صفحه 30 از 37 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 291 تا 300 , از مجموع 362
Like Tree1205تشکر

موضوع: عكس هاي ويرايش شده

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

سلام

صد بار خواستم بگم
    صد بار خواستم حداقل اینجا ( تو تاپیکی که خودم بازش کرده بودم ) پست بزنم
    اما خب به من چه ربطی داشت
    من که خداحافظی کرده بودم
    اصلا نباید این طرفا پیدام میشد

ولی خب بعضی وقتا آدمیزاد نمیتونه جلو خودش رو بگیره
    مجبوره بگه

به قول دوست شاعرمون

مرا دردی است اندر دل که گر گویم زبان سوزد
    وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

یه روزی این تاپیک خیلی رونق داشت
    خیلی کارا اینجا انجام دادیم ( با خیلی از دوستای قدیمی اینجا )
    خیلی ویرایش ها و خود آموزها رو اینجا گذاشتیم ( هر چند عکس هاش همه از بین رفتن اما آثارشون پابرجاست )
    اما حداقل میتونم ادعا کنم که کارهامون آماتوری نبود . به نسبت زمانش خیلی هم خوب بود

تا جایی که تونستیم رنگ و نور و عمق میدان رو در اختیار خودمون در بیاریم
    ( کاری که شرکت های لیندا و کلبی و . . . باید خوابش رو ببینن )

چی باید گفت وقتی تو صفحه قبل روی عکسی که اصلا نباید ویرایش می شد کلی کار ویرایشی انجام گرفته
    و دو نمونه آخر صفحه قبل هم که دیگه باید جزو شاهکارهای ویرایش حساب بشن

========

هدف این تاپیک این نبود که هر کس که فتوشاپ داره دست به کار ویرایش ببره و فارغ از خوب یا بد بودن کارش رو اینجا ارائه بده. هدف این تاپیک این بود که روش های ویرایش بازگو بشن با شرح کامل تمام دستورات و ابزارها. تا بهترین روش ها انتخاب بشن . تا کسانی که بلد نیستند یاد بگیرند ( گوش بکنند و یاد بگیرند )

فتوشاپ کامل تر شده
    برنامه های ویرایشی قدرت بیشتری پیدا کردند
    امروزه جداسازی تار مو از پس زمینه دیگه رویا نیست

اما اینجا چی
    ویرایش ها و حتی سلیقه های ویرایشی به جای پیشرفت , پس ...
    فکر میکنم اگه حرفی نزنم بهتر باشه
    Persian، MMehdikhani، Kavan و 35 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    سلام

عکس اول ویرایش نشده

عکس دوم ویرایش شده

اگه نظری هم دوستان دارند خوشحال میشم بشنوم

پ.ن: سوژه و ادیتور عکس خودمم، عکاس عکس یکی دیگس
    ببخشید که دوباره نقل و قول میزنم به علت سرعت کم اینترنت اکثر کاربران ممکنه پیج دیر تر لود بشه ..

اما این نوع ادیت برام جالب بود ... از لحاظ که در عکس اول هیچ مشکلی نیست ، اما بعد از ادیت میبینیم که Over شدگی شدید در پشت سر عکاس به وجود اومده همچنین کنتراست و Black بیش از اندازه.

اما علاقه ی شما به این تم رنگی قابل احترام است ولی باید قسمت های دیگر رو کنترل میکردید
    Walkman تشکر می‌کند.

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

نقل قول نوشته اصلی توسط delbaz نمایش پست ها
    سلام
    صد بار خواستم بگم
    صد بار خواستم حداقل اینجا ( تو تاپیکی که خودم بازش کرده بودم ) پست بزنم
    اما خب به من چه ربطی داشت
    من که خداحافظی کرده بودم
    اصلا نباید این طرفا پیدام میشد
    ولی خب بعضی وقتا آدمیزاد نمیتونه جلو خودش رو بگیره
    مجبوره بگه
    به قول دوست شاعرمون
    مرا دردی است اندر دل که گر گویم زبان سوزد
    وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد
    فتوشاپ کامل تر شده
    برنامه های ویرایشی قدرت بیشتری پیدا کردند
    امروزه جداسازی تار مو از پس زمینه دیگه رویا نیست
    اما اینجا چی
    ویرایش ها و حتی سلیقه های ویرایشی به جای پیشرفت , پس ...
    فکر میکنم اگه حرفی نزنم بهتر باشه
    سلام

آقای دلباز عزیز بنده دورادور ارادت دارم خدمت شما
    و خدمت پست‌های هر 6 ماه یکبار شما که آموزنده است.
    در سری تاپیک‌های نقد عکس هم که یک پست زده بودید بسیار خرسند شدم و این شادمانی را در پیام خصوصی هم عرض کردم. و تصور بنده این بود که حضور شما را بیشتر خواهیم دید.

حساسیت شما به بحث ویرایش ستودنی است.
    اما اگر احساس تعهد و تعلق است نسبت به یک جمع که علاقه مشترکی به نام عکاسی دارند و اگر موجب ناراحتی است که کارهای ضعیف را ببینید، حضور خود را افزایش دهید. تا گردش اطلاعات موجب مثبت شدن برایند کیفی شود.

می‌دانم این پست را از چه جهت زدید اما یادآوری خداحافظی چه سودی دارد.

همچنان منتظر پست‌های آموزنده شما هستم.

لطف شما مستدام
    Delbaz، Maysam.P، ashkan 78 و 12 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    .

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    با تشکر از شما جناب روشن

یعنی می فرمایید که رنگ و نور و اینجور چیزا رو در آخر کار انجام بدم؟؟!!!

میشه بیشتر در مبحثی که در پست قبلیتون نوشتید توضیح بدید؟؟

بازم از نکات بجاتون که گوشزد میکنید ممنون

بگذارید از اول توضیح دهم.
    برای ویرایش و پروسس عکس دو دسته ویرایش داریم:
    ۱- ویرایش‌هایی که الزامی هستند و برای اصلاح روشنایی- کنتراست- رنگ، اعوجاج‌ها و ... سایر موارد انجام می‌شود. این پردازشها تقریبا مسیر مشخصی دارند و معیار صحت آنها نزد افراد مختلف تقریبا یکسان است.
    ۲- دسته دوم ویرایش‌ها، آنهایی هستند که شما به صورت انتخابی و بر حسب Vision شخصی و بر اساس حرفی که می‌خواهید بزنید و بر اساس حسی که می‌خواهید منتقل کنید بر روی عکس انجام می دهید. مثلا عکس را مونوکروم می کنید، عکس را تیره می‌کنید، Composite می سازید، پروسس انتخابی جزئیات را انجام می دهید، عمق‌میدان دید را تغییر می‌دهید، پروسس انتخابی رنگ انجام می‌دهید و ...
    در این دسته ویرایش‌ها که کاملا شخصی هستند، باید یک ایده داشت، یک نقشه برای اجرای آن ایده و سپس اجرای آن در نرم‌افزار.

برای افرادی که تجربه کمتری دارند، مرز بین این دو دسته ویرایش باید کاملا مشخص باشد. یعنی ابتدا پردازشهای ضروری انجام شود و سپس برای ویرایش‌های شخصی تصمیم گیری شود. اینکه اصلا عکسی نیاز به این دسته دوم ویرایشها دارد، خود یک مساله مهم است. عدم توجه به این نکات باعث ایجاد عکس هایی می‌شود که نه علت ویرایش خاص آنها مشخص است و نه ویرایش باعث بهبود عکس شده است و نه اصلا ویرایشهای اولیه و لازم برای عکس انجام شده است.

اما بتدریج که تجربه هنرمند بیشتر شود، این مرز ذهنی بین دو دسته ویرایش می تواند کم‌رنگ تر شود و سیر انجام‌شان نیز در هم پیچیده‌تر.
    shabab، nalibre، F.KamranNia و 14 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

سلام
    خدمت همه کسانی که میشناسم و اونایی که نمیشناسم ( میدونم که در این مدت خیلی ها رفتن و خیلی ها اومدن )
    خداحافظی من دلایلی داشت و فکر میکنم اون موقع تصمیم درستی گرفتم . رفتم تا بیشتر یاد بگیرم اما دور از فضای عکاسی و گرافیک نبودم
    رفتن من هم به معنای جدا شدن نبود
    چون هر بار که میخواستم جستجویی انجام بدم و دنبال مطلبی بگردم , این فروم هم جزو بسیاری از جستجوها بالا میومد
    به هر حال در فضای عکاسی و گرافیک ایران , سایت ها انگشت شمارند و اگه شما بخوای در این فضا باشی ناچار با این سایت ها و فروم ها در ارتباطی

پس هر از گاهی اینجا سر میزدم . مخصوصا به این تاپیک . حتی بعضی وقتا به نوشته های خودم نیاز داشتم ( برای برخی کلاس هام ) و ناچار اینجا میومدم

در سری تاپیک‌های نقد عکس هم که یک پست زده بودید بسیار خرسند شدم و این شادمانی را در پیام خصوصی هم عرض کردم. و تصور بنده این بود که حضور شما را بیشتر خواهیم دید
    یکی از دوستان ازم خواست که در بحث شرکت کنم و منم چیزی که فکر میکردم بیان کردم. البته خدمت آقای حمزه ای هم ارادت داشتم و عکس هم عناصر گرافیکی خوبی داشت که روایتگر بودند

حساسیت شما به بحث ویرایش ستودنی است.
    اما اگر احساس تعهد و تعلق است نسبت به یک جمع که علاقه مشترکی به نام عکاسی دارند و اگر موجب ناراحتی است که کارهای ضعیف را ببینید، حضور خود را افزایش دهید. تا گردش اطلاعات موجب مثبت شدن برایند کیفی شود.
    به قول اون یکی دوست شاعرمون

شوخی مکن که مرغ دل بی قرار من
    سودای دام عاشقی از سر به در نکرد

دوستان نسبت به من لطف دارند و حقیقتا شرمندشون میشم وقتی در پیام خصوصی یا در اون یکی فروم یا در ایمیل و یا سایتم اظهار محبت میکنند
    مگه میشه آدم عاشق عکس و گرافیک باشه و حرفی از ویرایش نزنه
    چه چیزی بهتر از بحث روی ویرایش و عکس و کار روی عکس
    تو این چند وقته کم پیش اومده که عکسی منو ترغیب به ویرایش کنه
    اما خوشحال میشم که بحث روی ویرایش عکس ها مثل قبل ادامه پیدا کنه
    من هم کنار بقیه دوستان یاد میگیرم

مدتیه که ابزارهای فتوشاپ برای کار عکاسی بهینه شدند
    یک سری از دستورات مثل Refine Edge برای کار جدا سازی بهینه شدند و معمولا شما رو بی نیاز از پلاگین های پر درد سر میکنند
    ابزار Brush Mixer برای تبدیل عکاسی به یک کار هنری , پیشرفت های زیادی داشته
    قسمت های 3D برنامه و ترفندهای جالب استفاده از اونها , یکی از هیجان انگیز ترین بخش های فتوشاپ شده
    و فکر میکنم همه این ها در خدمت ویرایشگر قرار گرفته تا کار های متفاوتی رو ببینیم.
    روش Content Aware در ابزارهایی مثل Spot Healing Brush نمود پیدا کرده و برای پوشش مناطق کوچک ابزار قابل اعتنایی شده
    ابزارهایی مثل Puppet Warp حقیقتا کار تغییر شکل رو راحت تر کردند ( هر چند فتوشاپ در تعیین لایه سوزن ها کم کاری کرده و باید حدسی کار کرد )
    stack ها و روش های ساخت عکس از ویدئو هم کاری بود که فتوشاپ باید از مدت ها قبل انجام میداد که هنوز روی خارج کردم فریم و Deinterlacing فریم ها موفق عمل نمیکنه اما برای ویدئو های فاقد میدان قابل قبوله ( وجود چنین عملکردی در فتوشاپ لزوم فیلم برداری با 30 فریم یا بیشتر رو در حالت Progressive ایجاب میکنه )
    باید قبول کرد که فتوشاپ CS5 نسبت به نسخه های پیشین رشد مطلوبی داشته و امروزه بسیاری از چیز هایی که در ویرایش محال بود , حالا قابل دسترسه
    این ویرایش ها حتی روی نوع عکاسی هم تاثیر گذاشته و حالا اگه یک نفر از نوع ویرایشی که قراره انجام بده , آگاهی داشته باشه , عکاسی رو بر مبنای اون ویرایش انجام میده

به هر حال مثل سابق در اینجا هستم و سعی میکنم از دوستان یاد بگیرم
    nmroshan، reza_Bahman، MMehdikhani و 22 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

نقل قول نوشته اصلی توسط delbaz نمایش پست ها
    سلام
    خدمت همه کسانی که میشناسم و اونایی که نمیشناسم ( میدونم که در این مدت خیلی ها رفتن و خیلی ها اومدن )
    خداحافظی من دلایلی داشت و فکر میکنم اون موقع تصمیم درستی گرفتم . رفتم تا بیشتر یاد بگیرم اما دور از فضای عکاسی و گرافیک نبودم
    رفتن من هم به معنای جدا شدن نبود
    چون هر بار که میخواستم جستجویی انجام بدم و دنبال مطلبی بگردم , این فروم هم جزو بسیاری از جستجوها بالا میومد
    به هر حال در فضای عکاسی و گرافیک ایران , سایت ها انگشت شمارند و اگه شما بخوای در این فضا باشی ناچار با این سایت ها و فروم ها در ارتباطی

پس هر از گاهی اینجا سر میزدم . مخصوصا به این تاپیک . حتی بعضی وقتا به نوشته های خودم نیاز داشتم ( برای برخی کلاس هام ) و ناچار اینجا میومدم

یکی از دوستان ازم خواست که در بحث شرکت کنم و منم چیزی که فکر میکردم بیان کردم. البته خدمت آقای حمزه ای هم ارادت داشتم و عکس هم عناصر گرافیکی خوبی داشت که روایتگر بودند

به قول اون یکی دوست شاعرمون

شوخی مکن که مرغ دل بی قرار من
    سودای دام عاشقی از سر به در نکرد

دوستان نسبت به من لطف دارند و حقیقتا شرمندشون میشم وقتی در پیام خصوصی یا در اون یکی فروم یا در ایمیل و یا سایتم اظهار محبت میکنند
    مگه میشه آدم عاشق عکس و گرافیک باشه و حرفی از ویرایش نزنه
    چه چیزی بهتر از بحث روی ویرایش و عکس و کار روی عکس
    تو این چند وقته کم پیش اومده که عکسی منو ترغیب به ویرایش کنه
    اما خوشحال میشم که بحث روی ویرایش عکس ها مثل قبل ادامه پیدا کنه
    من هم کنار بقیه دوستان یاد میگیرم

مدتیه که ابزارهای فتوشاپ برای کار عکاسی بهینه شدند
    یک سری از دستورات مثل Refine Edge برای کار جدا سازی بهینه شدند و معمولا شما رو بی نیاز از پلاگین های پر درد سر میکنند
    ابزار Brush Mixer برای تبدیل عکاسی به یک کار هنری , پیشرفت های زیادی داشته
    قسمت های 3D برنامه و ترفندهای جالب استفاده از اونها , یکی از هیجان انگیز ترین بخش های فتوشاپ شده
    و فکر میکنم همه این ها در خدمت ویرایشگر قرار گرفته تا کار های متفاوتی رو ببینیم.
    روش Content Aware در ابزارهایی مثل Spot Healing Brush نمود پیدا کرده و برای پوشش مناطق کوچک ابزار قابل اعتنایی شده
    ابزارهایی مثل Puppet Warp حقیقتا کار تغییر شکل رو راحت تر کردند ( هر چند فتوشاپ در تعیین لایه سوزن ها کم کاری کرده و باید حدسی کار کرد )
    stack ها و روش های ساخت عکس از ویدئو هم کاری بود که فتوشاپ باید از مدت ها قبل انجام میداد که هنوز روی خارج کردم فریم و Deinterlacing فریم ها موفق عمل نمیکنه اما برای ویدئو های فاقد میدان قابل قبوله ( وجود چنین عملکردی در فتوشاپ لزوم فیلم برداری با 30 فریم یا بیشتر رو در حالت Progressive ایجاب میکنه )
    باید قبول کرد که فتوشاپ CS5 نسبت به نسخه های پیشین رشد مطلوبی داشته و امروزه بسیاری از چیز هایی که در ویرایش محال بود , حالا قابل دسترسه
    این ویرایش ها حتی روی نوع عکاسی هم تاثیر گذاشته و حالا اگه یک نفر از نوع ویرایشی که قراره انجام بده , آگاهی داشته باشه , عکاسی رو بر مبنای اون ویرایش انجام میده

به هر حال مثل سابق در اینجا هستم و سعی میکنم از دوستان یاد بگیرم
    باتشکر از آقای دلباز و همه دوستان
    درضمن سوالی داشتم که برایم خیلی مبهمه و نیز خیلی دلگیر شدم
    دوست عزیز و جناب آقای دکتر روشن
    آیا پستی که من در این تایپیک زده بودم حاوی توهین یا مطلب خلاف قوانین تالار بود که حذف شده است
    واقعا خیلی ناراحت شدم هدف این بود که در جمع دوستان یه چیزی یاد بگیرم ولی نمیدونم چرا پستم رو حذف کردید
    برای کسی که اینکارو کرده واقعا متاسفم

كاربر فعال king4 آواتار ها
    تشکر کرده
    3583

جاده رشت به تهران، آبان 1389
    Nikon D70s, Sigma 10-20mm, 10mm, f/11, ISO 200
    6 شات HDR شده توسط نرم‌افزار Photomatix Pro 3 و ویرایش شده توسط فوتوشاپ.

چمخاله، شمال، فروردین 1390
    Nikon D300s, Nikkor 50mm f/1.8D, f/16, 1/160, ISO 200
    تک شات، ویرایش شده توسط ACR و فوتوشاپ و کمی استفاده از پلاگین Color Efex Pro 3

چشمه باداب سورت، اردیبهشت 1390
    Nikon D300s, Sigma 10-20mm, 20mm, f/9, 1/25, ISO 200
    تک شات، خروجی 9 فایل از فایل RAW با تفاوت 1 استاپ در هر فایل. HDR شده توسط نرم‌افزار Dynamic-Photo HDR و ویراش نهایی در فوتوشاپ.
    nmroshan، NASSIRI4080، Delbaz و 25 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    گالری عکس بهنام صفرزاده
    Nikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x

Forum Moderator Mehdi Rojaie آواتار ها
    تشکر کرده
    12608

نقل قول نوشته اصلی توسط king4 نمایش پست ها

چمخاله، شمال، فروردین 1390
    Nikon D300s, Nikkor 50mm f/1.8D, f/16, 1/160, ISO 200
    تک شات، ویرایش شده توسط ACR و فوتوشاپ و کمی استفاده از پلاگین Color Efex Pro 3
    .
    آقا بهنام اگر ممکنه روش کار در مورد عکس دوم رو با جزئیات بیشتر توضیح بده
    AliAk و Hamid.d تشکر می‌کنند.
    مهدی روجایی

كاربر فعال king4 آواتار ها
    تشکر کرده
    3583

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_911turbo نمایش پست ها
    آقا بهنام اگر ممکنه روش کار در مورد عکس دوم رو با جزئیات بیشتر توضیح بده
    مراحل ویرایش یک عکس چیزی نیست که بشه برای دیگر عکس‌ها استفاده کرد، به هر حال مراحل ویرایش این عکس در ACR رو با تصویر قرار می‌دم.

تنظیمات وایت بالانس، کانتراست و ...

تنظیمات رنگ‌ها 1

تنظیمات رنگ‌ها 2

اضافه کردن فیلتر تدریجی (Graduated) برای جلوه دادن به آسمون.
    NASSIRI4080، Vahid، Mehdi Rojaie و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    گالری عکس بهنام صفرزاده
    Nikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

بهنام خان اگه ممکنه در مورد عکس سوم هم توضیح بدید
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

صفحه 30 از 37 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... آخرینآخرین