نوشته اصلی توسط
idin.offline
درود وحید عزیز
قبل از هر چیزی باید به این نکته اشاره کنم که این عکس سهواً به این نتیجه نرسیده، من از قبل دقیقا فضای مورد نظر در ذهنم بود .این نکته خیلی مهمه که از قبل برای ادیتمون در ذهنمون چیدمانی داشته باشیم.
پس از وارد کردن عکس در محیط آن را کراپ کردiه سپس به حذف المانهای اضافی مثل آدمهای داخل آب پرداختم (به وسلیه ی ابزارSpot healing brsuh و Clone Stamp)
قدم بد تغییر رنگها بود ، با رنگها اصطلاحا بازی کردم ، چون شخصاً به ادیت رنگی cross process(ویرایش ضربدری) علاقمند هستم ، به وسیله ی منوی Curves پارامتر های رنگ قرمز ، سبز و آبیرو تغییر دادم (تو این قسمت سلیقه و حس ادیتور خیلی تعیین کنندست)
در مرحلهٔ بد به وسیه ابزار Ploygon losso Tool , وسپش با refine edge کاراکتر اصلیم (انسان درون آب)را select کردم و در یک لایه ی جدید به تغیر رنگ آن پرداختم.
قدم بعدی اضافه کردن ابر به کار بود که در یک لایه جدید عکس ابر مورد نظرمو وارد کردم.البته چون عکس از کیفیت پایینی بر خوردار بود جداگانه جزییان(شارپنس) آن را به وسیله ی پلاگین Nik Software Sharpener pro 3 اصلاح کردم و مجددا سعی کردم با ابزاز curves و Hue/Saturation تم رنگی ابر رو به فضای اصلی کارم نزدیک کنم.
در صورت تمایل دوستان مراحل بعدی ادیت رو در پست بعد توضیح خواهم داد.