کلا شرکت Adobe به سمت هر نرم افزاری بره دیگه همه شرکت هایی که توی اون زمینه کار می کردن درشون تخته میشه.
کلا شرکت Adobe به سمت هر نرم افزاری بره دیگه همه شرکت هایی که توی اون زمینه کار می کردن درشون تخته میشه.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
ویندوز من 64 بیتی هستش و وقتی لایت روم رو نصب کردم نسخه 64 بیتی نصب شد
وقتی میخوام برای ادامه پروسس از لایت روم به فتوشاپ برم لایت روم نسخه 64 بیتی فتوشاپ رو برام باز میکنه اما چون به خاطر پلاگینها مجبورم از نسخه 32 بیتی فتوشاپ استفاده کنم اینجا به دردسر میافتم
میخواستم ببینم راهی هست که لایت روم نسخه 32 بیتی فتوشاپ رو فعال کنه , دلیل دیگش هم اینه که بعد از پروسس میخوام اون فایل ادیت شده دوباره برگرده تو کاتالوگ لایت روم که نمیدونم الان باید چیکار کنم !
ممنون میشم یه توضیحی بدین
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
احتیاج به سریال نامبر دارد ؟؟؟؟
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
راه اول: بروید در ماجول print . آنجا در قسمت print job گزینه print to file و draft mode printing را انتخاب کنید. عکسهایتان را انتخاب کنید و دکمه print را بزنید. فایل jpeg از preview ها حاصل میشود.
راه دوم: استفاده از این پلاگین رایگان است:
پلاگین را امتحان نکردم اما راه اول بخوبی عمل میکند.کد:http://regex.info/blog/lightroom-goodies/preview-extraction
سوالي برام پيش اومده:
وقتي فايلهاي raw دوربينمو ( D3000 ) با لايت روم باز ميكنم همون اول يكسري تنظيمات خودش انجام ميده و فايل از اون حالت خام و بي رنگ و روح خارج ميشه و اسلايدرهاي قسمت develop ديگه تو حالت صفرشون نيستند مثلا darken ميره روي 5 يا tone curve ميره روي حالت medium و ....انگار يه جايي براش تعريف شده!
ميخوام بدونم اين همون بحث پروفايل دوربينه؟ اگه اين طوره پس چرا زماني كه فايل raw دوربين lx3 رو وارد ميكردم هيچ تنظيمي روش انجام نميشد و فايلهاي raw ( قبل از ويرايش توسط خودم ) خيلي بي رنگ و روح بود؟
خیر ربطی به پروفایل ندارد. اینها مقادیر پیش فرض لایت روم است. برای همه دوربینها هم یکی است مگر اینکه سهوا دچار تغییر شده باشند.
از جمله قبل مشخص است که امکان تغییر اینها بر حسب دوربین وجود دارد. راهش هم از طریق Develop>Set default setting است. یعنی مقادیر مورد نظر را وارد می کنید و سپس از طریق این منو مشخص می کنید که از این به بعد (یعنی برای عکسهایی که از این پس وارد لایت روم می کنید و نه عکسهای موجود) این مقادیر پیش فرض را در نظر بگیرد.
همچنین امکان نسبت دادن مقادیر پیش فرض بر حسب ایزو عکس در یک دوربین خاص وجود داد. مثلا نویزگیری خاص. راهش هم از طریق Preferences >Preset> Default develop setting میباشد.
در کارگاه خلاقیت تشریف داشتید؟ اینها را آنجا توضیح داده بودم.
با سلام خدمت دكتر روشن
من هنوز از لايتروم 2 استفاده ميكنم اگر بعد از ايمپورت و درحين ساختن پرويو عكسها لايت روم را ببنديم و يا مثلا كامپيوتر خاموش شود بعدا چگونه ميشود لايتروم را مجبور به ادامه كار ناتمام كنيم؟
با تشكر زينليان
همدان
دفعه بعد که لایتروم را اجرا کنید، خودبخود انجام خواهد شد.