سلام
ممنون جناب دکتر.
در این پنجره اسکرول بار وجود داشت و من تا به حال منوجه آن نشده بودم!!در همان صفحه Export همه این تنظیمات وجود دارد. در قسمت file setting تنظیم فرمت و در قسمت File sizing تنظیم اندازه و رزولوشن قابل انجام است.
سلام
ممنون جناب دکتر.
در این پنجره اسکرول بار وجود داشت و من تا به حال منوجه آن نشده بودم!!در همان صفحه Export همه این تنظیمات وجود دارد. در قسمت file setting تنظیم فرمت و در قسمت File sizing تنظیم اندازه و رزولوشن قابل انجام است.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
با سلام وتشكر از پاسخها
1- آيا در لايت روم ميتوان عكس را نگاتيو كردمثل فتوشاپ؟
2-اگر بخواهيم اديتور هاي خارجي بيش از يكي تعريف كنيم چگونه است؟
3-فرق subfolder و folder چيست ؟
باتشكر زينليان
سلام
با اجازه اساتید:
subfolder به فولدر زیر مجموعه گفته میشود یعنی فولدری که درون فولدر اصلی باشد.در لایت روم میتوانید یک فولدر اصلی (مثلا به نام عکسهای طبیعت) ایجاد کنید و سپس subfolder های مربوطه را درون آن ایجاد کنید.(مثل عکسهای دریا-عکسهای کوه و ..)به این ترتیب عکسهای خود را از درون لایت روم مدیریت کنید.
در مورد ادیتور خارجی هم خود لایت روم به طور اتوماتیک فتوشاپ را شناسایی میکند و علاوه بر آن میتوانید یک ادیتور دیگر هم در edit>preference>external editing به آن اضافه کنید اما برای بیشتر از آن من چیزی پیدا نکردم.باید منتظر نظر آقای روشن باشیم.
با درود
به مورد جالبی برخوردم.
در شبکه وقتی یک یوزر ویرچوال کپی درست میکند یوزر های دیگر نمی توانند اون ورچوال کپی را سینک کنند.
دوستان با این مورد برخورد کرده اند یا باید به دنبال رفع مشکل باشم؟
با سلام خدمت دكتر روشن عزيز
1-در گاتالوگ من قسمت Library در All photogerapher تعداد 2361 عكس را دارد اما فقط يكي را نشان ميدهد و در قسمت Already in Category تعداد 1925 كه اين درست است.
آيا اين دو بايد يكي باشد و بقيه عكسها كجاست؟
2- وقتي چند فولدر را با هم انتخاب ميكنم ديگر چيزي را نمايش نميدهد و همزمان نيز نميتوان آنها را جابجا كردو فقط اولي را منتقل ميكند براي نمايش و انتقال همزمان چندفولدر چه بكنيم؟
3-فولدري جابجا شده و ميخواهم به يك مرحله بالاتر برگردانم اما در مرحله بالاتر در لايت روم فولدري ندارم اما در اكسپلورر ويندوز دارم چگونه ميتوانم فولدر هاي فعلي را زير شاخه فولدراصلي كه در ويندوز هست نمايم؟
با تشكر از دوستان و روشن عزيز
ویرایش توسط zeinalian : Monday 13 July 2009 در ساعت 22:56 دلیل: بعد التحرير
با سلام
1.من یکسری عکس با تنظیمات RAW + JPEG گرفتم و به لایت روم Import کردم.
بعد متوجه شدم که هر دو فایل روی هم نشان داده می شود ( مثل Stack )
کمی جستجو کردم ولی گویا بعد از Import راهی نیست که بشود فایلها را جداگانه دید.
از همان فایل ها خروجی گرفتم (بعد از پروسس)
سئوال بعدی این است که ویرایش های انجام گرفته روی فایل RAW انجام شده است؟
سلام
بله.ویرایش های انجام شده بر روی فایل های raw اعمال میشود.
اصولا لایت روم نرم افزار مخصوص ویرایش raw است و به همین دلیل وقتی raw+jpg عکاسی میکنید فایلهای jpeg شما را هنگام import و ویرایش زیاد به رسمیت نمیشناسد!!
اما اگر اصرار بر ویراش جداگانه این فایل ها دارید میتوانید در منو edit>prefrences>import گزینه سوم treat JPEG files.... را تیک بزنید.
ویرایش توسط a_pendar : Thursday 16 July 2009 در ساعت 09:29
متاسفم اگه سؤالم تکراری هست ولی مشکلی که دارم اين هست که وقتی فايل های raw رو در adobe light room وارد ميکنم در همون لحظه اول خود برنامه رنگ عکس رو تقيير ميده .ميخواستم بدونم چجری ميشه از اين کار برنامه جلوگيری کرد ؟يعنی هيچ اتفاقی در زمان باز شدن يا وارد کردن فايل های raw نيفته .
ممنون
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
راه حل جلوگیری از این مساله، استفاده از پروفایلهای هر دوربین است. ( مقاله در بخش مقالات و بحثها در قسمت RAW فروم)
حتی میتوان این مرحله را به صورت خودکار نیز انجام داد ( در پستهای چند صفحه قبل در این مورد صحبت شده است)