قضیه برعکس است.
به طور معمول خروجی لایت روم همراه با حفظ همه اطلاعات متادیتا از جمله Exif است. مگر آنکه خودتان Minimize embeded metadata را انتخاب کنید که در آن صورت بجز اطلاعات کپی رایت، بقیه متادیتا حذف می گردد.
قضیه برعکس است.
به طور معمول خروجی لایت روم همراه با حفظ همه اطلاعات متادیتا از جمله Exif است. مگر آنکه خودتان Minimize embeded metadata را انتخاب کنید که در آن صورت بجز اطلاعات کپی رایت، بقیه متادیتا حذف می گردد.
جدیداً کمپانی onOne یک Plugin فوقالعاده به اسم Perfect Layers برای کاربران Lightroom تولید کرده تا اینکه بتوانند از داخل نرم افزار Lightroom بر روی یک تک عکس یا با ترکیب چند تک عکس به صورت لایهای به نتیجه و ویرایش دلخواه برسند. توضيحات و لينك مربوطه
من برنامه دانلود و نصب كردم .نسخه آزمايشي آن يكماه است برنامه فوق العاده اي است دوستان اگر فرصت كردند كار كنند و نظرشان را اعلام كنند و اگر هم توانسند دانلود نسخه با ك ر ك و يا سريال آن را پيدا كردند براي ديگر دوستان لينك دهند .
با تشكر
==========
علي چاوشي
سلام
دوستان من جدیدا یه مشکل خیلی جدی با لایت روم پیدا کردم :)
اونم اینه که وقتی یه عکسو توش باز میکنم خود به خود تغییرش میده مثلا رنگ و نور و اینا رو تغییر میده یا عکس سیاه سفید رو رنگی میکنه
مشکل از کجاست؟
این، مشکل نیست. یک رویداد طبیعی است. قبلا متوجه آن نمیشدید.
بارها هم این مشکل مطرح شده و دوستان پاسخ دادهاند.
وقتی فایل خامی را وارد لایتروم (یا هر برنامه ویرایش فایل خام) میکنید، در ابتدا برای سرعت بخشیدن به کار شما در تشخیص عکسها، نسخهی کم حجم jpg که درون فایل خام جاسازی شده را نمایش میدهد. پس از چندثانیه که روی عکس میمانید، برنامه شروع به پردازش فایل خام کرده و بر اساس تنظیمات درونی برنامه، حاصل ویرایش اولیهی فایل خام را به شما نشان میدهد. و اصولا این ویرایش، با ویرایش نرمافزار داخل دوربین شما متفاوت است.
حالا که این بحث پیش اومده، این رو اضافه کنم که وقتی عکس ها رو وارد می کنیم، میتونیم preset هم تعریف کنیم که روی همه عکس هایی که وارد میشن اعمال بشه...
من لایت روم 3.2 رو نصب کردم ولی فایل های Raw دوربینم رو نمیشناسه در صورتی که ACR رو آپدیت کردم و فتوشاپ فایل هام رو میشناسه
چیزه خاصی باید نصب کنم؟؟
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
سلام..
یه مدتیه لایت روم من به شدت سنگین شده...
یعنی زمانی که اجراش میکنم به سختی نرم افزار دیگه ای رو میتونم اجرا کنم ( مثلا فتوشاپ ... و یا حتی نرم افزارهای صوتی)
آیا راهی برای این مشکل هست؟
دوست عزيز دوربين بنده نيكون هست و RAW عكس ميگيرم و با لايت روم هم هميشه اصلاح ميكنم عكسهامو ... تنها كاري كرده بودم بعد از نصب لايت روم به سايت نيكون رفتم و Codec مربوط به فايلهاي RAW نيكون كه يه فايل Setup حدود 30-40 مگابايتي بود دانلود و نصب كردم و مشكلي هم ندارم.... شما هم اينو تست كنيد شايد جواب داد ....