیشب هم عکس دیگری را برای ویرایش باز کرده بودم که لایت روم Not Responding شد و مجبور شدم ببندمش, دوباره که آن را اجرا کردم, به محض اینکه عکس به طور کامل بارگذاری شد, مشابه خطوط فوق روی آن ظاهر شدند (با این تفاوت که این بار دقیقا ً نیمه پایین عکس را پر کردند).
جالب اینجاست که وقتی به ماژول Library میروم, آن خطها ناپدید میشوند, اما در ماژول Develop هستند.
و بعد از export کردن هم (در هر دو ماژول) باز این خرابکاری روی عکس خروجی حضور دارد.
:(
آیا ممکن است این اتفاق به دلیل کم آوردن سیستم کامپیوترم در هنگام پردازش عکس باشد؟ بخصوص که مدتی است لایت رومم خیلی هنگ میکند.
بعد از اعمال یک مرحله خاص این اتفاق می افته یا نه؟
با توجه به اینکه Lightroom از OpenGL استفاده میکنه و این اثری هم که میبینید خیلی شبیه به خطاهای کارت گرافیک هست، حدس من این هست که این مشکل به خاطر گرم شدن GPU اتفاق می افته. برای اینکه مطمئن بشید میتونید با ابزاری مثل RivaTuner دمای دقیق GPU رو نگاه کنید.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Wednesday 21 October 2009 در ساعت 01:33
خب عمق فاجعه از اون چیزی که فکرشو میکردم بیشتره, در واقع خیال می کردم این مشکل فقط روی کاتالوگ لایت روم وجود دارد و با import مجدد فایل RAW مشکل حله ..... ولی دیدم این افکت دقیقا ً روی فایل RAW هم اعمال شده!!
نه , بعد از مرحله خاصی نبوده, بعید نیست حدس شما درست باشد.
البته فکر میکنم در هر دو سه مورد, ACD See هم در کنار لایت روم باز بوده, حالا نمیدانم این دو تا ربطی به هم دارند یا نه ...
هر چی سنگه, مال پای لنگه :(
بعید است. فایل RAW را در Adobe Camera RAW باز کنید.خب عمق فاجعه از اون چیزی که فکرشو میکردم بیشتره, در واقع خیال می کردم این مشکل فقط روی کاتالوگ لایت روم وجود دارد و با import مجدد فایل RAW مشکل حله ..... ولی دیدم این افکت دقیقا ً روی فایل RAW هم اعمال شده
- فقط روی یک فایل RAW یا چندین فایل؟
- قبلا همین فایل RAW مشکلی نداشته است و حالا دچار مشکل شده است؟
با کدام ابزار، Rating را در ویندوز بررسی کردید؟سوال دیگرم این است: فرض کنید من یک عکس دارم که Rating آن را درلایت روم مثلا 3 ستاره تعریف کرده ام و سپس Save Metadata to File را هم زده ام. چرا در Properties ویندوز Rating این فایل تصحیح نمی شود؟